Nişanlım ve oğlum arasında kaldım

Aynı şekilde kendi çocuklarına da zarar veriyor ama. Ergen oğlumuz diğerlerinin yüzüne istemediğini söylüyor muhtemelen ters de davranıyor, çocuk o da ona bir şey diyemem. Burda hatalı çift tabi 3 çocuk da mutsuz bunlar hala oldurmaya çalışıyor. Ama konu sahibi de aynı şekilde, adam silah zoruyla tutmuyor sonuçta, kendi kararını verebilir.
Vermeye çalışıyorum sadece doğru yapıp yapmadığımdan emin olamıyorum çünkü bu konu yüzünden nişanlım beni çok suçladı ve çözüm yolunun bu olmadığını haksız olduğumu o kadar çok dile getirdikleri bende hep bu zamana kadar karasız kaldım

Aynı şekilde kendi çocuklarına da zarar veriyor ama. Ergen oğlumuz diğerlerinin yüzüne istemediğini söylüyor muhtemelen ters de davranıyor, çocuk o da ona bir şey diyemem. Burda hatalı çift tabi 3 çocuk da mutsuz bunlar hala oldurmaya çalışıyor. Ama konu sahibi de aynı şekilde, adam silah zoruyla tutmuyor sonuçta, kendi kararını verebilir.

Çocukların üçünde mağdur ve masum öncelik kesinlikle çocuklarımız olmalı benim derdim de bunu nişanlıma anlayamamak zaten

yani iste adamin da bu çözüm yoluna gitmesi gerekir. 3-4 yil.ayri evlerde yasayip sık sık bulusarak edilebilir. 15 yasindaki genc o zamana hem.olgunlasir hem uni icin buyuk.ihtimal baska sehre gider. kucuklarde biraz daha buyur . bunu kabul etmemesi demekki çocuklarına baktirmak icin diye dusundurtuyor.

siz tanismadan once de cocuklar babadamiydi. yoksa evlenme karari alinca mi eski es gönderdi. bu da onemli

yani iste adamin da bu çözüm yoluna gitmesi gerekir. 3-4 yil.ayri evlerde yasayip sık sık bulusarak edilebilir. 15 yasindaki genc o zamana hem.olgunlasir hem uni icin buyuk.ihtimal baska sehre gider. kucuklarde biraz daha buyur . bunu kabul etmemesi demekki çocuklarına baktirmak icin diye dusundurtuyor.

siz tanismadan once de cocuklar babadamiydi. yoksa evlenme karari alinca mi eski es gönderdi. bu da onemli
Babadaydı

Zaten çocuk kavgası yapmaktan ilişkimizi taşıyamaz olduk bu ev ayırma çok iyi gelecek herkese tabi bu benim görüşüm

Çocukların üçünde mağdur ve masum öncelik kesinlikle çocuklarımız olmalı benim derdim de bunu nişanlıma anlayamamak zaten
Anlatma hayatım, uygula. Bi nişan atmak nedir ki? Ya ayrı evlerde yaşıyoruz yada ayrılıyoruz de topla eşyalarını. Nişanlının onayına ihtiyacın yok ki.

Şimdi bi zorlukla kaçıyorsun beni orta da bırakıyorsun bu mu senin ömür boyu birliktelik anlayışın diyor ben çok üzülüyorum konu evladım ve sevdiğim adam başka ne yapılabilir ki artı ben onu bırakmıyorum sadece ortalık yayılana şu okul süreci tamamlanana kadar ayrı evleri teklif ediyorum bunun neresi kötü ders zamanı etkilensinler istemiyorum

senin nişanlı çocuklarına bakıcak biri kalmayacak diye ağlaşıp duruyor.

o zaman bariz kendini ve cocuklarini cekip çevirecek birini istiyor. siz evleri ayirirsaniz baskasini bulur.

ben hersekilde oglumu tercih ederim. uni sinav dönemi kotu etkilenip belki cok dusuk puan alacak..tum hayatini etkileyecek meslek secimi degisecek. buyuk sonuclar doguracak donemler su an. a sevgilisi gider b sevgilisi gelir ama evlat ayni..bir omur her uzuntusunde siz ondan daha cok uzulursunuz. ilerde yeterince calismadim ondan su oldu bu oldu da diyebilir.

Artık beni anlamasını beklemiyorum zaten çünkü o bir anne değil kendi arada kalmadığı için evlatla eş arasında kalmak nasıl bir duygu bilmiyor ancak onunkiler ergenlik dönemine girince belki biraz anlatabilir beni

Şimdi bana küstü konuşmuyor sen bizi terkediyorum oğlun için bizi harcadın diyor

41 yaşında ve küstü mü?
sinir oldum size. versenize cevabını. oğlum için dünyayı harcarım sen kimsin ki desenize.
hizmetçi ve bakıcı gidecek diye değilse bu telaşı bende birşey bilmiyorum.

41 yaşında ve küstü mü?
sinir oldum size. versenize cevabını. oğlum için dünyayı harcarım sen kimsin ki desenize.
hizmetçi ve bakıcı gidecek diye değilse bu telaşı bende birşey bilmiyorum.
Ama birini tutacak güce sahip artı babaanneleri var yoksa emin olun bende sizin gibi düşünürdüm

Karşı taraf bu karara çok katı bakıyor ikna olmuyor ve bencilce diyor ben katlanamamışım oluyor adı
Tamam o öyle düşünsün. Ben bu 3 çocuğun iyiliği için en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Anlaşamıyorlar ve mutsuzlar. Bizim sevgimiZden öncelikli olan onların mutluğu, biz gerçekten seviyorsak ilişkimizi bi şekilde devam ettirebiliriz vs de işte. Daha da anlamıyorsa anlatmak için uğraşma. He ben de seviyorum yada ayrılmak istemiyorum aslında diyorsan evet o noktada adam haklı oğlunu biraz idare edebilmen gerekir.
Kendimi düşünüyorum, çocuğumla başkasıyla evlendim, evlendiğim kişinin yaşça benimkinden büyük çocuğu sürekli beni ve çocuğumu istemediğini söylüyor çok kötü bi durum. Ben olsam adamın yerinde ayrılık teklifini yapan taraf olurum. Ama erkek milleti işte çocuklar 2.planda.

Tamam o öyle düşünsün. Ben bu 3 çocuğun iyiliği için en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Anlaşamıyorlar ve mutsuzlar. Bizim sevgimiZden öncelikli olan onların mutluğu, biz gerçekten seviyorsak ilişkimizi bi şekilde devam ettirebiliriz vs de işte. Daha da anlamıyorsa anlatmak için uğraşma. He ben de seviyorum yada ayrılmak istemiyorum aslında diyorsan evet o noktada adam haklı oğlunu biraz idare edebilmen gerekir.
Kendimi düşünüyorum, çocuğumla başkasıyla evlendim, evlendiğim kişinin yaşça benimkinden büyük çocuğu sürekli beni ve çocuğumu istemediğini söylüyor çok kötü bi durum. Ben olsam adamın yerinde ayrılık teklifini yapan taraf olurum. Ama erkek milleti işte çocuklar 2.planda.
Çocuklar zaten birbirlerini karşılıklı istemiyorlar benim ki dile getiren taraf onlar şimdilik babadan korkularına ve bakan olmaz diye susan taraf çünkü ben onlara çok sabırlı ve iyi davranıyorum

Back
X