ben polis eşiyim özel ha. pek eve gelmez şarkı çokkkkk kötü gecer dış görevler var kesinlikle hayır 300 lira fark için kafayımı yemiş benim kocamda istiodu ark gitti 1. ayda eğitimden kaçtı sakın izin verme cvanım
bende polis eşiyim canım.ben soruyu anlamadım.
arkadaşının nişanlısı polis yüksekokulunda okuyor özel harekatı mı seçmek istiyormuş ve senin arkadaşınada danışıyormuymuş
seçsemmi seçmesem mi diye.
canım olacakla öleceğe çare yok zaten meslek olarak çok zor çok meşakatli..
benim eşimde polis ve diyarbakır merkezdeyiz. burası bile tehlikeliyken,onların görev yerlerini düşünmek bile istemem. Allah yardımcıları olsun. bence özel harekata geçmek isteyenler bekar olmalı, arkalarında eş çocuk bırakmamalı. he daha sonra tanışsın evlensin, çünkü o zaman onu tanıyan bayanda ne işin içinde olduğunu bilip kararını ona göre verir. ama sonradan olunca çok zor, benimkide kendini parçaladı, beni suçladı sen istemedin diye ama hala fikrim aynı, istemem. yanımda dursun 10 kuruş eksik olsun.
benim eşim de polis ve özel harekat ama anlatıldığı gibi olmuyor elbetteki zorlukları var ama diğer polislere göre daha fazla eğitimli oldukları için ve araçları daha donanımlı oldukları için daha çok güvendeler bence.Arkadasının nişanlısı maaşı için sececekse hiç seçmesin bence diğer polislere göre maaşlar daha fazla ama görevlerini sevmeleri daha önemli.Allahım hepsini tüm belalardan kötülüklerden korusun inşallah onlardan çok bekleyenlere zor geliyor hele benim gibi doğuya hiç gelmemiş insanlar için daha zor ,2 doğuları oluyor ve ilk görevleri de doğu oluyor gecesi gündüzü izini bayramı seyranı yok işten geliyor 2 saat uyuyamadan gece bi telefon geliyor kalkıp gidiyor :)
canım benim normal polis memuru da aynı gecesi gündüzü yok hem onlar her olaya müdahele ediyorlar ama pöhler daha ciddi durumlarda devreye giriylar evet ilçe görevleri oluyor ama her ilin değişiyor bazen kalıyorlar bazen gidip geri geliyorlar aynı gun içerisinde ama ha ilçe ha merkez ne farkeder sen ilçe yüzünden pöh olmasını istemiyorsan belki nrmal polis olarak ilçeye atanacaksınız o daha kötü olabilir senin için.Herşey olacağına varır önüne geçemezsin artık polis asker öğretmen çoluk çocuk ayırmıyolar biliyosun ki ama benim bi kere daha secme sansım olsaydı yine pöh ol derdim eşime eğitimi tecrubesi direk teröre yönelik oldugu için daha çok korumalı oluyolar geçiçi görevler doğuda olmuyor bildiğim kadarıyla batıdaysa oluyormuş ama doğu yerine gecen güzel emniyetli illerimizde var rize hatay v.s gibi eğer istiyorsa nişanlın engel olma bence sonucta eger polisse hangi birimde olursa olsun değişmez riski hem benim şahsi düşüncem şehir merkezinde kim kimdir bilmiyorsun ama arazide biliyosunki pkk var ve ona göre önlemini alıyorsun ama bahsedildiği kadar kötü değil gerçekten için rahat olsun onlar çok güzel zamanlar geçiriyolar işteyken.Eşin geldiğinde anlatırken sen mutlu olursun ileride.Şehitlik konusunda endişen oluyorsa yukarıda yazdığım gibi değiştiremezsin onun kaderi o şekldeyse önüne geçemezsin birazcık kaderci olmak lazım
canım teşekkür ederim çok faydalı oldu benim için :) ilçe görevini ilçede kalırız diye değil de o yokken yani o göreve gittiğinde günlerce giderse ben yalnız sıkıntı çekermiyim anlamında sormuştum yoksa ilçe yüzünden istemiyorum gibi bi durum yok dediğin gibi ilçeye de tayinimiz çıkabilir sonuçta. tekrar teşekkür ederim canım kafama bişey takılırsa sorarım yineevet bi yerden sonra da napsak yapalım kaderin önüne geçilmiyor, tek yapabileceğimiz dua etmek,Allah hepimizin eşlerine sağlıklı uzun ömürler versin inş.
valla bende henüz uzun zaman yalnız kalmadım ama arkadaslarım var yalnız kalan el kadar çocukla zamanla alışmıslar bizde alışırız zamanla :) kuzenimin eşi de asker tayini istanbula çıktı kendisi kocaelide yasıyor 2 yıldır yalnız kalıyor hafta sonları geliyor eşi hemde 2 çocukla beraber hem annelik yapıyor hem babalık onlara ama alıştı o da artık :) ondan ilham alıyorum bende
alışırız de mi :) nelere alışılmıyor şu hayatta düşünürsek aslında. kuzenini de tebrik ederim ya iki yıldır maşallah öyle iki çocukla yaşamak baya güçlü bir yapısı varmış. belki de başa gelince Allah sabrını da veriyor. yeni evli misin canım uzun zaman yalnız kalmadım demişsin benim de temmuzda inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?