evet canım yeni evliyim :) ama daha şimdiden alıştım ilk yalnız kalışımda elektrikler kesildi saatlerce korkudan 3.5 attım :))) ama şimdi saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile oyalanacak bişeyler bulunca daha kolay oluyor.Kuzenim çok dua ediyordu korktuğu zamanlarda bide 2.çocugu yeni doğmuştu zor oluyordu ama şimdi hiç kocasına gerek bile duymuyor o kadar alışmışki biri kucağında biri elinde her işini yapıyor valla :) bizde öyle yapabiliriz inşallah
Polis her yerde sıkıntılıdır arkadaşlar,görev yeri değiştiğinde....şehir değiştiğinde ...hep aynı şeyleri yaşar.Onlarla birlikte biz evdekilerde aynı sıkıntıları yaşarız...Tabi ki bazı birimler arasında farklılıklar var ama hepsinin gecesi-gündüzü karışık....Allah bütün polislerin ve ailelerinin yardımcısı olsun...
Merhaba kızlar.
Öncelikle konuyu arkadaşım için açtım o fazla anlamıyor üyelikten konu açmadan falan.
Arkadaşımın nişanlısı polis olucak polis okulunda 2. sınıfa geçti ve bu sene seçmeleri varmış. Oda katılmak istiyormuş hemde çok istiyormuş. Ancak arkadaşımında kararını almak istiyormuş. Arkadaşımda çok kararsız birazda korkuyor, terör olayları yüzünden. Siz olsanız napardınız kızlar nişanlınız kararını kendinemi brakırdınız ? yoksa tüm hayatını değiştiricek kararı ne olarak verirdiniz ?
benim eşimde polis ve diyarbakır merkezdeyiz. burası bile tehlikeliyken,onların görev yerlerini düşünmek bile istemem. Allah yardımcıları olsun. bence özel harekata geçmek isteyenler bekar olmalı, arkalarında eş çocuk bırakmamalı. he daha sonra tanışsın evlensin, çünkü o zaman onu tanıyan bayanda ne işin içinde olduğunu bilip kararını ona göre verir. ama sonradan olunca çok zor, benimkide kendini parçaladı, beni suçladı sen istemedin diye ama hala fikrim aynı, istemem. yanımda dursun 10 kuruş eksik olsun.
aynen canım sevdigimiz için katlanıyoz artık bizde gecen sene geldik doguya 10 aylık evliykenslm
bende poliseşiyim....ve şu anda doğugörevindeyiz...bu memlekete özel harekatcı lazım onlar sayesinde güvenliyimiz sağlanıyor.....kendi versin karaını...ben eşimi sevdim....almanyadan gelim geldim şu anda tr doğusundayım....
slm...
benim eşimde polis ve biz batmandayız.....ve durumum aynı...allah sabır versin
Of of of... benim eşimde terörün tam ortasında... Hakkari de... Allah hepsinin sağlıkla dönmesini nasip etsin...
Hakkari için cehennemin en dip kuyusu diyorlar, o kadar zor şartları ve imkanları...
offff yazdıklarınızı görünce icim kötü oldu.benimde eşim polis 2-3yıl sonra doğu görevimiz var.eşim seni götürmicem diyor ama nasıl gitmezsin ki eşinle,onun orda tek basna olmasını isteiyorum,düsündükce işin icinden cıkamyorum bende.
canım bende poliss eşiyim özel bir birimde görevli eşim özel harekat çok güzel bi birim ama çokta zor bi birim bunuda biliodu çok şükür güzel calışıyo doguya geleli aslında 12 24 deyiz bazen uygulama oluyo degişiyo saatler ama olsun razıyız yeterki bişi olmasın ona saglıcakla gitsin gelsin görevine yeter bize ..
keşke de secmeseymiş allah kolaylık versin şimdiden...
canım polis eşleri sayfasından biliyorum seni, senin eşin özel harekatçı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?