Nişanlım ve Polis Özel Harekat

ayy ne güzel mutluluğunuz daim olsun canım darısı bana ilk yalnız kalışında korkularını silip atmışsın bi yandan iyi olmuş aslında hemencecik yüzleşmen :) yaparız yaparız senin kuzen benim idolüm bundan sonra

Polis her yerde sıkıntılıdır arkadaşlar,görev yeri değiştiğinde....şehir değiştiğinde ...hep aynı şeyleri yaşar.Onlarla birlikte biz evdekilerde aynı sıkıntıları yaşarız...Tabi ki bazı birimler arasında farklılıklar var ama hepsinin gecesi-gündüzü karışık....Allah bütün polislerin ve ailelerinin yardımcısı olsun...

amin arkadaşım

benim eşimde polis okulundayken aynı soruyu sormuştu bana ben hayır demiştim ama eşim lütfen aşkım çok istiyorum deyince kıramadım sonuçta sevmediği bir işte çalışırsada mutsuz olacaktı şuanda hakkaride 3 yıllık özel harekatçı bir kere bile off demedi her telefonda her telsizde koşarak gitti yeri geldi sofraya bile oturamadan çağırdılar ama her zaman işini çok sevdi ben onun kadar mesleğine aşık birini görmedim her zamanda söylerim beni bırakır ama özel harekatı bırakmaz eşimn mesleğini söylerken hep gurur duydum iyiki dinlememiş beni onun için bende düştüm peşine geldim hakkariye bende çalıştığım için görüşmemiz biraz kısıtlı oluyor ama onun mesleğine aşkını görünce herşeyi unutuyorum

evet kızlar arkadaşım izin verdi nişanlısına ama şimdi pişman oldu terör olayları çok artınca çok korkmaya başladı :44:

benim babamda özel harekatçıydı annem hiç sesini çıkartmamış çünkü adam resmen işine aşık!onu hiç bi zaman engelleyemezdi zaten.biz 3 kardeşiz belkide bu durum annemi yıpratmıştır bilemiyorum.ama zamanla alışıyorsun işte.mesela normal bi polis olsa yine akşam gelmeme ihtimali var.buna alışmak lazım yani şimdide kuzenimin kocası özel harekatta sürekli göreve gidiyor ama o da aynı babam gibi olduğu için kuzenimde birşey diyemiyormuş.küçük bir oğulları var doğduktan 1-2 ay sonra gördü babasını daha çok küçükken tanımayıp ağlıyormuş kocası çok üzülüyormuş ama yapacak bişey yok.bende küçükken babamı tanımamışım babam o zaman çok üzülmüş sonra çıktı özel harekattan.o zaman terör yine böyle yoğundu ve şarktaydık.yani diyeceğim o ki polis biriyle bir hayat kurmak bunu en başından kabul etmek anlamına geliyor.ben bile bu özveriyi gösteremem heralde.Allah hepinize kolaylıklar versin sevgili polis eşleri

canım bende poliss eşiyim özel bir birimde görevli eşim özel harekat çok güzel bi birim ama çokta zor bi birim bunuda biliodu çok şükür güzel calışıyo doguya geleli aslında 12 24 deyiz bazen uygulama oluyo degişiyo saatler ama olsun razıyız yeterki bişi olmasın ona saglıcakla gitsin gelsin görevine yeter bize ..
keşke de secmeseymiş allah kolaylık versin şimdiden...

slm

bende poliseşiyim....ve şu anda doğugörevindeyiz...bu memlekete özel harekatcı lazım onlar sayesinde güvenliyimiz sağlanıyor.....kendi versin karaını...ben eşimi sevdim....almanyadan gelim geldim şu anda tr doğusundayım....

Tabiiki de Kendisine Bırakırdım..

Pişman Olacaksa İlerde Ben Sebep Olmak İstemem..
Unutmayın; Kendi Düşen Ağlamaz..

slm...

benim eşimde polis ve biz batmandayız.....ve durumum aynı...allah sabır versin

Bayanlar benim eski nisanlim komiser idi IstNBUL da... Az cok polis eslerini anliyorum. Nisanli kaldigimiz donemlerde gece gorevine devriyesine ciktiginda yuregim hop ederdi. Hergun dualar uykusuz onun eve sag salim donmesi icin beklemeler vs...Hep diken ustundeydim.Bir gun bikmistim isyan ettim.. "niye polis oldun yapicak baska is mi yoktu ben ne yapacagim genc yasimda dul kalirsam ?" diye cikistim. Bana dedigi sozler sunlar oldu...."Ben olmasam baskasi yapmak zorunda bu isi... ben yapmazsam sen yapmazsan kim koruyacak bu sokaklari insanlari vatani ? Korkunun eceli faydasi yok insan her an olebilir ,,, Ne iste calistigi onemli degil" demisti. Ben isyan ettigime cok utanmistim. Bazi insanlar icin 300 lira veya ne kadarsa artik Ozel harekatci maasi farki onemli degil bence. Farzediyorum ki bu isi gonul vasitasiyla is aski vatan hizmeti niyetine yapiyorlar. Yoksa kim 3 kurus para icin gidip en zorlu alani secer? Bazi erkekler boyle iste.... dogustan kahraman dogustan erkek...Saygi duymak lazim

aynen canım sevdigimiz için katlanıyoz artık bizde gecen sene geldik doguya 10 aylık evliyken
slm...

benim eşimde polis ve biz batmandayız.....ve durumum aynı...allah sabır versin

eşim askerligini yaptı canım orda ve oraya tayin çıkmasını istiyodu ama ben istemiyodum çok şükür malatyadayız
allah kolaylık versin sizlerede

Of of of... benim eşimde terörün tam ortasında... Hakkari de... Allah hepsinin sağlıkla dönmesini nasip etsin...

Hakkari için cehennemin en dip kuyusu diyorlar, o kadar zor şartları ve imkanları...

Gerçekten zor bir durum ben olsam istemezdim heralde. Doğuda görev yapan bir akrabamız var eşimin kuzeni teğmen ondan duymuştum. Teröristler askerden değil özel harekatçılardan korkarlarmış hatta çalıştıkları yerde insanların onlara karşı ayrı bir saygısı olurmuş hatta teröristler özel harekatçılarla çatışmaya girmezmiş. Özel harekatçıların psikolojisi daha farklı oluyor demişti. Açıkcası asker ve polis eşlerine gerçekten üzülüyorum kuzenim adapazarında lojmanda kocası hakkari yüksekova'da yılın altı ayını orada geçiriyor. En son yapılan suikastlarda beş dakika farkla asker konvoyu bombadan kurtulmuştu. Kuzenimin beş yaşında kızı var ve herşeyin farkında kızın psikolojisi bozulmuş durumda adapazarına yanlarına gitmiştim bir gece kaldım lojmanda kadınların kocaları hepsi doğpu görevinde ve herkes de bir mutsuzluk yanlızlık vardı tüm günü birlikte lojmanda geçiriyorlardı.

Of of of... benim eşimde terörün tam ortasında... Hakkari de... Allah hepsinin sağlıkla dönmesini nasip etsin...

Hakkari için cehennemin en dip kuyusu diyorlar, o kadar zor şartları ve imkanları...

hakkaride kötü canım yaaa allah yardımcınız olsun inşşş

offff yazdıklarınızı görünce icim kötü oldu.benimde eşim polis 2-3yıl sonra doğu görevimiz var.eşim seni götürmicem diyor ama nasıl gitmezsin ki eşinle,onun orda tek basna olmasını isteiyorum,düsündükce işin icinden cıkamyorum bende.

ahh canım nasıl getirmez seni yaa insan doguda aileside olmayınca kafayı tırlatır cıkar helede zor bi sehire düşerse

canım polis eşleri sayfasından biliyorum seni, senin eşin özel harekatçı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…