- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen
üslubum gayet normal 300mılyona kafa yedıren okudugunu anlamadan cevap veren uslup dıkkat gerektırmıyosa buna mudahale hakkı ne sana ne de bı baskasına duser konuyu saptırıp gölge yapmayın !!!!!Cerkes kizi uslubuna dikkat etsen uslubuna gore yorum yapildi sonucta!
rutbeye gore uslup seninkisi
golge yaparsam ne olur cerkes kizi? utanmadan asagilayacaksin ustelik
artilarini sayadur sen her polis ev gecindiriyor her polisin evi donem donem korku yasiyor
bencil gorunsede dile getiriyor kardesce teselli edip uslubuyla konusmak varken
bizim artilar sizin eksilere getiriyorsun durumu!!!
çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen
özel harekatta madem bu kadar basit ve kolay neden konuyu açan arkadaşa hayır özel harekatı sakın seçmesin kadroda çalışsın diyorsunuz arkadaşım o zaman deyinki ikisininde birbirinden farkı yok hangisini istiyorsa onu seçsin
özel harekatta madem bu kadar basit ve kolay neden konuyu açan arkadaşa hayır özel harekatı sakın seçmesin kadroda çalışsın diyorsunuz arkadaşım o zaman deyinki ikisininde birbirinden farkı yok hangisini istiyorsa onu seçsin
büyük puntolarla yazıyorum işte budur topragım sözün özü
ben ne didim topragam
benım arkadasım polıslık okuyor suan dıyarbakırda oda bna sormustu seceyımmı dıye galıba oradakı psıkoloj farklı oluyor oda secıcem demıstı bana erkekler heves edıyor galıba boyle seylere
İnan heves değil çalışma şartları çok zor gönül vermek lazım yoksa olmaz.
canım 38'i görünce kayseri kokusu aldım, kayserili misin?
yok canım degılım ama esımın aılesı orada yasıyor bız polis cocuguyuz memleket toprak neresı unuttuk sımdıde kendımız il il geziyoruz nerde olursak ora memleket desem yerı var tabı hakkarı harıc allah bı daa dusurmesın oraya msg38 kayserılı canım ben yozgatlıyım aslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?