Nişanlım ve Polis Özel Harekat

ahh canım nasıl getirmez seni yaa insan doguda aileside olmayınca kafayı tırlatır cıkar helede zor bi sehire düşerse

Bemin eşim bir önceki sayfada da yazdığım gibi Hakkari de, sadece 3-5 arkadaşı ailesini götürmüş ve onlarda bin pişman...

birisi geçen gün 1,5 yıl oldu geleli çocuğum 1,5 senedir balkon hariç asla dışarı çıkmadı dedi... sadece lojmandaki çocuklar eve gelir, bizde onların evine gideriz öyle oynarlar dedi...

hastalanınca doktora bile götüremiyoruz, evde kendi imkanlarımızla iyileştiriyoruz yada ilaç depoluyoruz eve dedi...

böyle bir ortamda ailenin gitmesi çok zor olur...

birde hakkari, şırnak gibi iller o kadar yoğunki, 6 senelik polis eşim (ki ankada da da çok yoğunduona rağmen) 3 aydır Hakkaride 6 senede yaptığı kadar işi orada 3 ayda yaptı, ailesini götürse bile ailesine verimi maalesef olamıyor-muş...

biraz karamsar oldu ama durumlar bundan ibaret...

kızlar neden bu kadar korkuyosunuz bu meslekten anlamıyorum normal poliste olsa özel harekatta da olsa yinede çok çalışıyorlar biz 3 yıldır hakkarideyiz eşime kalsa burdan emekli olacak özel harekatı seçtiği içinde hiç pişman olmadı bu ülkeye özel harekatçıda lazım eşimlede mesleğiyle gurur duyuyorum ben

benim eşimde polis şu an doğu görevi erzurumdayız allahtan iyi bi yer çıktı insan bunca kargaşada korkuyor tabii sevdiği insan adına RABBİM tüm polislerimizin yardımcısı olsun onları bizlere bağışlasın inş.

amin canım inşallah bizimde malatyaya çıktı ama eşimin pek gitmeye niyeti yok

Canım benim amcam ve kuzenim polisler...Amcam normal polisliğe dayanamadı gitt trafikçi oldu..Kuzenim de özel harekatçı...Hç tavsiye etmedi hep olma dedi kuzenime..Ama kuzenim dinlemedi amcamı maaşı az daha iyi ailesine destek olmak amacıyla gitti oldu ama hep yüksek riskle çalışıyorlar..Hep tehlikeli durumlarda normal polislerin yapamayacağı yüksek güvenliği sağlamaya yönelik çalışıyorlarmış..Yani kuzenim keskin nişancı mesela...Üst düzey bi bakan falan geldi mi bunlar görevde...İyi düşünmek lazım bi de olacağı varsa heryerde olur diyor insan baksana yolda motorlu yunuslara saldırıyorlar..Allah polisimize askerimize zeval vermesin...

benim eşimde polis ÖZEL HAREKAT bu yazdıklarını yasayarak mı yazdın arkadasım 2.şarkımızdayız ilki hakkariydi 2.bingöl
1)özel harekatcılar kadrodan daha iyi şartlarda çalışır özel harekatçılar asla ilçelere atanmaz gecici görevlerle giderler yani kadroda doguya gelipte şarkta köy bile demeye dilinin varmadıgı yerlerde görev yapmazlar
2)eve gelmez olayı 1ayda 15gun calısıyorlar 15gun evdeler tabı bu ılıne gore degısır ama genelı boyledır
3)kadro polisinin sahip olamadıgı yetkilere ve eğitime sahiptir
4)kadro polisi normal arabalarla devriye gezer hatta burada gece yürüyerek devriye gezdiriyorlardı gecen yıl özel harekatcılar zırhlı araclarla
5)dıs görev dedğin günü birlik ya da en fazla 3gunu bulan görevler o da polissen özel harekatta ol olma basına gelecek her sekılde gelır
özel harekat secmek kafayı yemek degıldır ne yani bizim eşlerimiz kafayımı yemiş oluyor ayrıca 300lira fark diye bişey yok özel harekata parası ıcın gelen senınde dedıgın gıbı 1ay dayanamaz egıtımıne kacar bu tamamen gönül meselesidir ha bu arada hakkaride çeviği amiri komseri tanımayan kkkkkkkkkkkkkkkkler uzerlerine monotof yagdırırken özel harekat araclarını uzaktan gorduklerı anda kacarlardı bızzat yasadık gördük lütfen yazdıgınız seylerı mantık cercevesınde yazın haybeden sallamayın evet özel harekatcı esı olmak zordur babamda polisti ama o zaman ki yasadıgımız endıselerle sımdıkı arasında hıc bır fark yok
kotu seyler getırme aklına canım bız 2yıl kaldık hakkaride tvler bazen cok abartıyor esın sana ne soyluyorsa o dogrudur medyadakılere bakıp canını sıkma
sağol canım fikirlerin için parasından değilmişte heves ediyormuş

başka fikir söylüyecek yokmu canlarım ?

zaten özel harekat gönül işidir paraya pula kimse bakmaz nadiren cıkar bı ıkı kısı onlarda barınamaz ya da barındırılmaz avantajlarıda var dezavantajlarıda var yukarıda yazdım arkadasa artık onlara gore degerlendırme yaparsınız bu aralar arazı ısı bıraz canımızı sıkıyor o da oyle korktugumuz gıbı olmadı cok sukur

Dediğin doğru canım, özel harekatçıları görünce kaçıyorlarmış... :)

Allahtan benim eşim de özel bir birimde buradan da daire başkanlığından gitti, dışarı görevi yok ve sivil... o biraz daha rahatlatıyor beni...

Allah hepsini korusun, hepsinin yardımcısı olsun...

dogrudur bizim tanıdıklar var onlar gitti geldi canım napıcan saglık olsun
anladım canım benim çok sağol :109:
sende saol bitanem benim

Belirttiğim yer çok dikkatimi çekti! Neresi bu yahu, öyle şey mi olurmuş

Belirttiğim yer çok dikkatimi çekti! Neresi bu yahu, öyle şey mi olurmuş

bingölde canım malesef ki oluyor ayrıca yanlızca bu kadarda degıl baska bır ılde ekıp araclarına belırlı mıktarda benzın verıp bazı yerlerde yuruyerek devrıye dolastırdıklarınıda bılıyorum bu yuzden babamlar tınercılerın saldırısına bıle ugradı neden bu kadar sasırdın ki ????

Başlarına kötü birşey gelir diye düşündüm ki senin baban da yaşamış zaten. Valla üç kuruş benzin parası daha öenmli bizim canlarımızdan... Allah bildiği gibi yapsın onları...
Hele bingöl konusunda daha da şaşkınım. Böyle yerlerde nasıl yapılır bu, gerçekten şaka gibi bu ülkede bazı şeyler...

bazı insanlar devletin arabalarını sahsi araba gibi özel işlerine kullanırken benzının hesabı sorulmuyor sonra ınsanlar goreve cıkınca benzın hesabı yapılıyor canım malesef saka gıbı aglanacak durumdayız

kızlar özel harekatcı olmak öyle kolay değil eğitimleri sanırım 3 bucuk ay sürüyor vede çok ağır eğitimden geciyorlar hatta çoğu yeter benden bu kadar deyip bırakıp trafik şube müdürlüğünde göreve başlıyor cokta ısrarcı davranmasın arkadaşın eğitimin zorluğunu görünçe belkide kendisi vaz gecer bu hevesinden

evet egıtımlerı zor ama gercekten isteyen dayanıyo şekil a)EŞİM b)msg38'İn eşi

çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen

çerkeskızı baya baya kadro polisini gömmüşün bende polis eşiyimde harekatçı olunca madalya vermiolar kadrocuları vasıfsız görmüşün pek hoş olmamış kısa bi düğzeltme yap istersen

bencede ben genel olarak konusucam sartları farklı olsada polislik bir benim için yani hepsi zor hepsi tehlikeli benim eşim de polis valla ınsan yasayınca anlıyor onceden polıs kımdır nedır bılmezdım evlenmeden once esımın ıcınde buludugu araç taranmıs bız evelenelı de 4 sene oldu bu süre zarfında ne tehlıkeler atlattı bombalar mı bulmadı yakınında bomba mı patlamadı sürekli tehlikeyle burun burunalar bence acık hedef gıbı bıseyler yanı allah yardımcımız olsun polislerin ve ailelerinin stresı de cabası mesaı saatlerı yuzunden evde bı yemek düzeni bile olmuyo misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…