- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
yalan mı değil mi bilmiyorum ki karşı tarafın iddiası bu. nasıl çözerim olayı onu düşünüyorum benEv araba aşk yalan atmadıgı baska bişey kalmamıs ki
evet sanki beni etkilemek için biraz uçmuş gibi geliyor bana da. ama ispat etmem lazım içim içimi yiyor şu an.Birinin gözüne girmek için veya havalı gözükmek için dahi olsa yalan söyleyen insanlara mesafe konmalı diye düşünüyorum.
Kendini ispat etmeye çalışan birinde de mutlaka bi giz vardır bence.
Bazen içinde bulunduğumuz durumları objektif değerlendiremeyiz. Aradaki duygusal bağdan dolayı göremeyiz. Ama bi uzaklaşıp baktığımızda da nasıl ya diye hayret ederiz.
Bi sevgilim vardı. Bana göre kalbi çok iyi çok temiz bi insandı. Kimse de uyarmamıştı beni onun hakkında. Ayrıldıktan sonra farkettim ki hayatıma girebilecek en berbat insanmış. Ve ben hariç herkes bunun farkındaymış.
Anlamadım simdiyalan mı değil mi bilmiyorum ki karşı tarafın iddiası bu. nasıl çözerim olayı onu düşünüyorum ben
Sadece tek bir kişinin dediğiyle kalmamak lazım. Başka tanıyanlardan da soruşturun. Yüzleştirmeden çözebilirsiniz o zaman. Bakalım aynı şeyleri mi söyleyecekler?
Bu arada baya büyük yalanlardan mı bahsediliyor ben tam anlayamadım olayları.
Kafa karıştırıcı bir bir durumaçıkça konuşup öğrenebilirsin ancak ,sağdan soldan duyduklarınızada pek inanmayın bence
ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.Anlamadım simdi
Ev aldım sattım diye bi yalan neden söylenir
Eski kız arkadasına ulasıp onla konusabilirsin onu halledersin de ev alma satma olayı ne onu pek anlamadım
iftira mı atılıyor diye merak ediyorum ayrıca işin içine aileler girince maalesef onlara da ispat etmem gerekiyor. aileme resti çekecek biri değilim ve her ihtimali değerlendirmek istiyorum. nişanlılık bu yüzden var sonuçta.Ablacim bu kadar guvenmedigin, suhelendigin biriyle dogru soyluyor mu soylemiyor mu diye arastirmak adina neden zamanini harciyorsun ki?
Eski kız arkadasıyla ilgili de yalan söylemiş dedin ya onu sorabilirsin biraz vicdanı varsa samimiyetine inanıp cevap verirne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
vallahi çok çakal anlıyor. geçen gün annesi anneme demiş ki biz çok yakınız telefonda uzun uzun konuşuruz saatlerce falan. ben de yoklamak için dedim bir arkadaşım var saatlerce konuşuyormuş ailesiyle ne buluyorlar anlamadım dedim. ben de bilmiyorum ki çekemem ben hiç car car konuşuyor bizimkiler dedi!Başka birini örnek göstererek ağzından laf almaya çalış
Yani buraya yazdigin konuyu başka biri yaşamış gibi onada anlat tepkilerden anlarsın zaten
kız bunu gidip bir şekilde ona duyurursa çok büyük olay olur ama. sizce söyler mi? kesinlikle görüşmüyoruz demişti bana kız için adını soyadını falan biliyorum facebooktan vs bulabilirim kızıEski kız arkadasıyla ilgili de yalan söylemiş dedin ya onu sorabilirsin biraz vicdanı varsa samimiyetine inanıp cevap verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?