nişanlım yalan mı söylüyor? nasıl ortaya çıkartırız?

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
kızlar merhaba,
geçenlerde nişanlımla ilgili bir konu açmıştım kısaca nişan yaptık ama ailemin pek içine sinmedi vs vs diye o konuda bana çok destek oldunuz teşekkür ederim.
yeni konuya geçersek ailem bazı şeyler içimize sinmedi diyip damat adayını detaylı soruşturmuşlar benden habersiz. daha önce istemeden önce yani soruşturmuşlardı kötü diyen de oldu ama iyi anlatan daha çok oldu o nedenle demekki sevmeyen biri o konuşan dediler takılmadılar. ama şu an anlatılanlar şaka gibi bana söylediği bazı şeyler tamamen yalan bazıları da abartıymış. bu konuşulan kişi de damat ve ailesini bire bir tanıyan biriymiş.
benim asıl sormak istediğim sevgili cin fikirli kadınlar, bu adam bana yalan söylemişse nasıl ortaya çıkartabilirim? direkt olanı anlatsam olmaz çok sinirlenir ve söyleyen kişi yemin almış bizimkilerden bana bile demiyorlar kim olduğunu o nedenle nişanlıma desem yüzleşmek isticek ama yüzleşemem. tatlı dille ya da başka hangi yolla bana söylediği yalanları öğrenirim. yalanlar da yok ev aldım sattım, araba aldım sattım, eski kız arkadaşıyla ilgili şeyler falan. bir el atın bana da yalan dolansa nişan atayım iftiraysa da ortaya çıksın. bir de çok taşkın kimse ona bulaşmak istemez falan demişler. aklım çok karıştı....

gelişme: kızlar dolaylı olarak ev meselesini sordum sen yanlış anlamışsın o olay şöyle böyle dedi neyse açıklamasını yaptı ama konu tam aydınlanmadı yüzeysel geçti. bugün de başka bir şey için konu açtım neden sürekli kurcalıyorsun dedi. hala cin fikirlerinize ihtiyacım var nasıl kesin öğrenebilirim bilmiyorum

Son düzenleme:
Birinin gözüne girmek için veya havalı gözükmek için dahi olsa yalan söyleyen insanlara mesafe konmalı diye düşünüyorum.
Kendini ispat etmeye çalışan birinde de mutlaka bi giz vardır bence.
Bazen içinde bulunduğumuz durumları objektif değerlendiremeyiz. Aradaki duygusal bağdan dolayı göremeyiz. Ama bi uzaklaşıp baktığımızda da nasıl ya diye hayret ederiz.
Bi sevgilim vardı. Bana göre kalbi çok iyi çok temiz bi insandı. Kimse de uyarmamıştı beni onun hakkında. Ayrıldıktan sonra farkettim ki hayatıma girebilecek en berbat insanmış. Ve ben hariç herkes bunun farkındaymış.

Sadece tek bir kişinin dediğiyle kalmamak lazım. Başka tanıyanlardan da soruşturun. Yüzleştirmeden çözebilirsiniz o zaman. Bakalım aynı şeyleri mi söyleyecekler?
Bu arada baya büyük yalanlardan mı bahsediliyor ben tam anlayamadım olayları.

evet
evet sanki beni etkilemek için biraz uçmuş gibi geliyor bana da. ama ispat etmem lazım içim içimi yiyor şu an.

Başka birini örnek göstererek ağzından laf almaya çalış
Yani buraya yazdigin konuyu başka biri yaşamış gibi onada anlat tepkilerden anlarsın zaten

yalan mı değil mi bilmiyorum ki karşı tarafın iddiası bu. nasıl çözerim olayı onu düşünüyorum ben
Anlamadım simdi
Ev aldım sattım diye bi yalan neden söylenir
Eski kız arkadasına ulasıp onla konusabilirsin onu halledersin de ev alma satma olayı ne onu pek anlamadım

zaten bir kaç farklı kişiye soruldu sözden önce bir kişi kötü konuştu diğerleri iyi insanlar ailesi falan güvenilir dedi. şimdi ailem deşince mevzuyu bu yeni kişi ben çok iyi tanıyorum hem damadı hem aileyi demiş ve bizimkilerin sordukları soruları cevaplamış. maalesef cevaplar hep olumsuz hep yalan gibi

Kafa karıştırıcı bir bir durum açıkça konuşup öğrenebilirsin ancak ,sağdan soldan duyduklarınızada pek inanmayın bence

açıkça söylesem kim o söyleyen diye ortalığı ayağa kaldıracak hiç öğrenemicem diye korkuyorum son çare olarak düşünüyorum açıkça konuşmayı.

Anlamadım simdi
Ev aldım sattım diye bi yalan neden söylenir
Eski kız arkadasına ulasıp onla konusabilirsin onu halledersin de ev alma satma olayı ne onu pek anlamadım
ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.

Ablacim bu kadar guvenmedigin, suhelendigin biriyle dogru soyluyor mu soylemiyor mu diye arastirmak adina neden zamanini harciyorsun ki?
iftira mı atılıyor diye merak ediyorum ayrıca işin içine aileler girince maalesef onlara da ispat etmem gerekiyor. aileme resti çekecek biri değilim ve her ihtimali değerlendirmek istiyorum. nişanlılık bu yüzden var sonuçta.

ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
Eski kız arkadasıyla ilgili de yalan söylemiş dedin ya onu sorabilirsin biraz vicdanı varsa samimiyetine inanıp cevap verir

Başka birini örnek göstererek ağzından laf almaya çalış
Yani buraya yazdigin konuyu başka biri yaşamış gibi onada anlat tepkilerden anlarsın zaten
vallahi çok çakal anlıyor. geçen gün annesi anneme demiş ki biz çok yakınız telefonda uzun uzun konuşuruz saatlerce falan. ben de yoklamak için dedim bir arkadaşım var saatlerce konuşuyormuş ailesiyle ne buluyorlar anlamadım dedim. ben de bilmiyorum ki çekemem ben hiç car car konuşuyor bizimkiler dedi!

Eski kız arkadasıyla ilgili de yalan söylemiş dedin ya onu sorabilirsin biraz vicdanı varsa samimiyetine inanıp cevap verir
kız bunu gidip bir şekilde ona duyurursa çok büyük olay olur ama. sizce söyler mi? kesinlikle görüşmüyoruz demişti bana kız için adını soyadını falan biliyorum facebooktan vs bulabilirim kızı

Elin adamı ne bilsin ki aldı mı sattı mi,eski kiz arkadaşıyla ne yaşadı.
Benim sulaleme sorsalar 'işsiz gucsuz baba parasıyla geziyor' derler ama dönemsel işlerde çalışıp paramı biriktirip kimseden on lira yardım almadan geziyorum :))
Elalem ne bilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…