nişanlım yalan mı söylüyor? nasıl ortaya çıkartırız?

Siz eskiden beri tanıyorsanız ortak tanıdıklara sorun

Bunlar duyulacak şeyler siz niye duymadınız ilişki öncesi dönemde

Simdi elalemin lafiyla hereket edilmez ama iyice arastirip taniyin derim

Sadece şunu belirtmek isterim ablam nisanlanacagi zaman eski eşinin akrabasi simdiki esinin ailesine kiz kısır cocugu olmuyor sizi kandiriyolar demis halbuki ilk eşinin cocugu olmuyordu bu başta konuşulmuştu bizimkiker anlatmisti ama bu eski eşin akrabası kafalarını bulandirip ablama iftira atti nisan atacaklarmiş sonra vazgeçmiş ablamin simdiki eşi neyse kaderimde ne varsa Allah onu nasip etsin deyip vazgecmemiş.

Ablamda evlenir evlenmez ilk ayinda hamile kaldı ve yeni eşi ve ailesi adamlara saydirdilar boşu bosuna iftira atmışlar az daha nişanı atacaktik die velhasıl kelam herkesde dogruyu demiyo iyi tartip bicmek lazım

ay ne kötü kalpli insanlar var ya yalanın ucu bucağı belli değil. üzüldüm sizin adınıza. ben de yalansa ortaya çıksın istiyorum zaten cin fikirler lazım bana

dediğim gibi ev aldım sattım araba aldım sattım kızla ilişkisi hakkında olanlar falan. hepsi yalan diyormuş bize haber getiren kişi ve diğer iddialar işte
Size evim arabam yok diyecegine vardi da sattim mi dedi .yani bu buyuk bir yalan olmasa da yalan.yalana egilimli biri demekki.kiz arkadasiyla iliskisi hakkinda da sana herseyi soylememis olabilir hadi ona normal diyelim de diger konularda yalan soylemesi gereksizmis.tabi belki de bu kisi dogru soylemiyor.siz en iyisi ev alip sattim demistin niye sattin ev nerdeydi gibi sorular sorun.anlasilir belki cevaplarindan

çünkü insanlar korkak! ben bir şey desem biri hakkında arkasında olurum. böyle aman adım geçmesin aman bana laf gelmesin diye sorumluluktan kaçıyorlar.

Evet doğru söylüyorsun bana dokunmayan yılan bin yaşasıncilik bu zamanda böyle malesef...
O zaman anneni karşına alıp bunu konus kim olduğu ısrarla sor sonuçta senin hayatın söz konusu burda.

Son olarakta kalbin hangi tarafa meylediyorsa onu yap o tarafa yürü iç sesini dinle
Inşallah duyduğun herşey yalandır canım umarım mutlu olursun :)

siz teknik olarak yanlis zamanda arastirmaya baslamissiniz, nisanlandiktan sonra bana da birini sorsalar cok yakinim degilse anlatmam bisey benim yuzumden bozulur belki basim belaya girer diye. ikincisi kucuk bir yerde yasiyorsaniz herkes herkesin herseyini bilir, yalan olma ihtimali cok az. eski sevgiliye ulasma fikrini dogru bulmuyorum, guvenilir olmayabilir belko kizgin ayrildi belki intikam almak isteyecek.benim tavsiyem onlari taniyan baska bir yakininiza sormaniz, biraz daha bilgi toplayin.

Ayrica eski sevgilisinden sanane orayi anlamadim. Onun bnun sozuyle zaten devam etceksen hepten ayril bana esim boyle seyler dese sen bana yalan soylemissin sundan bundan duydum diye bosarim valla

çünkü insanlar korkak! ben bir şey desem biri hakkında arkasında olurum. böyle aman adım geçmesin aman bana laf gelmesin diye sorumluluktan kaçıyorlar.

Eğer anlattığıngibi çirkefse niye başına bela sarsın???

Bir yandan da vicdanı rahat etmemiş olabilir.

Çok iyi düşünün.

ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
Amacın ne senin. Yalanını ortaya çıkarmaksa kolay çıkarılır da hadi yüzleştin ne olacak? Ama illa evi varmıydı diye merak ediyorsan direkt sorardım ben olsam. Çok merak ettim evin nerdeydi derdim. Zaten şunu öğrenemiycek yada soramıycak kadar mesafen varsa hiç evlenmeyi düşğnme bence.

Böyle kızı erkeği soruşturmalarda kimse kolay kolay kötü bi yorum yapmaz, sebep olmamak için. Eğer bu kişi hakkında birden fazla kişiden bu kadar olumsuz yorum aldıysanız arkanıza bakmadan kaçın. Taşkın falan demişler. Hiç yalanını çıkarmakla falan uğraşma direk ayrıl.

Rahmetli dedemin patronunun oğlu evleniyormuş, kız tarafı soruşturuyor dedeme sormuşlar aklın varsa kızını bunlara verme demiş, dedem dışında kimse böyle konuşmamış herkes oooo şöyle iyi böyle iyi şöyle zengin böyle zengin vs vs die anlatmış.
Neyse evleniyorlar bir ay sonra ayrılmışlar.
Adam dedemin yanına gelmiş keşke dediklerini araştırıp sizi dinleyip kızımı vermeseydim demiş.
Yani diyeceğim o ki o doğruyu söyleyen bı kişiler varya hep, onları dinleyin.
Ve kişisel fikrim bu adamla evlenmeyin.

ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
Kimse kimseye böyle bir konuda iftira atmaz.ama yanlış biliyor olabilir.bu ev konusunu nişanlının ailesinin yanında konuştunuz mu hiç.eğer konuşmadıysanız nişanlınız yokken konu arasında açın konuyu bakalım ne diyecekler.eski sevgilisiyle ilgili ne yalan söyledi.

Kafanızın karışmasına hiç gerek yok bence.
Yarın nikah masasına oturmuyorsun ya?

Nişanlılık evresi bu nedenlerden dolayı vardır - tanıma, anlama, uyum için.
Karşına alıp net bir şekilde "böyle böyle - sen ne diyorsun?" diye konuyu lap diye anlatmak en doğrusu.
Alıştırılarak anlatma, aman kızacak korkusu, yalan söyleyecek korkusuna gerek yok.
Zaten o anki tepkisinden hemen anlarsın yalan mı söylenenler yoksa doğru mu.
Her denilende bir gerçeklik payı vardır bunu unutmayın, o yüzden gelen bu tarz haberlere kulak vermenizde fayda var.
Sonradan "ah keşke" diyeceğinize, şimdiden neyin ne olduğunu araştırıp öğrenmenizde fayda var.
Sonradan canın yanacağına, şimdiden üzülürsün biraz, ama geçer en azından.
Hayatını heba etmemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…