- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
demişler ki borcuna sadık değil sürekli ondan bundan borç alıyor ( ailesi yaşadıkları yerde tanınıyor birine borcu olsa gidip babasına derler diye düşünüyorum) kavgacı sürekli olay çıkaran biri kimse ona bulaşmak istemez o kızla ilişkileri sizin dediğiniz gibi olmadı diyip onu da anlatmışlar. kafam iyice karıştı. biri neden bunları desin boş yere?
işte demiyorlar ki kim. yemin verdik falan filan diyor ailem bana kalsa ben nişanlım o kişi üçümüz oturup konuşalım ama öyle bir imkan yok şu an
Biraz kötüyüm ama ailen uydurmuş olmasın
Yani kötülemelerine bir dayanak bulmuş olmasınlar
ortak tanıdık yok maalesef iş gereği tanıştık arada muhabbet ederdik seviyeli bir arkadaşlığımız vardı. sonra sonra muhabbet ilerledi bu noktalara geldik.Siz eskiden beri tanıyorsanız ortak tanıdıklara sorun
Bunlar duyulacak şeyler siz niye duymadınız ilişki öncesi dönemde
Biraz kötüyüm ama ailen uydurmuş olmasın
Yani kötülemelerine bir dayanak bulmuş olmasınlar
Ailenize sorun bence nede yemin ettirmiş ortaya çıksa ne olur
Yeminle aynısı aklıma geldi yazmayayım dedim
Hayır kötü değilsiniz tebrik ederim :)
Neden yemin verdiriliyor bende bunu anlamıyorum yüzleşmeden neden kaçılıyor ?
ay ne kötü kalpli insanlar var ya yalanın ucu bucağı belli değil. üzüldüm sizin adınıza. ben de yalansa ortaya çıksın istiyorum zaten cin fikirler lazım banaSimdi elalemin lafiyla hereket edilmez ama iyice arastirip taniyin derim
Sadece şunu belirtmek isterim ablam nisanlanacagi zaman eski eşinin akrabasi simdiki esinin ailesine kiz kısır cocugu olmuyor sizi kandiriyolar demis halbuki ilk eşinin cocugu olmuyordu bu başta konuşulmuştu bizimkiker anlatmisti ama bu eski eşin akrabası kafalarını bulandirip ablama iftira atti nisan atacaklarmiş sonra vazgeçmiş ablamin simdiki eşi neyse kaderimde ne varsa Allah onu nasip etsin deyip vazgecmemiş.
Ablamda evlenir evlenmez ilk ayinda hamile kaldı ve yeni eşi ve ailesi adamlara saydirdilar boşu bosuna iftira atmışlar az daha nişanı atacaktik die velhasıl kelam herkesde dogruyu demiyo iyi tartip bicmek lazım
aynısı benim de aklıma geldi valla ama neden yalan desinler evlatlarıyım ben
Size evim arabam yok diyecegine vardi da sattim mi dedi .yani bu buyuk bir yalan olmasa da yalan.yalana egilimli biri demekki.kiz arkadasiyla iliskisi hakkinda da sana herseyi soylememis olabilir hadi ona normal diyelim de diger konularda yalan soylemesi gereksizmis.tabi belki de bu kisi dogru soylemiyor.siz en iyisi ev alip sattim demistin niye sattin ev nerdeydi gibi sorular sorun.anlasilir belki cevaplarindandediğim gibi ev aldım sattım araba aldım sattım kızla ilişkisi hakkında olanlar falan. hepsi yalan diyormuş bize haber getiren kişi ve diğer iddialar işte
sözde biliniyormuş işte... bizden de uzak bir şehir hani akrabamız tanıdığımız vs yok nerden buluyorlar soracak edecek insan anlamıyorum.Onlara göre yanlış aday çünkü
Sonuçta bu iddialar çok basit değil ki sadece o kişinin bilmesi garip
çünkü insanlar korkak! ben bir şey desem biri hakkında arkasında olurum. böyle aman adım geçmesin aman bana laf gelmesin diye sorumluluktan kaçıyorlar.
çünkü insanlar korkak! ben bir şey desem biri hakkında arkasında olurum. böyle aman adım geçmesin aman bana laf gelmesin diye sorumluluktan kaçıyorlar.
Amacın ne senin. Yalanını ortaya çıkarmaksa kolay çıkarılır da hadi yüzleştin ne olacak? Ama illa evi varmıydı diye merak ediyorsan direkt sorardım ben olsam. Çok merak ettim evin nerdeydi derdim. Zaten şunu öğrenemiycek yada soramıycak kadar mesafen varsa hiç evlenmeyi düşğnme bence.ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
Rahmetli dedemin patronunun oğlu evleniyormuş, kız tarafı soruşturuyor dedeme sormuşlar aklın varsa kızını bunlara verme demiş, dedem dışında kimse böyle konuşmamış herkes oooo şöyle iyi böyle iyi şöyle zengin böyle zengin vs vs die anlatmış.kızlar merhaba,
geçenlerde nişanlımla ilgili bir konu açmıştım kısaca nişan yaptık ama ailemin pek içine sinmedi vs vs diye o konuda bana çok destek oldunuz teşekkür ederim.
yeni konuya geçersek ailem bazı şeyler içimize sinmedi diyip damat adayını detaylı soruşturmuşlar benden habersiz. daha önce istemeden önce yani soruşturmuşlardı kötü diyen de oldu ama iyi anlatan daha çok oldu o nedenle demekki sevmeyen biri o konuşan dediler takılmadılar. ama şu an anlatılanlar şaka gibi bana söylediği bazı şeyler tamamen yalan bazıları da abartıymış. bu konuşulan kişi de damat ve ailesini bire bir tanıyan biriymiş.
benim asıl sormak istediğim sevgili cin fikirli kadınlar, bu adam bana yalan söylemişse nasıl ortaya çıkartabilirim? direkt olanı anlatsam olmaz çok sinirlenir ve söyleyen kişi yemin almış bizimkilerden bana bile demiyorlar kim olduğunu o nedenle nişanlıma desem yüzleşmek isticek ama yüzleşemem. tatlı dille ya da başka hangi yolla bana söylediği yalanları öğrenirim. yalanlar da yok ev aldım sattım, araba aldım sattım, eski kız arkadaşıyla ilgili şeyler falan. bir el atın bana da yalan dolansa nişan atayım iftiraysa da ortaya çıksın. bir de çok taşkın kimse ona bulaşmak istemez falan demişler. aklım çok karıştı....
Kimse kimseye böyle bir konuda iftira atmaz.ama yanlış biliyor olabilir.bu ev konusunu nişanlının ailesinin yanında konuştunuz mu hiç.eğer konuşmadıysanız nişanlınız yokken konu arasında açın konuyu bakalım ne diyecekler.eski sevgilisiyle ilgili ne yalan söyledi.ne sorabilirm eski kız arkadaşına peki? bana evim vardı sattım para lazım olunca demişti ama diyorlar ki hiç evi falan olmadı hep ailesiyle yaşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?