nişanlım yalan mı söylüyor? nasıl ortaya çıkartırız?

böyle sizin gibi nişanlıyken yalanlarını yakaldığı nişanlısından ayrılan arkadaşım oldu.Oda okulunu bitirmemişti bitirdiğini söylemiş ailesiyle ilgili yalan söylemiş küçük sandığı tölere edebileceği yalanlar arkasından daha büyük yalanlar geldi.Yani bir insan küçük bir yalan söylüyorsa büyük yalanlarda söylemiş yada söyleyecek olabilir.Bence araştırmaya devam edin.Görüştükçe de ufak tefek şeylerle yalancı biri olup olmadığını anlarsınız ,ayrıca ailenizin fikrini de hiç yabana atmayın onlar sizden daha tecrübeli..

Evi olsa ne olmasa ne

Evi vardır satmıştır ama hep ailesi ile yaşamıştır

Bir çok tanıdığım var ailesi ile yaşayıp o arada geliri ile ev alıp sonra satıp iş Kuran ya da araba vs alan

O ev şu an yok Adam sana evim var demiyor bir ara vardı diyor muhabbet arasında

Siz geçmişi değil de geleceği düşünün geleceğe dair sözleri güven veriyor mu yaparız ederiz aman ne olacak tarzında mı ayağı yere basıyor mu

Ben sizin yerinizde olsam direkt sorardım

Böyle diyorlar nedir bu ev hikayesi diye yalansa da değilse de halinden anlaşılır

evet aynen öyle ve bunları bizim ilişkimizdne önce söyledi o zamanlar sevgili bile değildik. bence büyük bir yalan bu bir adım ötesi 3

evi gerçekten olsa ne olmasa ne ama yalan söylüyorsa o sorun. dün gece sordum işte yanlış anlamışsın dedi ama yanlış anlamış olamam net hatırlıyorum dediklerini şu an kıvırıyor gibi. geleceğe yönelik ise bana güven veriyor ama çok fevri kararları var

Yani ev yok muymuş sana yanlış anlamışsın dediği o mu

Bence iyi tart hava atmaya mı çalışmış acaba

aynen öyle ailem daha tecrübeli bu konularda tabiki ama her dediklerini doğru diye kabul edemem. annem istemiyor nişandan sonra vazgeçti gibi tam nedenini anlayamadım bende

Yani ev yok muymuş sana yanlış anlamışsın dediği o mu

Bence iyi tart hava atmaya mı çalışmış acaba

evi varmış sözde satmış ama bana eski kız arkadaşımla oturucaz diye almıştık ondan sattım demişti şimdi de o kızla alakası yok ben sattım babam da çok kızdı diyor. neden sattım dediğimde dün gece net bir cevap alamadım maalesef. hiç lafını yapmasa böyle şeylerin daha iyiydi.

Kumar borcu mu varmış da satmış

Yani makul bir gerekçe olmadan ev satılmaz

Kredisini ödeyemez satar anlarım

Sattım iş kurdum der yine anlarım

Babası da kızdı ise parayı ne yapmış

Kızla ilgisi var ya da yok da evin parası ne olmuş

Gezmiş mi barda pavyonda mı ezmiş

işte bu saydıklarınız hep muamma detaylı sormak lazım.

Zamanından okul idarecisiyken bir erkek ogretmen hakkinda bilgi sormuslardi. Evlenip boşanmış bir öğretmen arkadasti. Bir zararını görmedim, iyi biri dedim. Bunlar kizi verdiler. Yan dairede oturuyorlardı. Sonra adam her gün kızı dövmeye basladi. Kızi vermeyin demedigime pişman olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…