nişanlım yalan mı söylüyor? nasıl ortaya çıkartırız?

kız bunu gidip bir şekilde ona duyurursa çok büyük olay olur ama. sizce söyler mi? kesinlikle görüşmüyoruz demişti bana kız için adını soyadını falan biliyorum facebooktan vs bulabilirim kızı
Valla eger cocukla barısmayı düşünecek gibi biri değilse söyler
Bana suanda biri gelse exlerden biriyle nisanlandıgını ancak eski ilişkimizle ilgili yalan düsündüklerini sorsa gayet acık cevap veririm o olay söyle söyle oldu diye

Yalanlar üstüne kurulu bir ilişki asla yürümez.
Kompleksli insanların çilesi ise hiç çekilmez.
Bence yol yakınken ayrılın zira ileride her zaman güven problemi yaşamaktan ve durmadan "acaba" demekten iyidir.

eski kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından kalitesini anlayabilirsin. nasıl şeyler anlattı? kızı kötüleyen bir şeyler anlattıysa bence koşarak uzaklaş. bir insan eski dediği sevgilisiyle ne yaşarsa yaşasın, yüzeysel anlatımların dışında kötüleme yoluna gidip her şeyini anlatıyorsa kalitesizdir. biraz daha düşünün bence.

aynı şekilde düşünüyorum ama yok belalı biri yok kimse bulaşmaz yok borç alır ödemez bilmem ne diye şeyler de diyorlar. sevgilim biraz agresif kabul ediyorum ama şu ana kadar hep siniri çabuk geçti. ama arkasında da böyle konuşuluyorsa vardır bir bildikleri diyorum bazen o yüzden aklım karışık.

Öncelikle şunu düşünün
Bu adama kim niye iftira atmak istesin ?
Eger gecerli sebepleriniz varsa deşin mevzuyu ak kara çıksın
Yok iftira olamayacak kadar barizse yüzleşin.
Zaten bazı şeyler gizlenemeyecek kadar ortadadır
Bu sayede yolunuza bakarsiniz
Eger ortada ciddi yalanlar varsa yolunuza bakin

kötü bir şey demedi çok detay da vermedi ama söyledikleri de yalanmış. bana kızın ailesi çok istedi baskı yaptılar ama olmadı evlilik işi dedi bize haber veren kişi de kızın ailesi hiç istemedi damat sıkıntılı diye diyor. kız da işinde gücünde okumuş etmiş biri .

Ne kadar sürede tanışıp nişanlandınız?
Evlilik için acele etmeyin zaten yalancı ve sahtekarsa nişanlılık döneminde hepsi ortaya çıkar. Sizde kararınızı ona göre verirsiniz

nisanljnizi size kötüleyen kişi ailenize tam olarak ne söylemiş çok özel değilse yazarmisin ??

Kotu bi durum.
Bence bi insan yalan soylemeye aliskinsa o zmn her konuda yalan soyler.
Ben senin yerinde olsam ilk olarak yalan soylemeye ne kdr meyilli ona bakardim.
Cevabini bildigin bi soru sor.

Ne kadar sürede tanışıp nişanlandınız?
Evlilik için acele etmeyin zaten yalancı ve sahtekarsa nişanlılık döneminde hepsi ortaya çıkar. Sizde kararınızı ona göre verirsiniz
yıllardır tanışıyoruz ama böyle bir ilişkimiz yoktu yaklaşık 6 aydır sevgiliyiz yeni nişan yaptık işte adı konsun diye.

nisanljnizi size kötüleyen kişi ailenize tam olarak ne söylemiş çok özel değilse yazarmisin ??
demişler ki borcuna sadık değil sürekli ondan bundan borç alıyor ( ailesi yaşadıkları yerde tanınıyor birine borcu olsa gidip babasına derler diye düşünüyorum) kavgacı sürekli olay çıkaran biri kimse ona bulaşmak istemez o kızla ilişkileri sizin dediğiniz gibi olmadı diyip onu da anlatmışlar. kafam iyice karıştı. biri neden bunları desin boş yere?

Kotu bi durum.
Bence bi insan yalan soylemeye aliskinsa o zmn her konuda yalan soyler.
Ben senin yerinde olsam ilk olarak yalan soylemeye ne kdr meyilli ona bakardim.
Cevabini bildigin bi soru sor.
şu an cevabını bildiğim bir soru var mı emin bile değilim kafam o kadar karışık ki... ve çok haklısınız yalan söyleyen hep söyler...

anladığım kadarıyla yalanı bol güvenilmez biri. ben olsam bitirirdim yol yakınken. bi insan bi insanı durduk yere neden kötülesin ki? hadi bi kişi kötüledi diyelim bi sürü kişi hakkında olumsuz düşünüyor, yalanlar vs.

şu an cevabını bildiğim bir soru var mı emin bile değilim kafam o kadar karışık ki... ve çok haklısınız yalan söyleyen hep söyler...

Bende bilemedim simdi.
Ama mesela nisanlinin bulunmadigi anda annesi laf arasi " x sunu sunu yapti/ kucukken su aptalca hareketi yapti cocuk akliyla" demistir ve bu evet absurd biseydir ama cocuklara ne diye kizacaksin..mesela benim bi arkadasim vardi cok yalan soylerdi, kucukken soyle akilliydim boyle iyiydim diye anlatir anlatir dururdu. Halbuki hicte oyle biri olmadgini biliyordum. Kendini ovmede superdi yani.
Laf arasi cocuklukta yaptigi o absurd olayi sor bakalim o olayi nasil anlaticak sana.

Bu kötüleyen kişiden bahsedin biraz nişanınıza ( normal sohbet halinde )
O ne diyecek haklarında belki bir cekemezlkk var aralarında bir husumet nisanlinizin tepkilerini ölçün bu kişi hakkında biraz

Bu kötüleyen kişiden bahsedin biraz nişanınıza ( normal sohbet halinde )
O ne diyecek haklarında belki bir cekemezlkk var aralarında bir husumet nisanlinizin tepkilerini ölçün bu kişi hakkında biraz
işte demiyorlar ki kim. yemin verdik falan filan diyor ailem bana kalsa ben nişanlım o kişi üçümüz oturup konuşalım ama öyle bir imkan yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…