- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Valla eger cocukla barısmayı düşünecek gibi biri değilse söylerkız bunu gidip bir şekilde ona duyurursa çok büyük olay olur ama. sizce söyler mi? kesinlikle görüşmüyoruz demişti bana kız için adını soyadını falan biliyorum facebooktan vs bulabilirim kızı
Yalanlar üstüne kurulu bir ilişki asla yürümez.kızlar merhaba,
geçenlerde nişanlımla ilgili bir konu açmıştım kısaca nişan yaptık ama ailemin pek içine sinmedi vs vs diye o konuda bana çok destek oldunuz teşekkür ederim.
yeni konuya geçersek ailem bazı şeyler içimize sinmedi diyip damat adayını detaylı soruşturmuşlar benden habersiz. daha önce istemeden önce yani soruşturmuşlardı kötü diyen de oldu ama iyi anlatan daha çok oldu o nedenle demekki sevmeyen biri o konuşan dediler takılmadılar. ama şu an anlatılanlar şaka gibi bana söylediği bazı şeyler tamamen yalan bazıları da abartıymış. bu konuşulan kişi de damat ve ailesini bire bir tanıyan biriymiş.
benim asıl sormak istediğim sevgili cin fikirli kadınlar, bu adam bana yalan söylemişse nasıl ortaya çıkartabilirim? direkt olanı anlatsam olmaz çok sinirlenir ve söyleyen kişi yemin almış bizimkilerden bana bile demiyorlar kim olduğunu o nedenle nişanlıma desem yüzleşmek isticek ama yüzleşemem. tatlı dille ya da başka hangi yolla bana söylediği yalanları öğrenirim. yalanlar da yok ev aldım sattım, araba aldım sattım, eski kız arkadaşıyla ilgili şeyler falan. bir el atın bana da yalan dolansa nişan atayım iftiraysa da ortaya çıksın. bir de çok taşkın kimse ona bulaşmak istemez falan demişler. aklım çok karıştı....
aynı şekilde düşünüyorum ama yok belalı biri yok kimse bulaşmaz yok borç alır ödemez bilmem ne diye şeyler de diyorlar. sevgilim biraz agresif kabul ediyorum ama şu ana kadar hep siniri çabuk geçti. ama arkasında da böyle konuşuluyorsa vardır bir bildikleri diyorum bazen o yüzden aklım karışık.Elin adamı ne bilsin ki aldı mı sattı mi,eski kiz arkadaşıyla ne yaşadı.
Benim sulaleme sorsalar 'işsiz gucsuz baba parasıyla geziyor' derler ama dönemsel işlerde çalışıp paramı biriktirip kimseden on lira yardım almadan geziyorum :))
Elalem ne bilsin?
kötü bir şey demedi çok detay da vermedi ama söyledikleri de yalanmış. bana kızın ailesi çok istedi baskı yaptılar ama olmadı evlilik işi dedi bize haber veren kişi de kızın ailesi hiç istemedi damat sıkıntılı diye diyor. kız da işinde gücünde okumuş etmiş biri .eski kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından kalitesini anlayabilirsin. nasıl şeyler anlattı? kızı kötüleyen bir şeyler anlattıysa bence koşarak uzaklaş. bir insan eski dediği sevgilisiyle ne yaşarsa yaşasın, yüzeysel anlatımların dışında kötüleme yoluna gidip her şeyini anlatıyorsa kalitesizdir. biraz daha düşünün bence.
vallahi çok çakal anlıyor. geçen gün annesi anneme demiş ki biz çok yakınız telefonda uzun uzun konuşuruz saatlerce falan. ben de yoklamak için dedim bir arkadaşım var saatlerce konuşuyormuş ailesiyle ne buluyorlar anlamadım dedim. ben de bilmiyorum ki çekemem ben hiç car car konuşuyor bizimkiler dedi!
yıllardır tanışıyoruz ama böyle bir ilişkimiz yoktu yaklaşık 6 aydır sevgiliyiz yeni nişan yaptık işte adı konsun diye.Ne kadar sürede tanışıp nişanlandınız?
Evlilik için acele etmeyin zaten yalancı ve sahtekarsa nişanlılık döneminde hepsi ortaya çıkar. Sizde kararınızı ona göre verirsiniz
demişler ki borcuna sadık değil sürekli ondan bundan borç alıyor ( ailesi yaşadıkları yerde tanınıyor birine borcu olsa gidip babasına derler diye düşünüyorum) kavgacı sürekli olay çıkaran biri kimse ona bulaşmak istemez o kızla ilişkileri sizin dediğiniz gibi olmadı diyip onu da anlatmışlar. kafam iyice karıştı. biri neden bunları desin boş yere?nisanljnizi size kötüleyen kişi ailenize tam olarak ne söylemiş çok özel değilse yazarmisin ??
şu an cevabını bildiğim bir soru var mı emin bile değilim kafam o kadar karışık ki... ve çok haklısınız yalan söyleyen hep söyler...Kotu bi durum.
Bence bi insan yalan soylemeye aliskinsa o zmn her konuda yalan soyler.
Ben senin yerinde olsam ilk olarak yalan soylemeye ne kdr meyilli ona bakardim.
Cevabini bildigin bi soru sor.
aynı şekilde düşünüyorum ama yok belalı biri yok kimse bulaşmaz yok borç alır ödemez bilmem ne diye şeyler de diyorlar. sevgilim biraz agresif kabul ediyorum ama şu ana kadar hep siniri çabuk geçti. ama arkasında da böyle konuşuluyorsa vardır bir bildikleri diyorum bazen o yüzden aklım karışık.
şu an cevabını bildiğim bir soru var mı emin bile değilim kafam o kadar karışık ki... ve çok haklısınız yalan söyleyen hep söyler...
dediğim gibi ev aldım sattım araba aldım sattım kızla ilişkisi hakkında olanlar falan. hepsi yalan diyormuş bize haber getiren kişi ve diğer iddialar işteYalanlarin ne oldugunu tam olarak soylemezsen fikir vermemiz mumkun degil
demişler ki borcuna sadık değil sürekli ondan bundan borç alıyor ( ailesi yaşadıkları yerde tanınıyor birine borcu olsa gidip babasına derler diye düşünüyorum) kavgacı sürekli olay çıkaran biri kimse ona bulaşmak istemez o kızla ilişkileri sizin dediğiniz gibi olmadı diyip onu da anlatmışlar. kafam iyice karıştı. biri neden bunları desin boş yere?
işte demiyorlar ki kim. yemin verdik falan filan diyor ailem bana kalsa ben nişanlım o kişi üçümüz oturup konuşalım ama öyle bir imkan yok şu anBu kötüleyen kişiden bahsedin biraz nişanınıza ( normal sohbet halinde )
O ne diyecek haklarında belki bir cekemezlkk var aralarında bir husumet nisanlinizin tepkilerini ölçün bu kişi hakkında biraz
işte demiyorlar ki kim. yemin verdik falan filan diyor ailem bana kalsa ben nişanlım o kişi üçümüz oturup konuşalım ama öyle bir imkan yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?