nisanlim yanina gitmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi hata yaptim bende biliyorum cok cokcabuk karar verdim bedelini oduyorum belki yasimdan dolayidir 21 yasindayim pekte kucuk sayilmaz biliyorum

21 yasinda iki kere gördüğün ve emin olmadigin bir adamla 6 ay sonra evleneceksin oyle mi...

Allah yüzüne güler inşallah
Zira uçurumdan asagiya salmissin kendini gidiyorsun

şu yönde tahminim var
günahları boyunlarına
sen yurt dışında isen o da türkiye
demişlerdir ona "evlen bu kızla yurtdışında oturur çalışırsın
rahat edersin.. iyi kız v.s. v.s."
yanlış anlama seni üzmek istemem ama bizim memlekette çok var böyle örnekler
yoksa insan gerçekten can atar bir kez görmek görüşmek için
iyi düşün canım..

Annen soyleyince cekinmistir bu istemedigini gostermez annen yanlis yorumlamis

Ben de aynen böyle düşünüyorum.

Adam tanımıyor, sevmiyor, ilgilenmiyor.

Vize peşinde bence de.

Tanımadığın, sevmediğin adamla ne işin var evladım?

ben cok cabuk karar verdim dedigim gibi bedelini oduyorum herkez bana demisti iyi tani oyle karar ver ben burnumun dikine gittim. almanyaya gelemicegini bastan soylemistim. hayir okumuyorum calisiyorum.

Nasil tanıştınız, eger araciyla ise araciniz guvenilir mi? Gercekten nisanlim benim gelmemi istemiyorsa ben altinda bir sey ararim, acaba benden ne saklıyor diye. Maddiyattan dolayi bile olsa cok rahatsız edici.

Çok ilginç miş hem gelmeni istemiyor hemde sorunca tartışma çıkarıyor birde sen oraya gittiğinde arkandan dua ediyor bian önce git diye bi kız arkadaşı falan mı var akrabanız mı bu çocuk? İstemeyerek aile zoruylamı nışanlandı acaba senle ? Bunlar geldi aklıma valla canım..

bu kadar saf olma be kızım...
git habersizce, ne boklar yediğini öğren...
nişan atmak mı zor boşanmak mı ?
neyin bedelini ödüyormuşsun, olmuyorsa bitirceksin o kadar...
ayrıca pat niye nişanlanmak noluyor ?
tanışırsın, seversin, güvenirsin anca öyle nişanlanırsın..
ki bu güven duygusunun oluşması için de baya bi görüşmek konusmak gerekli ..

derdiniz nedir de 2 kere gördüğünüz adamla evlenmek istiyorsunuz?kim gördü de yakıştırdı sizi birbirinize?aklım almıyor böyle işleri..sizdeki de ne cesaret...almanya gibi bir ülkedesiniz,21 yaşındasınız,ne işiniz var türkiyedeki 2 kere gördüğünüz adamla evleneceksiniz?
adamın sevgilisi mi var,nişanlısı mı var belli değil,belki gay,belki sapık,belki sadece vize için istiyor sizi,belki dövecek sövecek sizi...hey allahım ya ;bi mantık çalıştırın,az bi düşünün ...
daha ne diyeyim ki ben size...
aileniz de acaip,2 kere görmeye kız vermişler..

Habersizce gitmenize bile gerek yok. Sevmiyor ilgilenmiyor gelme diyor ama düğüne gel evlenelim diyor oldu başka derdi varmıymış sorun bakalım. Yaşınız daha kaç Allah Aşkına ayrılın gitsin ya. 21 yaşında görücü usulü ne alaka hem. Biri tanıyıp sevmek aşık olmak sevilmek mutlu olmak varken neden bu adamla uğraşıyorsun ?

Hadi sen 21 yaşında tecrübesizsin de, annen baban seni pazardan mı toplamış?

Bu nasıl akıl ya, tanımadığı adamla evladını evlendirmek?

Belki psikopat, belki tinerci..

Teyy allahım ne cesaret yaaa.

Maddi durumdan dolayı gelmeni istemiyor ama maddi durumuna rağmen evlenecek öyle mi? Böyle saçmalık görmedim, altında başka şeyler var uyanık ol.

Tanımadığın insanla niye evleniyorsun ya?
Nişan zaten çiftlerin birbirlerini daha iyi tanıması için yapılıyor.
Sen nişanlılık döneminde bile bu adamı tanıyamayacaksan nişanlılığın ne anlamı var?
Direkt nikahı bassaydı o zaman adam.

Ayrıca ne hata yaptın ki bedel ödüyorsun?
At nişanı kurtul.
Sanki adında ayet var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…