- Konu Sahibi guneslihava
-
okuyor musunalmanyadayim nisanlim ise turkiye. gorucu usulu evet.
bi hata yaptim bende biliyorum cok cokcabuk karar verdim bedelini oduyorum belki yasimdan dolayidir 21 yasindayim pekte kucuk sayilmaz biliyorum
Annen soyleyince cekinmistir bu istemedigini gostermez annen yanlis yorumlamisselam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
şu yönde tahminim var
günahları boyunlarına
sen yurt dışında isen o da türkiye
demişlerdir ona "evlen bu kızla yurtdışında oturur çalışırsın
rahat edersin.. iyi kız v.s. v.s."
yanlış anlama seni üzmek istemem ama bizim memlekette çok var böyle örnekler
yoksa insan gerçekten can atar bir kez görmek görüşmek için
iyi düşün canım..
bende sizlerle aynı fikirdeyim.Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Adam tanımıyor, sevmiyor, ilgilenmiyor.
Vize peşinde bence de.
Tanımadığın, sevmediğin adamla ne işin var evladım?
Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Adam tanımıyor, sevmiyor, ilgilenmiyor.
Vize peşinde bence de.
Tanımadığın, sevmediğin adamla ne işin var evladım?
ne bedeli pardon. olmuyor diyecek ve bitireceksin.ben cok cabuk karar verdim dedigim gibi bedelini oduyorum herkez bana demisti iyi tani oyle karar ver ben burnumun dikine gittim. almanyaya gelemicegini bastan soylemistim. hayir okumuyorum calisiyorum.
Çok ilginç miş hem gelmeni istemiyor hemde sorunca tartışma çıkarıyor birde sen oraya gittiğinde arkandan dua ediyor bian önce git diye bi kız arkadaşı falan mı var akrabanız mı bu çocuk? İstemeyerek aile zoruylamı nışanlandı acaba senle ? Bunlar geldi aklıma valla canım..selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
derdiniz nedir de 2 kere gördüğünüz adamla evlenmek istiyorsunuz?kim gördü de yakıştırdı sizi birbirinize?aklım almıyor böyle işleri..sizdeki de ne cesaret...almanya gibi bir ülkedesiniz,21 yaşındasınız,ne işiniz var türkiyedeki 2 kere gördüğünüz adamla evleneceksiniz?mesajlariniz icin cok tessekkur ederim hepsini teker teker okudum. gorucu usuluu gibi birsey oldu nisanlani 5 ay felan oldu bu bes ay icinde bi kere gittim bide nisandan once gorustuk yarim sene sonrada dugun var ben erteliyelim desemde ertelemezki aslinda iyi birisi martta gelmemi istiyomus. Bn yinede gitmek istiyorum tanimadan etmeden olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?