- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
aynen cnm ben nisanlimi o kadarda cok tanimam boyle yaparak soru isaretleri birakiyo kafamda. sonra pesinden kosmus gibi olmimBence habersiz git..Niye korkuyomuş senin gelmenden ancak o zaman anlarsın..Bi sıkıntı varsa bunu evlenmeden önce öğrenmen çok daha iyi olur.
Yani tanımak istemek senin en doğal hakkın..Sonucta eşin olucak evlendikten sonra tanıman daha kötü değil mi..aynen cnm ben nisanlimi o kadarda cok tanimam boyle yaparak soru isaretleri birakiyo kafamda. sonra pesinden kosmus gibi olmim
arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadimYani tanımak istemek senin en doğal hakkın..Sonucta eşin olucak evlendikten sonra tanıman daha kötü değil mi..
Canım saklamasa niye korksun istemesin nişanlısını yanına...Ama inşallah sakladıgı sey evliliğinizi etkileyecek boyutta değildir..arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadim
maddi durum senin geldiğinde bozulacak kadar kötüyse bu adam nasıl ev geçindirecek. inandırıcı değil.selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
çok saçma konunun maddiyatla hiçbir alakası yoktur bence senin oraya gitmenin ona ne gibi bir külfeti olabilir kiselam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?