- Konu Sahibi guneslihava
-
ben cok cabuk karar verdim dedigim gibi bedelini oduyorum herkez bana demisti iyi tani oyle karar ver ben burnumun dikine gittim. almanyaya gelemicegini bastan soylemistim. hayir okumuyorum calisiyorum.
arada kaldim inan gitsemmi gitmesemmidiye nisanlim istiyo dugune gelim heralde birseylermi sakliyo anlamadim
Evlendikten sonra Almanyada mi yasayacaksiniz?almanyadayim nisanlim ise turkiye. gorucu usulu evet.
hayir cnm ben turkiyeye yerlesicemEvlendikten sonra Almanyada mi yasayacaksiniz?
canım görücü usulü mü tanıştınız? benim de bi talibim çıktı amerikadan ama korkuyorum nasıl tanıcaz birbirimizi hiç içime sinmiyor..selam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
cnm evet gorucu usulu gibi birsey cok zor oluyo telefonda bi insani ne kadar taniya bileceksinki bide dugunede az zaman kaldi cok korkuyorum agzimi acip birseyde diyemiyorumki. hakkinda hayirlisi olsun cnmcanım görücü usulü mü tanıştınız? benim de bi talibim çıktı amerikadan ama korkuyorum nasıl tanıcaz birbirimizi hiç içime sinmiyor..
az önce sevgili KK üyelerinin sana verdiği cevaplar benim de önümü açtı, mantıklı düşündüm ve bu işten vazgeçmeye karar verdim.. evlilik bu, sonra anlaşamayıp boşanırsam naparım ben? sen de vazgeç..cnm evet gorucu usulu gibi birsey cok zor oluyo telefonda bi insani ne kadar taniya bileceksinki bide dugunede az zaman kaldi cok korkuyorum agzimi acip birseyde diyemiyorumki. hakkinda hayirlisi olsun cnm
cnm hakkinda hayirlisi cok iyi dusunmek gerek ben cok acele karar verdim bedelini oduyorum keske bende ilk once kk danissaydimaz önce sevgili KK üyelerinin sana verdiği cevaplar benim de önümü açtı, mantıklı düşündüm ve bu işten vazgeçmeye karar verdim.. evlilik bu, sonra anlaşamayıp boşanırsam naparım ben? sen de vazgeç..
Bu kadar kişi sordu hala niye ısrarla yanıt vermiyorsunuz anlamıyorum.cnm hakkinda hayirlisi cok iyi dusunmek gerek ben cok acele karar verdim bedelini oduyorum keske bende ilk once kk danissaydimama hep beni sevdigini soyler cok duga ediyorum hayirlisu neyse o olshn yakinda ucuyorum yine turkiyeye beni ne bekliyo bilmiyorum
hayatında biri olması muhtemeldirselam kizlar nisanlimla ben ayri memleketteyiz nisanlim maalesef yanima gelemiyo pasaportu olmadigi icin ama nedense benimde yanina gelmemi istemiyor bi kac ay once gitmistim yanina oda arkamdan dua etmis gidim diye sordugumda maddi durumdan dolaymis. gecende annemle telefonda konusmuslar kizim.yakinda yine gelevek diye annemin dedigine gore korkmus sesi bi tuhaf gelmis. simdik ben ona sorsam benim neden gelmemi istemiyosun soylemez tartisma cikar yakinda dugunde var ben birbirimizi dahi iyi taniyalim isinalim diye gitmek istiyorum yanina. ne yapmam gerek?
Neden? Aile baskısı mı?ayrilamiyorum ne devam edebiliyorum nede bitirebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?