- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Blöf yapmadım..Madem ara verelim dedin (ki bunu çok saçma buluyorum, maç değil neticede) kararlı dur.
Üzgün olduğuna göre bu ara vermeyi blöf yapmışsın yalvaracak sanmışsın ama tutmamış.
Araya giren süre sizce ilişkilerde çiftlerin birbirlerinde ki değerlerini anlamalarina sebep olmaz mi ?Ya ayrıl ya devam et can çekişmeye gerek yok
Araya giren süre sizce ilişkilerde çiftlerin birbirlerinde ki değerlerini anlamalarina sebep olmaz mi ?
Sadece istedim ki belki anlar ..
Ara vermeyi düşünmeden mi söyledin?Blöf yapmadım..
Böyle bir konuda yapamam .
Yalvarmasini da istemiyorum..
Sadece çok üzgünüm..
Biz daha önce hiç ayrılmadık...Ara vermeyi düşünmeden mi söyledin?
Çözülemeyecek bir konuda ara vermen saçma değil mi?
Ayrıca şu saatten sonra bu gidişlerin ara verişlerin umursanmayacak bile. Bi müddet sonra yalama oluyor çünkü ayrıl barış durumları. Madem sessizliğe büründün, ölç tart ya yükü sırtına al ya da kes at net ol.
Inşallah .Bir iliskide ara verilmisse o iliski %90 bitiyor. Hakkinizda en hayirlisi olur insaallah..
Aklım öyle karışık ki ...Yüzyüze konuş tabi ki korkularını endişelerini geleceginizi nasıl etkileyeceginizi konuşun.
Ailesi sizi istemiyorsa zorla zevdiremezsiniz kendinizi
Önemli olan bu süreç içinde nişanlınızın sizin arkadanızda durup duramayacagı
Evlilikte ailenin etkisi muhakkak oluyor bu bir gerçek
Kaç kişinin yuvası yıkıldı bu sebepten
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bastan konuşmak netlestirmek en güzeli
Yanlis bir dusunce net bir sekilde hemde konuyu acan arkadsa neye dayanarak % 90 bitiyor diye kesin bir cvp verdnz acaba ? Bnde esmle 26 gun evliligimze ara verme karari aldik ve iyiki almisiz ikimzde hatalarmzi anladik ve smdi hersey dha iyi cok sukur bin sukur yani o tahmininiz yanlis hanimefendi tahmin de demeyelim kesin oran belirtmssnz bir deBir iliskide ara verilmisse o iliski %90 bitiyor. Hakkinizda en hayirlisi olur insaallah..
Yanlis bir dusunce net bir sekilde hemde konuyu acan arkadsa neye dayanarak % 90 bitiyor diye kesin bir cvp verdnz acaba ? Bnde esmle 26 gun evliligimze ara verme karari aldik ve iyiki almisiz ikimzde hatalarmzi anladik ve smdi hersey dha iyi cok sukur bin sukur yani o tahmininiz yanlis hanimefendi tahmin de demeyelim kesin oran belirtmssnz bir de
Daha önce çok mutsuz olduğumu söyledim..Neden ara vermek istedin.ailesinin sana karsi tutumu degismeyecek yada nisanlin laylom olmayi duygusal bakmayı birakmayacak
Belki 1 2 ay daha dikkat edecek ama sonra yine ayni olacak.
Ailesi ile ilgili problemi çözümlemekse problemin nisanlina biz ne yapacagiz bu durumda bir cozum yolu var mi sebin bildigin cunku ben mutsuzum varsa yolu cozelim deseydin.
Simdi sen geri adim atsan bir daha ciddiye alinmazsin bu konularda.
O gelse ne fark eder ailesinin davranislari degismis olmaz.
Belki ailesini karsisina alip konusmasini istemeliydin
Adınıza çok sevindim..Yanlis bir dusunce net bir sekilde hemde konuyu acan arkadsa neye dayanarak % 90 bitiyor diye kesin bir cvp verdnz acaba ? Bnde esmle 26 gun evliligimze ara verme karari aldik ve iyiki almisiz ikimzde hatalarmzi anladik ve smdi hersey dha iyi cok sukur bin sukur yani o tahmininiz yanlis hanimefendi tahmin de demeyelim kesin oran belirtmssnz bir de
Anket mi yaptinz acaba%100 demisim gibi konusmussunuz, ilginc.. %90in neye takabül ettigini oran olarak bilmiyorsunuz sanirim. %10luk kisimdasiniz o zaman Allah daim etsinki siz evliyken ara vermissiniz. Bu cok farkediyor.
Senin icin hayirlisi olur umarim.Daha önce çok mutsuz olduğumu söyledim..
Konuştuk defalarca bu konuları...
Konuştuk ve öylece kaldı.
Ufak değişimler olmadi mi oldu.
Ne yapabiliriz demem çünkü konu bizi geçti..
Biz ya böyle tamam deriz yada devam .
Ben şu an sadece neyin ne olduğunu görmesini istiyorum..
Yanında kim var kim yok .
Gerçekten hayatında onun için kimler birşeyler yapıyor gibi .
Çünkü şu an sıkıntıları var .
Nişanlımı tanıyorum. Geleceğini de biliyorum.
Ama ben aynı tas aynı hamam olacak ise gelmesini istemiyorum.
Işin özü belki kafasına dank eder.
Anket mi yaptinz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?