Nişanlima ara vermek istedigimi söyledim...

Adınıza çok sevindim..
Darısı başımıza
Insallah canim senin icin de en hayirlisi olsun .. biraz kafa dinlemek inan cok iyi geliyor kendinle basbasa kaliyor hatalarinla yuzlesebiliyorsun karsindakinin senin hayatinda ne kdar onemli oldgnu o ayri kaldigin zamnlarda anliyorsun ve eger gercek sevgi varsa aranzda mutlaka biraraya geliyorsnuz :)

Anket oldu o zamn szde iyi gcler

Ara vermemin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Ara verince ne olacak? Sorunlar çözülmeyecek ki. Çözüm odaklı bir konuşma da yapmamışsınız zaten.

Ayrıca, ara verince nişanlı veya sevgili olmayacaksınız. Başkalarıyla beraber olabilecek misiniz? Ara ne kadar sürecek? Bu ara vermenin kurallarını konuşup anlaşmanışsınız. Biriyle görüp hesap sorsanız, "ara vermiştik, sevgili değildik, hesap soramazsın" diyebilir.

Sevgilinizle barışın diye demiyorum. Sorunları söyleyip, çözmesini isteyip, çözmezse devam edemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Sizin için önemli olan konuları çözemiyorsa ayrılmak daha hayırlı da olabilir.

Seni acik kabul etmiyo derken? Aklin varsa kac kurtar kendini ne geri kafali aile. Basini kapayinca noluyomus namuslumu oluyosun acinca namussuzmu? Muhafazkar aile aman aman ilerde cok uzulursun

Ara vermeyi göze alan bitirmeyi kabullenmiştir diyorum çünkü çoğu ilişkinin başında duygular en yoğunken kimse kaybetmeyi göze alamaz. Yıpranmışsınız çok bu saatten sonra belki herşey daha iyi olur belki daha kötü bilemeyiz ama siz kafanızı iyice toplayın ve alacağınız her tepkiye hazırlıklı olun... Gün gelir Ben senin için ara verelim demeni bile kabul ettim derler yüzüne vururlar bizzat yaşadım. Benim düşüncem araya giren soğukluk yeni bir soğuklukla çözülmemeli, çok zor zaman geçiriyorsunuz anlayabiliyorum ama o aile size şuan geçirdiğiniz zamana şükrettirebilir ileride. Nişanlınıza güvenemiyorsanız akla karayı ayırt edemiyorsa, kendiniz için napmanız gerektiğini biliyorsunuz. Umarım vereceğiniz her karar atacağınız her adım sizin için hayırlı olur

Ara vermek nasil oluyor iliskide? Bir sure birbirinizi sevmekten vaz mi geciyorsunuz? Baskalariyla olunabiliyor mu o arada?

Birbirinizin kiymetini ayrilarak anlayabiliyorsaniz vay halinize.

Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum..
Görüşleriniz için de ayrıca teşekkür ederim..
Lakin şunu özellikle belirtmek isterim ki ; bir ilişki de ara vermek demek sevmeye ara vermek demek değildir.
Baskalari ile olmak demek hiç değildir..
Yalnızca yorulan ilişkilerin, çiftlerin dinlenmesini, düşünmesini sağlamak amaçlı yapılır.
Bana göre yıpranma payını azaltıyor..
Çünkü konuşup durdukça tartışma konusu yeniden alevleniyor ..
Herkese iyi geceler.

Eğer ayrılık ailen için sorun olmayacaksa tek üzülen sen olacaksan eli günü umursamayacaksan bu sevdadan vazgeç derim.Eşim çok iyidir ama geriye dönüp bakınca ona rağmen evlenmezdim diyorum ben ayrılmış bir anne babanın çocuğuydum annem hala kendi ayrılığını atlatamamışken birde benim ayrılığımı kaldıramazdı el günü dinler üzülürdü bende onu görüp üzülürdüm iyi düşün ve karar ver karşındaki en mükemmel insan bile olsa ailesi mide bulandırıyorsa bilemiyorum...

Ailem hep içine sinmiyor ise ne yaşanmış ise yasansin istemiyor isen, mideni bulandıran birşey olursa nikah günü dahi ayrilabilirsin der.
Kimseyi takmazlarr .
Babam hep sen mutlu ol benim için en önemlisi bu der.
O konuda çok ama çok sansliyim...
Konum ise belli iste..
Bende çok seviyorum.
Onsuz olmak beni mahvediyor..
Ki bugün konuştuk pek çok şeyi ama ailesini silebilir mi hayır.
Onun içinde üzülüyorum .
Çok arada kalıyor belli etmese de sessiz kalsa da ..
Onlar beni aralarına almadikca kendisi kahroluyor nede olsa ailesi ..
Nede olsa kardeşi.
Sonumuz ne olur bilinmez ama hayirlisi ne ise o olsun

Ailesini tabiki silmesin düşünsene ilerde oğlun olduğunu sırf gelini istemiyorsun diye seni silmesini ister miydin insanlar uyuşamayabilir anlaşamayabilir benim tek yaptığım sessiz kalmak oldu tartışıp kavga etmeyi yüzgöz olmayı seçmedim eşimde elimden gelen en iyisinin bu olduğunu biliyor belki severek evlenmedim bu sebepten mi bilmiyorum ama eşim birgün seçim yapacaksa ailesinden yana olacak bu çünkü bunu ben istedim ben anne baba olamam ona ama o eş bulabilir.

Ortada bir seçim yapılması gerekiyor ise hakli kim ise onu secmek gerekir..
Sırf anne ve baba diye eşime haksızlık yapma hakkını kendilerine vermez..
Herkes birbirini sevmese de saygılı olsa zaten bu sorunlar olmaz.
Eşim aileme ailemde ona saygılı olmak zorunda ...
Elbette kimse anne baba bulamaz ama eş bulabilir ..
Hepsinin yeri ayrı.

Herkesin saygı anlayışı farklı ama bak sende susmuşsun yinede yaranamamışsın olmamış bazı insanlar böyle yapar eder kenara çıkar yine aynı devam eder çünkü karşıdan bir tepki gelmeyince bir sorun olmadığını sanarlar.Gerçekten iyi düşün derim insanlarla uğraşmaya değmiyor.

Dediginiz doğru..
Insanlar sessiz kalanı halinden memnun sanıyor ve oralı olmuyor ..
Aglamayana meme yok misali. .
Karşındaki anlamıyor ise ne yaparsan yap ..
Anlamaz ..

Dediginiz doğru..
Insanlar sessiz kalanı halinden memnun sanıyor ve oralı olmuyor ..
Aglamayana meme yok misali. .
Karşındaki anlamıyor ise ne yaparsan yap ..
Anlamaz ..
Ben çok sessiz bir insan değilim aklımdan geçeni çat çat derim ama eşimin iyiliğine karşı sustum ailemde eşim için sustu akrabalarım ve çevremde herkes eşimi çok sever sayar ama ailesi içinde laf etmekten alıkoyamaz kendilerini düşünsene sen hep unutmaya çalıyorsun duydukların hep bunlar yada bir adım atıyorsun onlara onlar ters adım atıyor bazen neden evlendim ki diyorum şuan 25 yaşındayım bari 30da evlenip çocuk yapar o zaman uğraşırdım bunlarla diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…