- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi Melos199197
-
Insallah canim senin icin de en hayirlisi olsun .. biraz kafa dinlemek inan cok iyi geliyor kendinle basbasa kaliyor hatalarinla yuzlesebiliyorsun karsindakinin senin hayatinda ne kdar onemli oldgnu o ayri kaldigin zamnlarda anliyorsun ve eger gercek sevgi varsa aranzda mutlaka biraraya geliyorsnuz :)Adınıza çok sevindim..
Darısı başımıza
Anket oldu o zamnGercekten polemik nasil yaratirimin kitabini yazarsiniz. Konu sahibine yazdigim yoruma hem atliyorsunuz hem de cins cins karsilik veriyorsunuz. Yorumumu begenmediyseniz kibleyin yada cevap yazmayin, neyin kafasi bu? Yorumum sadece konu sahibini ilgilendirir, siz kim oluyorsunuz ki. Tovbe estagfurullah. Hayirli geceler.
Eğer ayrılık ailen için sorun olmayacaksa tek üzülen sen olacaksan eli günü umursamayacaksan bu sevdadan vazgeç derim.Eşim çok iyidir ama geriye dönüp bakınca ona rağmen evlenmezdim diyorum ben ayrılmış bir anne babanın çocuğuydum annem hala kendi ayrılığını atlatamamışken birde benim ayrılığımı kaldıramazdı el günü dinler üzülürdü bende onu görüp üzülürdüm iyi düşün ve karar ver karşındaki en mükemmel insan bile olsa ailesi mide bulandırıyorsa bilemiyorum...Merhaba ...
Iyi geceler ..
Önceki konumda Nişanlımin ailesi ile olan sıkıntımı paylasmistim..
Yüzeysel de olsa...
Kaç gündür ara vermek istedigimi belirtmek için uygun bir ortam kolluyordum...
Ama karşı tarafın bana gelmesini bekliyordum...
Bu aksam bana neden ona karşı soğuk olduğumu sordu.
Diyalog tam olarak şöyle...
+Elizyaaaa neden bana karşı soğuksun?
-Aklım karışık.
+Neden bilmediğim birşey mi var?
Sıkıntıni benimle neden paylasmiyorsun ?
Ne zamandır birbirimizden birşeyler saklar olduk. ?
- birbirimizden birşey sakladigimiz yok.
Ikimizde var olan sorunları biliyoruz ama sen hiç bir sıkıntı yok gibi davranıp ve benim de öyle olmamı bekliyorsun .
+ Anlamiyorum neler oluyor . Net olur musun ?
- Ailen beni açık bir şekilde kabul etmiyor..
Şu an vermiş olduğum kararın onların beni kabul etmemesi ile ilgili olmadığını bilmeni isterim.
Sorun şu ki; sen güllük gulistanlik yaşıyor iken ben mutsuzum..
Sürekli ileriyi düşünüyor ve içinden çıkamıyorum..
Senin net olmadığını duygusal davrandığını düşünüyorum hatta düşünmüyor görüyorum..
Zoruma gidiyor çok hemde ..
Bir süre ara vermek senin ve benim içinde en sağlıklı karar olacak bu şekilde birbirimizi yaraliyoruz...
+ Ne dedin seeeennn (yüksek sesle)
Sacmalamayi kes. Yüzyüze konuşalım. Bunu gerçekten istiyor musun emin misin gibi bir süru soru ..
Bende son olarak eminim dedim ve telefonu kapattım...
Uyku tutmuyor şu an .
Çok üzgünüm..
Eminim ki konuşmak isteyecek..
Nasıl bir yol izlemem lazım bu saatten sonra bilmiyorum..
Yardıma çok ihtiyacım var
Ailem hep içine sinmiyor ise ne yaşanmış ise yasansin istemiyor isen, mideni bulandıran birşey olursa nikah günü dahi ayrilabilirsin der.Eğer ayrılık ailen için sorun olmayacaksa tek üzülen sen olacaksan eli günü umursamayacaksan bu sevdadan vazgeç derim.Eşim çok iyidir ama geriye dönüp bakınca ona rağmen evlenmezdim diyorum ben ayrılmış bir anne babanın çocuğuydum annem hala kendi ayrılığını atlatamamışken birde benim ayrılığımı kaldıramazdı el günü dinler üzülürdü bende onu görüp üzülürdüm iyi düşün ve karar ver karşındaki en mükemmel insan bile olsa ailesi mide bulandırıyorsa bilemiyorum...
Ailesini tabiki silmesin düşünsene ilerde oğlun olduğunu sırf gelini istemiyorsun diye seni silmesini ister miydin insanlar uyuşamayabilir anlaşamayabilir benim tek yaptığım sessiz kalmak oldu tartışıp kavga etmeyi yüzgöz olmayı seçmedim eşimde elimden gelen en iyisinin bu olduğunu biliyor belki severek evlenmedim bu sebepten mi bilmiyorum ama eşim birgün seçim yapacaksa ailesinden yana olacak bu çünkü bunu ben istedim ben anne baba olamam ona ama o eş bulabilir.Ailem hep içine sinmiyor ise ne yaşanmış ise yasansin istemiyor isen, mideni bulandıran birşey olursa nikah günü dahi ayrilabilirsin der.
Kimseyi takmazlarr .
Babam hep sen mutlu ol benim için en önemlisi bu der.
O konuda çok ama çok sansliyim...
Konum ise belli iste..
Bende çok seviyorum.
Onsuz olmak beni mahvediyor..
Ki bugün konuştuk pek çok şeyi ama ailesini silebilir mi hayır.
Onun içinde üzülüyorum .
Çok arada kalıyor belli etmese de sessiz kalsa da ..
Onlar beni aralarına almadikca kendisi kahroluyor nede olsa ailesi ..
Nede olsa kardeşi.
Sonumuz ne olur bilinmez ama hayirlisi ne ise o olsun
Ortada bir seçim yapılması gerekiyor ise hakli kim ise onu secmek gerekir..Ailesini tabiki silmesin düşünsene ilerde oğlun olduğunu sırf gelini istemiyorsun diye seni silmesini ister miydin insanlar uyuşamayabilir anlaşamayabilir benim tek yaptığım sessiz kalmak oldu tartışıp kavga etmeyi yüzgöz olmayı seçmedim eşimde elimden gelen en iyisinin bu olduğunu biliyor belki severek evlenmedim bu sebepten mi bilmiyorum ama eşim birgün seçim yapacaksa ailesinden yana olacak bu çünkü bunu ben istedim ben anne baba olamam ona ama o eş bulabilir.
Herkesin saygı anlayışı farklı ama bak sende susmuşsun yinede yaranamamışsın olmamış bazı insanlar böyle yapar eder kenara çıkar yine aynı devam eder çünkü karşıdan bir tepki gelmeyince bir sorun olmadığını sanarlar.Gerçekten iyi düşün derim insanlarla uğraşmaya değmiyor.Ortada bir seçim yapılması gerekiyor ise hakli kim ise onu secmek gerekir..
Sırf anne ve baba diye eşime haksızlık yapma hakkını kendilerine vermez..
Herkes birbirini sevmese de saygılı olsa zaten bu sorunlar olmaz.
Eşim aileme ailemde ona saygılı olmak zorunda ...
Elbette kimse anne baba bulamaz ama eş bulabilir ..
Hepsinin yeri ayrı.
Dediginiz doğru..Herkesin saygı anlayışı farklı ama bak sende susmuşsun yinede yaranamamışsın olmamış bazı insanlar böyle yapar eder kenara çıkar yine aynı devam eder çünkü karşıdan bir tepki gelmeyince bir sorun olmadığını sanarlar.Gerçekten iyi düşün derim insanlarla uğraşmaya değmiyor.
Ben çok sessiz bir insan değilim aklımdan geçeni çat çat derim ama eşimin iyiliğine karşı sustum ailemde eşim için sustu akrabalarım ve çevremde herkes eşimi çok sever sayar ama ailesi içinde laf etmekten alıkoyamaz kendilerini düşünsene sen hep unutmaya çalıyorsun duydukların hep bunlar yada bir adım atıyorsun onlara onlar ters adım atıyor bazen neden evlendim ki diyorum şuan 25 yaşındayım bari 30da evlenip çocuk yapar o zaman uğraşırdım bunlarla diyorumDediginiz doğru..
Insanlar sessiz kalanı halinden memnun sanıyor ve oralı olmuyor ..
Aglamayana meme yok misali. .
Karşındaki anlamıyor ise ne yaparsan yap ..
Anlamaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?