Nişanlıma gelen iş teklifi, sorunlu görümce ne yapmalıyım?

İnsanın kardeşiyle plan yapması kadar doğal ne olabilir ya.Hepi topu 1 aydır adamın hayatindasiniz sorarlar yani sen kimsin diye kendinize gelin bence.Evet bi yerden sonra herkesin ilk önceliği eşi olmalı bunda hemfikiriz ama sizin o aşamaya geldiğinizi sanmıyorum.Nişanlınız istiyorsa gitsin ama yerinizde olsam ben gitmezdim siz mevcut isinizde devam edin.Evlenince bırakırsınız daha nisanlıyken masraf ödetmek de pek hoş olmaz haberiniz olsun

Bence gitmelisin fırsatı değerlendirme adına. Mesafe koy, eşinde onunla vakit geçirmek istemiyorum diyorsa sorun yok

15 günlük nişanlısınız, nişanı atma sebebim demişsiniz, 15 gün olmadan nişan mı attınız anlamadım orayı..

Eski konunuzu da biliyorum görümcenizi de anlattıgınız kadarıyla tanıyorum.
Sizin yerinizde olsam kurulu düzenimi hiç bozmazdım.İstanbulda da olsa aldıgı maaş yüksek dahi olsa kiralar uçuk fiyat yaşam çok zor, yarın hamile kalırsınız, çocuktu bakmaktı hastahaneydi daha da zorlaşır.Şu an için yeni evleneceginizden dolayı borçlar muhakkak olacaktır.
Çocuklar büyümeden birikiminizi yapabilirsiniz.İlla ki sosyal olum diyorsanız zaten ikinizde çalışacaksınız ist de bile olsa zor yani.İleride değerlendirin derim ben.

nişanlına gitme demek yerine direk bu kızla ilgili düşüncelerini anlatsan?

daha bir bucuk aydır tanıyorsun neden bukadr hızlı nişan yaptın biraz daha uzun olsaydı en azından nisanlına sürekli dip dibe sıkılacagını da söylerdiin anlardı simdi kardesimi, istemeyeck diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…