- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Geçen konuştum.. bak biz evleneceğiz ve girmeye mecbur olduğumuz ortamlar olacak.. tabi ki diyor ama ben evcimenim biliyorsun diyor.. ama gel şuraya gidelim ikimiz desem gelir. Tamam belki güzel bir şey ama inan 4 yıldır hergün oda baydı.. insan kalabalık ortamlar istiyor sevdikleriyle birlikte olmak istiyorCanım senin böyle yapmanla anlayabileceğini sanmıyorum pek, sakin bir dille açık açık durumu anlatsan ve kırıldığını ifade etsen daha çok işe yarar bence.
Ben çok mahçup oluyorum böylede.. millet sevgilisine eşine sormadan plan yapıyor eşleri ayak uyduruyor.. benim ki ne gerek vardı ya.. ağızını ortasına çakasım geliyor. Şimdi küsüz ya iyice kinlendimyani bence de açıkça anlatmanız gerek sanırım,ona normal geldiği için sanırım umursamıyor yani farkına varmıyordur.
Ben çok mahçup oluyorum böylede.. millet sevgilisine eşine sormadan plan yapıyor eşleri ayak uyduruyor.. benim ki ne gerek vardı ya.. ağızını ortasına çakasım geliyor. Şimdi küsüz ya iyice kinlendim
şuan benzer durumu bende yaşıyorum.yazsa arasa da cevap vermiyorum sinir eden davranışları herkesin var maalesef.bu sana normal gelebilir ama ben böyle bunalıyorum bunu anla lütfen,o kadar ortak çevremiz var çağırsalar da gidemiyoruz ayıp oluyor daha şimdiden böylesin,biraz insan içine karışmamız lazım deyin.
Inada binmeden bir çözüm yolu buluruz inşallah.. bayramdan sonra çekeceğim kenara yine
Aynen dediğiniz gibi abarttığımı düşünüyor.. şekilleri ne olursa olsun hepsi odun bunların. Çok sağolun inşallahHatalı da olsalar kabullenmiyorlar bunlar ya da ttamam deyip geçiyorlar,umarım çözersiniz sorunu
Aynen dediğiniz gibi abarttığımı düşünüyor.. şekilleri ne olursa olsun hepsi odun bunların. Çok sağolun inşallah
Okudukca sanki kendi nisanlimi goruyorum. Oda oyle kalabaliklari sevmez. Bulusuncada beni sessiz sakin yere goturur. Bende seviyorum sakinliyi ama bi yere kadar. Ben hep arkadas ortamimiz olsun goruselim bulusalim istiyorum. Ama onun icin fark etmiyor. Kendi arkadaslariyla da pek bulusmaz. Haftada bir zamani olur onuda benle geciriyor. Galiba boyle kabullanmek lazim. Degistiremeyiz
Zorla kalabaliga sokulmak iyi birsey degil.
Bende kalabalik aile toplantisi vs sevmem tek tek bayramda herkesi dolaşmam populer ve yogun olan biryere gitmek yerine bana daha uygun ve tenha yerlere giderim acikcasi bu eglencesiz oldugum anlamina gelmiyor sadece eglenmek icin kalabaliga ihtiyacim yok aksi zorla yaptirilmaya ugrasilsa ve bu konuda tartissam fena patlardim
Nisanlin cocuk degil surukleyemessin her gittigin yere bence fazla uzatma
Bu konuda tamamen zıttız nişanlımla.. kendi annesinin ortamlarına bile keyifle giriyorum yeterki kalabalık eğlenceli bir yer olsun.. oraya bile benim zorumla gelir. Kendi kuzenleri bir şey yapacağı zaman artık bana söylüyorlar ben sürüklüyorum.
Uzatmakla alakası yok. Biz bir hayat paylaşacağız, gelmesi gereken yerler olacak. Keyif almasak bile birbirimizin hatrına katlanmak zorundayız.
Bence zorlamayın o arkadaş ortamları çok da tekin değil zaten. Hele "sap" tabir ettiğimiz insanlarsa aman uzak tutun... Karı-kız muhabbeti gırla...
Aile konusunda belki HAKLI olabilirsiniz ama yine de zorlamayın. Sizinle sürekli zaman geçirmesi bağımlılığını gösterir. Ne güzel bir şey, dert etmeyin. Evlenince de zaten evde olacak, beraber yaşlanmak en güzeli... Zorlamayın bence yine söylüyorum, kırılabilir de. Siz arkadaşlarınıza zaman ayırmak istiyorsanız o da SAYGI duyuyorsa bence ilişkinizde problem yok.
Bilmem benim eşim 5 kardes kuzenleri filanda var evlendik 11 ay oldu biyeri zorla goturmedi hic sorun yasamadik bu konuda
Nisanlin bu baskilarina belki alisir belkide isyan eder biyerde bilemiyorum ama evliligin olmazsa olmazi degil bu bence sen problem haline getirdigin icin tartisiyorsunuz
Benle başbaşa gezmeyi seviyor.. şimdi bile diyeyim ki gel şuraya gidelim oo hemen gelir. Sorunumuz başkalarını istemiyor.. arkadaş ortamları, kuzen ortamlarını falan..evlendiğinizde asıl sorun başlar bu şekilde. evde küflenirsiniz birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?