- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
tamam teşekkürlerbulmuşsun da kıymetini bilmiyorsun
ben bi ayrıldım dedim barışmak istedim dönmedi pislik
seninki kaçıncı kereye çekmiş seni
ne şanslısın...seviliyorsun seviyorsun daha ne istiyorsun
sonra çok ağlarsın...
yerime de gezKanka dışardayım oh mis
bütün yazdıklarımı okudun sanırımBen senin sevgilinin yerinde olsam şimdiye coktan defetmistim seni ....
bi dk bile cekilmezsin kusura bakma ama... yazik cocuga
Yorumları atladım.bütün yazdıklarımı okudun sanırım
zaten iyiyiz konuştuk bugün ama artık aynı olaylar yaşanmasın istiyorumYorumları atladım.
Cocuk sana okdr katlanmis demek seviyor
Biraz akln varsa kendine gel ve onu geri kazan.
ben de bir çok şeye katlandım amaÇocuğa tükenmişlik sendromu yaşatmışsın,tebrik ederim
Daha çok o size katlanmış gibi. Yazdiklarinizdan bu çıkıyor. Çok baskılamışsınız,kim olsa terk ederdi...ben de bir çok şeye katlandım ama
ne diyeyim o zaman ben de beni sevmediğini düşünüyordum seviyormuş demekDaha çok o size katlanmış gibi. Yazdiklarinizdan bu çıkıyor. Çok baskılamışsınız,kim olsa terk ederdi...
ben evlenmek istemediğimi söyledim çünkü anlaşamıyoruz ne o bırakıyor ne ben bırakabiliyorum ne olacak bakalımçocugu almadan yıpratmış canını cıkarmıs gecmıs ola evlendıkten sonra mıs gıbı lıght lıght takılısınız
sen nereye combalak oraya olursunuz :)
ıyısın ıyı
daha önceki ilişkilerimde biraz abartılı ilgiler gördüm başım ağrıyor desem hemen hastaneye götürmek için arabasıyla kapımda beklemeye hazır ilişkiler nişanlımda daha önce hiç ilgi göstermemiş sanırım ondan bocaladık nasıl oldun diye sormayınca zoruma gidiyor işte yaşım 23
o ismi isim bulamadığım için rastgele yaptım kendimi prenses gördüğüm yok ayrıca çalışıyorum bir de zaten kendimi düzeltmek için buraya yazdım ama farkedemedin demekha bide daha onceki iliskilerin var.
tam olarak kac yasindan beri ILISKI icindesin. bence tam bir profesyonel seviyesinde olman lazima rtik.
ismini USUYENPRENSES koymakla prenses olunmuyor ne yazikki.
hic birimis prenses degilis, prenses ilgisi bekleyeme hakkimiz yok.
hos gecen bi resimde bilmem nerenin prensesi kopeginin kakasini topluyordu yerden. yani prenses olsan bile millet senin kolen degil.
1.5 saat aramamismis. baska isin yokmu Allah askina akrdesim saatlerimi sayiyosun.
calismiyosan bari oku biseyler yap kendini mesgul et. yazik adama gercekten gecenki kuyumcu muhabbetinde sana hak vermistim ama bu detay;ari bilmiyorudum.
boyle kaprisli insani iyi bile cekmis adam.
neyse sen bildigini okursun zaten karakter meselesi belkide degismezsin gibi geliyor ama tavsiyem kendine baska ugraslar bul hoci edin halk egitime falan git. biraz rahat birak adami belki normallesir iliskiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?