Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

hatalı mıyım diye hala soruyor musun?? tabiki hatalısın adamı hayattan bezdirmişsin. sakin ol biraz rahat bırak adamı yahu.. baban izin vermiyo nişanlının ne suçu var? her gün her gün şiir mi okunur ayda yılda bir olsun da anlamlı olsun biraz içinden gelerek yapsın.

bide soruyor musun? bi oku bakalım bu konuyu başka biri açmış gibi. Ne düşüneceksin bakalım

Bende bu konuda babanıza takıldım neden Babanız sizi tek dışarı çıkarmıyor ya güvenmiyor mu sana ayrıca millet nisanlaninca daha bi rahattir aileler yada benim ailem o sekilde düşünüyor neyse gidip bi yerde kalmayacaksınız sonucta eğlenmeye gidiyorsunuz birde bence erkek ark fazla bunaltıyorsunuz siz Çalışıyor musunuz?? oyalanacak birseyler bulun bu kadar üstüne düşmeyin Ya

gerekmez arkadaşım zaten seni arayıp sormuş sende iyi olduğunu söylemişsin. E o da çalışıyor her dakika arayamaz ki bence çok üstüne gidiyorsun bu çocuk seni bırakabilir

yok teşekkürler

haklısın ama ilk yazdığım da şuanki durum bu hatalarından ders çıkardı değişti iyi şimdi farkındayım sorun ben de düzeltmeye çalışacağım teşekkürler

sen de haklısın ama aslında iyi birisi nişanlım yani çok sinirlenince kendini kaybediyor ayrılayım ayrılmasına da daha iyisini mi bulacağım tamam bulurum onun da başka hatasına kafayı takarım böyle böyle hem nişanlısından ayrılmış birisi olucam kafayı yerim herhalde

yüzük alırken değil kuaförde telefonda konuşurken dedi kayınvalidem de sanki annene babana mı küfretti dedi

çalışıyorum teşekkürler

ayy adam yerinde olmak istemezdim olsaydım da sana yol verirdim...
ev de oturmaktan çocuğa sarmışsın... çocuk sabırlı ama

Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan nişanlın "bana kaldın, katlanacaksın" demekte haklıymış.
Özür diliyorum adamın hakkını yediğim için.

Tipik prenses sendromu.

Nişanlınız da çok matah değil ama yine de Allah ona sabır versin.

yüzük alırken değil kuaförde telefonda konuşurken dedi kayınvalidem de sanki annene babana mı küfretti dedi

Yüzük alırken yazmışsın. Hem ne farkeder ki? Küfür küfür sonuçta. Kız arkadaşına karşı ağzının ayarı yok ama anne babana küfretmemiş bak. Çok saygılı çocuk çok anlayışlı valla. Bencede kaybetme bu çocuğu. Bulamazsın başka böyle annene babana küfretmeyen adam.

Valla değişik kafalar. Kendini sen daha iyi tanırsın ölç tart kendin karar ver. Senin burda müsamaha gösterdiğin hiçbirşeye ben izin vermezdim mesela. O yüzden en doğru kararı sen verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

aslında ben de vermezdim ama benim bazı yanlışlarım oldu onun yaptıklarından ağır yanlışlar hatalarımın farkındayım o yüzden o konulara müsamaha gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…