- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
işte erkeklere yüz verip, o laflarına izin verince ardı arkası da kesilmiyo
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.
gerekmez arkadaşım zaten seni arayıp sormuş sende iyi olduğunu söylemişsin. E o da çalışıyor her dakika arayamaz ki bence çok üstüne gidiyorsun bu çocuk seni bırakabiliraçıkçası hasta olduğum da aramamasına kırıldım nasıl oldun diye sormamasına geçen de başım döndü babası gördü gitmiş söylemiş aradı hemen neyin var nasılsın diye iyiyim dedim ama sonra çalışıyordu fakat 3 saat aramadı yoğun da olsa arayıp sorması gerekmez mi
yok teşekkürleranladım..o zaman önceki yazdıklarım doğru..yani hayatınızın merkezinden çıkarmalısınız..kendinize dönün biraz bırakın adamı..evlenince daha zor olur inanın buna..
bir de sinirlenince insan bağırır zaten,anormal birşey değil ki..hani küfür,şiddet eğilimi vs yoksa tabi..
değişmez konu akışı !
ilk mesajda sevgili-nişanlı-eş övülür, mükemmel tasviri yapılır ...
herkes eee o zaman sen hatalısın dediğinde; o da bunları bunları yaptı aslında diye bambaşka bir karakter anlatılır..
siz kafanızda nişanlınızın nasıl bir insan olduğunu oturtun öncelikle...
iyi mi, kötü mü ?
sizleri tanımıyoruz, ne anlatırsanız ona ilişkin yorumlar getiriyoruz..
yorumları beğenmediğiniz zaman da, aslında diye başlayan bambaşka olaylarla geliyorsunuz.
ne yapalım, ne diyelim.
haa o zaman tamam siz haklısınız evet sonuna kadar diretin mi diyelim ? tirplere devam edin..
tabi ki arayacak, şiir okuyacak, kapınızda sabahlayacak, babanızdan izin almak için babanıza karşı gelecek...
bunları mı diyelim ?
hayır değişmedi fikrim! hala sizi hatalı buluyorum..
bu tür şeyleri unuttum dediyseniz, kabul ediyorum tamam dediyseniz,o yüzüğü parmağınıza taktıysanız; hala dönüp geçmişi sorgulamak niye...?
ya affetmeyerek nişanı bozun, ya da gerçekten affedip yolunuza bakın..
affetmiş görüntüsü altında adama dünyayı dar etmenin anlamı yok.
o dürüst olamamış siz olun o zaman !
en büyük hatanız da bu işte, affetmediğiniz bir konuyu affettim diyerek ilişkiye devam edip, gereksiz yerlerde aslında affetmediğiniz o konu sebebiyle içinizde oluşan nefreti kusmanız..
haliyle adam bilmiyor sizin neye aslında kızdığınızı, küstüğünüzü... onun gözünde çekilmez, kaprisli, nazlı bir kız..
ne kadar sıkıcı bir algınız var, farkında mısınız ?
sizi bu hale o getirmiş olsa bile yine de kabahat sizde.. bunu belli etmiyorsunuz, dürüst olmuyorsunuz .
tekrar belirteyim, fikrim değişmedi.
sorun hala bana kalırsa sizde !
sen de haklısın ama aslında iyi birisi nişanlım yani çok sinirlenince kendini kaybediyor ayrılayım ayrılmasına da daha iyisini mi bulacağım tamam bulurum onun da başka hatasına kafayı takarım böyle böyle hem nişanlısından ayrılmış birisi olucam kafayı yerim herhaldeHatalısın da senin nişanlın da normal bi tip değil ki. Daha geçen gün bu adam seni milletin içinde rezil etmedi mi? Sana küfürler etmedi mi? Seni aşağılamadı mı? Ayrıl gitsin. Sana şarkılar söylese ne olacak, gururunun içine etmiş bırakmış, azıcık bi gururun daha kaldıysa ayrılırsın yoksa yarın öbür gün dayak mayak yemen an meselesi. Anlamıyorum, buradaki bu kadar kadın bunları normal mi görüyor? Yani hepsi her gün küfür mü yiyor, rencide mi ediliyor da normal gibi karşılıyorlar? Diğer konunda da "gerginsiniz, olur öyle şeyler, düzelir" kafasında yorumlar yazılmıştı. Bunların hepsi mi gurursuz?
yüzük alırken değil kuaförde telefonda konuşurken dedi kayınvalidem de sanki annene babana mı küfretti dediBir kız var çok yavşak bunu nasıl yatağa atabilirim demiş te o da taktik vermiş. Şu adamlara prim veriyorsunuz ya, aklım almıyor ya. O hakkında kötü kötü konuştukları kız bir göz kırpsa kendilerinden geçerler ama. Kadına değer vermeyen, ağzı bozuk, yalancı, gözü hala dışarda. Senide bulmuş kendi fikrince 'yavşak olmayan iyi aile kızı' elinden kaçırmamak için her kaprisine katlanıyor, katlanmış gibi görünüyor. Arada patlamaları da olmuş zaten yerli yersiz. Yüzük alırken S***** G** (Defol) dediğinde nasıl o kelimeyi yutup alışveriş yapmaya devam ettin?
çalışıyorum teşekkürlerBende bu konuda babanıza takıldım neden Babanız sizi tek dışarı çıkarmıyor ya güvenmiyor mu sana ayrıca millet nisanlaninca daha bi rahattir aileler yada benim ailem o sekilde düşünüyor neyse gidip bi yerde kalmayacaksınız sonucta eğlenmeye gidiyorsunuz birde bence erkek ark fazla bunaltıyorsunuz siz Çalışıyor musunuz?? oyalanacak birseyler bulun bu kadar üstüne düşmeyin Ya
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan nişanlın "bana kaldın, katlanacaksın" demekte haklıymış.sen de haklısın ama aslında iyi birisi nişanlım yani çok sinirlenince kendini kaybediyor ayrılayım ayrılmasına da daha iyisini mi bulacağım tamam bulurum onun da başka hatasına kafayı takarım böyle böyle hem nişanlısından ayrılmış birisi olucam kafayı yerim herhalde
Tamam da çok saçma, annen baban insan da sen değil misin? Senin karakterin yok muymuş? Ha annene küfretmiş ha sana, ne farkeder?yüzük alırken değil kuaförde telefonda konuşurken dedi kayınvalidem de sanki annene babana mı küfretti dedi
yüzük alırken değil kuaförde telefonda konuşurken dedi kayınvalidem de sanki annene babana mı küfretti dedi
ben evde oturmuyorum arkadaşlar çalışıyorum para biriktiriyorum evlenmek içinayy adam yerinde olmak istemezdim olsaydım da sana yol verirdim...
ev de oturmaktan çocuğa sarmışsın... çocuk sabırlı ama
aynenTamam da çok saçma, annen baban insan da sen değil misin? Senin karakterin yok muymuş? Ha annene küfretmiş ha sana, ne farkeder?
aslında ben de vermezdim ama benim bazı yanlışlarım oldu onun yaptıklarından ağır yanlışlar hatalarımın farkındayım o yüzden o konulara müsamaha gösteriyorumYüzük alırken yazmışsın. Hem ne farkeder ki? Küfür küfür sonuçta. Kız arkadaşına karşı ağzının ayarı yok ama anne babana küfretmemiş bak. Çok saygılı çocuk çok anlayışlı valla. Bencede kaybetme bu çocuğu. Bulamazsın başka böyle annene babana küfretmeyen adam.
Valla değişik kafalar. Kendini sen daha iyi tanırsın ölç tart kendin karar ver. Senin burda müsamaha gösterdiğin hiçbirşeye ben izin vermezdim mesela. O yüzden en doğru kararı sen verirsin. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?