Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

bence siz nişanlınızda affetmediğiniz olayların hıncını olup olmadık yerde trip atarak onu süründürmeye çalışarak almaya çalışıyorsunuz bence ya o zaman affetme rahatsızlığın neyse açık açık söyle sonra dönüp bunun hıncını başka zaman alırım deme
ayrıca bu 1,5 saat aramadı surat astım konsere gidemedik delirdim falan ne ya
o kadar uzun telefonda vs. konuşacak ne buluyorsunuz ben yarım saat sonra telefonda konuşacak bir şey bulamıyorum
tüm gününü anlatsan ondan uzun sürmüyor
bırakında biraz siz özleyin o sizi özlesin iyice bıktırana kadar gidiyorsunuz laplaçka bir ilişki olacak sizin ki daha evlenmeden

yok onu zaten hiç ben aramam mesaj atmam yani hep o arar mesaj atar arayıp arayıp aramayınca dert ediniyorum işte o da bana sürekli kızar beni neden aramıyorsun diye ben aramasam günlerce haberleşemicez diye dert yanar onun özlemesine fırsat veriyorum yani

Bu ne ya. 15 yasindaki ergenler yapmiyor boyle seyler.

Adami kendi ellerinizle delirtmissiniz sonra vay efendim neden boyle.

okurken ben daraldım..
senin babandan nişanlın neden izin alıyor.
nasıl bir mantalite bu?

Yorumlar genelde sakın evlenme ilerde üzülürsün bakk tarzında olurdu. Şimdi ki yorumum SAKIN SEN ONUNLA EVLENME ÇOCUĞU HARCARSIN olacak. Naptın sen bacım ya. O da insan. Bişeyi çok istiyosun ama een değil o uğraşsın, o şarkı şiir söylesin, o herşeyi yapsın. Oldu başka ?

çocuk kötü davransa bilirdin kıymetini fazla iyi davranmış. en güeli ayrılmak çocukta önüne baksın mutlu olsun

kızını bir yere göndermeyen fakat insalara iyi baba imajı çizmeye çalışan bi adam sanırım babanız..
aynen aynen nişanlım ilk başta dedi sen babanı nasıl tanıttın sırf benimle evlenmemek için babanı kötü gösterdin korkuttun şimdi göre göre haklıymışsın diyor bari ailesi haberim olmadan şehir dışındaki akrabalarının düğününe gitmek için izin istemiş babam da tamam gitsin dedim haberim bile yok sonra burnumdan getirdi

çok zor bi durum ne desem bilemedim..
ama senin nişanlına daha ılımlı olman gerek.
bazen bende kocama gereksiz zulm ediyorum..
yazık adamlara.

Az bile yapmış afedersiniz de.

bulmuşsun da kıymetini bilmiyorsun
ben bi ayrıldım dedim barışmak istedim dönmedi pislik
seninki kaçıncı kereye çekmiş seni
ne şanslısın...seviliyorsun seviyorsun daha ne istiyorsun
sonra çok ağlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…