shakila tesekkur ederim öncelikle cnm
ben onunla günlerdir konuşuyorum bak biz senle bi yola adım attık evlenince de böyle sinirlenince her lafı söylicekmisin diyorum şüpjelerimi soruyorum. o da diyoki ben senin yanında yüzünü görünce yapmam şimdi uzagız ondan oluyo yanımdayken kıyamam tarzı şeyler söylüyor.
iyiyken de çok iyi çok alıştım sevdim onu çok bağlandım.
ama ailem pek iç açıcı bakmıyor ve ilerde de sinirlenince mutsuz eder diyor.
ya yazsın ya ne olur ki nufus cuzdanında dul yazsa allah allah bu senin ömür boyu küfür işitip şiddet görmenden ve ruhsal çöküntü yaşamandan daha mı önemli ne garip düşünceler ya.. komik valla.. eğer daha sonra evleneceğiniz kişi size inanmayacak yada böyle bişi yaşadınız diye sizi istemicekse siz böyle biriylede evlenmeyin zaten. o daha büyük bir hata olur.
bence onunla konuş onu sevdiğini ama bu hakaretlerden dolayı rahatsız olduğunu söyle bende sevgilimle aynı sorunu yaşamıştım ilk tartışmamızdı bana hakaret etti çantamı aldığım gibi ayrıldım yanından ayrılırkende ben senin yanında hakaret duymak için bulunmuyorum sevdiğim için burdayım ama bunları duymak hiç hoşuma gitmiyo dedim ertesi gün aramaya başladı üst üste arıyo en son açtım bana savunması şu ben onları sana kötü amaçla söylemiyorum işte sinirlenince ağzımdan çıkıyo dedi biliyorum dedim ama bigün olurda kalabalık bir ortamda bir tartışma yaşasak ve sen bana böle hakaret etsen kimse senin bana onları kötü amaçla söylemediğini bilmez ve buda benim için onur kırıcı bir durum olur dedim sonralarında çok kavgamız oldu ama bir daha hakaret hiç duymadım.
tatlım senin nişanlın benimkinin aynısı.tıpkısı.ben yola getirdim sıra sende.ama laf aramızda cevap hakkı doğurmasından çekiniyorum accuucuk öğretmensin yani seviyosan devam et yaşa gör korkma ayrılmaktan.ve k,bar olmaz güçsüz olma kolay moralini bozma.peki burcu ne nişanlının?merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?