nişanlımdan ayrılmak...bugun karar vermem lazım:(

zaten şuanda da beni suçluyor ben onu sinirlendiriyomusum..,
psikolaga falan gitmez yanında düzelirim diyor seni göremedigimden diyor. ne alakaysa anlamadım. artık sinirden gülüyorum yaa

Çok birbirini seven ama sonra boşanan var uyum ve huzur bunları bu evlilikte bulacaksan sonuna kadar onunla kal

kızlar herkese cok tsk ederim başınızı agrıtıyorum biliyorum ama baska carem yok baska dertleşcek kimsem yok.
anneme söyleyince bana trip yapıyo, hala ayrılamadınmı diyor
allahım ya delircem

haklısın canım. hem nikahlanmışsın düğünün olmamış nişanlı sayılırsın.
ailen ne diyo canım hepsini okuyamadım da.

zaten şuanda da beni suçluyor ben onu sinirlendiriyomusum..,
psikolaga falan gitmez yanında düzelirim diyor seni göremedigimden diyor. Ne alakaysa anlamadım. Artık sinirden gülüyorum yaa

bak hadi burda itiraf edeyim ben senin eşin gibi bir insanım dünyada bi tanecik kızım var ve ne şartlarda doğurdum hastanelerde yattım 5.5 aylık doğdu aylarca kuvözde yattı hiç bir besin almadı 5.5 ay ekmek kabuğu yiyebiliyordum çünkü ben sadece ve başka çocuğum olması ihtimali de yok şimdi benim bu zor şartlarda sahip olduğum çocuğa dünyaları bağışlamam lazım değil mi ama değil işte bir an geliyor ve ben o anda karşımdaki kızımı bile görmüyorum eğer biraz daha ileri gidersem çok kötü şeyler yapabilirim ve ben de 9 yıldır öğretmenlik yapıyorum çocuk psikolojisi gelişimini bilirim yani çocuk sonuçta bu hem de kendi çocuğum allah korusun öldürecek raddeye geliyorum kendimi tamamen kaybediyorum bu normal mi şimdi yani eşinin hatırlamıyorum demesi de o anda söyledikleri de yaptıkları da engelleyemediği şeyler bilinçli yapmıyor yani ve karşındakini suçlaması çok doğal ben de diyorum neden beni kızdırdı neden şunu yaptı neden böyle davranmadı 8 yaşında çocuktan bekliyorum bunları mümkün olmadığını bile bile işte eşin de bu durumda ve kesinlikle düzelmez düzelemez çünkü elinde değil tek çare tedavi olmak tedavi olmalı ötesi yok

haklısın canım. hem nikahlanmışsın düğünün olmamış nişanlı sayılırsın.
ailen ne diyo canım hepsini okuyamadım da.

şöyle söyliyim cnm kısaca: ailem HİÇ istemiyo beni üzdügünü düşündükleri için.
şu anda aradı konusuyoruz, güzel sözler söylüyor su anda bakalım konusmanın sonu nolucak. bitince anlatıcam biarzdan.
siz bu arada fikir yazın kızlar

sevgi yetmiyor canım maalesef. benim yaşadığım bu.. inan hiç yazmayacaktım ama sen nişanlını yazarken dayanamadım. benim eşimi yazıyorsun resmen. bu saatte daha gelmedi şu an ağlıyorum acı çekiyorum çünkü. kahroluyorum.2 yıl oldu biz evleneli. bazen düşünüyorum kendimi alıştırayım ayrılığa duygusal olarak sonra bitireyim diyorum. çünkü düzelmeyecek. bir kere doktora gitti ilaç vermiş kullanması için ama bıraktı.. ilk sene biz çocuk istemedik 2. sene korkumdan yapamadım böyle giderse diye. zaten şu anda o da vazgeçti. belirsiz sonu olmayan bir ilişki yaşadığımız.

evet anlıyorum cnm üzüldüm
peki çok severken böyle severken nasıl ayrılıcam nasıl dayanıcam ben buna aklıma geldikçe ürperiyorum(

buarada aradı demiştim ya, güzel konuştu yine tabi, neyse ben onu buaralar hep sorguluyorum şüphelerimden bahsediyorum. azönce konusurken telde mesela şu an çok iyisin ilerde de böyle olacagına eminsmisin tarzında bişey dedim. köpürdü dediki bıktım artık nereye varmaya calışıyosun günledir bıktım artık ben seni memnun mutlu etmye çalıştıkca sen hep sorguluyosun yoruldum artık nasıl mutlu edicegi,m, sasırdım diye cıkıştı bana ( günlerdir ben onu sorguluyorum her dediğine kulp buluyorum sorular soruyorum davranışlarına yönelik ).
yani bıktı sorgularımdan gel yaşa da gör diyo.yaşamadan bilemezsin diyo.(yani mutlu edicem de sen görmüyosun demek istiyo)

7 sene süren bir ilişkiyi 1 günde karar verip bitirmek için acele ediyorsunuz.bence çok yanlış

Merhabalar..Öncelikle değişemez olduğuna inanmıyorum..Ama bu değişimi kendi istemesi gerekir..Çünkü dikkat edin sinirli insanlar genelde yakınlarına karşı fütursuzca bir tavır sergiler..Ailesi,eşi veya çocuklarına karşı sirinlenince bu üslubu takınır..Örneğin İş yerinde patronuyla fikri ters düşünce küfür mü ediyordur?Ya da bir arkadaşı ile fikirleri ters düşünce hakaret mi ediyordur?Pek sanmıyorum..Peki hiç mi sinirlenmiyordur aile dışında birilerine?Nasıl onlara karşı kendini tutuyorsa sevdiklerine karşıda tutmalı kendini..Ama nasılsa sevdiklerimiz bu yönümü kabullenmiş deyip tüm sinirini kusuyorlar maalesef..Onlar beni bırakmaz,benden vazgeçmez düşüncesinden ileri geliyor bence bu tavır.

bu acıdan bakmamıstım ama evet önemli olanda bize karşı yapmamaları yani benim durumumda bana karşı yapmaması. ama dediğin gibi kendisi bunun için caba harcaması gerekiyor. mesela dikkat edicem diyo sonra sinirlenince yine yapıyor farkında değilim diyor. ( buarada sinirlenince gözü bişey görmüyor patron falan dinlemez çünkü eski işyerinde müdürüyle sinirlenip kavga etmişti)

aılenın hangı sebeplerden ıstemedıgını bıraz daha acıklayabılır mısın canım?
ailem daha doğrusu annem beni ağlattını kavgalarımızı telefonda duyuyordu diger odadan beni üzdüğü için istemiyor. hiçbirşeyimişzin (kültür para kafa yapısı ) uymadıgını düşünüyo. sana layık degil siz anlaşamazsınız bu ilerde sana vurur her dediğini de yaptırır diyo. ama çok seviyor iyiyken melek gibi çok ilgili diyorum. bende çok seviyoru ayrılınca mahvıolucam diyorum.o sevgi biter diyo, ozaman napıcaksın diyo.
ilerde ayrılcagına şimdi ayrıl diyo. dedigime gelirsin diyo. off beni çok etkiliyo onun söylemleri ve onu üzdüğüm için kendimden nefret ediyorum
annemle babam ayrı ben annmle yaşıyorum. babam bunları duysa bana kızardı bir dk bile durmamı istemezdi.

Herzaman kötü konuşan biriyse hiç çevresi ve işi olmaması gerekir,tabi ki sorunlarımız,kavgalarımız olur başkalarıyla..Siz her tartışmada kötü konuştuğundan bahsettiniz sanırım.Yani size karşı hiç tutmuyor kendini demektir..Yani ben sinirli değildir demiyorum ki..
Neyse demek istediğimin sinirini kontrol edebiliyordur..Zor da olsa..Yoksa sosyal olarak çokça kısıtlanırdı sanırım..
Eğer siz bu yönünü kabullenmeyeceğiniz üzerinde baskı kurup değişime ikna ederseniz değişebilir..SİZİ KAYBETMEKTEN KORKARSA DEĞİŞMEK ZORUNDA KALIR ZATEN..

ahh canım ben de tayinden dolayı nikahı önceden yaptırdım.bizde nişnalıyken cok tartışmalrımız oldu.çok gelgtiler yasadım.hep şu nikah beni engelledi.bi de evlenince belki düzelir beklentileri beni evliliğe götürdü .ama noldu düğün dernek oldu ve ben sadece 7 ay dayanabildim boşandık.şimdi keşke nikahtan olsa dönseydim diyorum.inan o zaman bitseydi daha az üzülürdüm.evelndikten sonraki ayrılma o kadar acı verici ki sana anlatmam.kendini sadece niakhtan dolayı evliliğe mecbur hissetme .allah yardımcın olsun

[SUB]mükemmel kimse yok cnm artılarını eksilerini karşilaşdır ona göra karar ver en azında sinsi deyil söyleniyor içden pazarlık yapmıyo birde havlaya köpek ısrmaz diye söz varya iyi düşün

[/SUB]

aılenın hangı sebeplerden ıstemedıgını bıraz daha acıklayabılır mısın canım?

ailem daha doğrusu annem beni ağlattını kavgalarımızı telefonda duyuyordu diger odadan beni üzdüğü için istemiyor. hiçbirşeyimişzin (kültür para kafa yapısı ) uymadıgını düşünüyo. sana layık degil siz anlaşamazsınız bu ilerde sana vurur her dediğini de yaptırır diyo. ama çok seviyor iyiyken melek gibi çok ilgili diyorum. bende çok seviyoru ayrılınca mahvıolucam diyorum.o sevgi biter diyo, ozaman napıcaksın diyo.
ilerde ayrılcagına şimdi ayrıl diyo. dedigime gelirsin diyo. off beni çok etkiliyo onun söylemleri ve onu üzdüğüm için kendimden nefret ediyorum
annemle babam ayrı ben annmle yaşıyorum. babam bunları duysa bana kızardı bir dk bile durmamı istemezdi.

yani inanın sizi hiç anlamıyorum evlilik bu kadar ciddiyetsiz bir kurum mu ki '' acele karar vermem lazım fikir verin '' gibi şeyler yazabiliyorsunuz. ne yani burada ayrılın deyince ayrılacak beraber olun deyince devam mı edeceksiniz zaten böyle kararlarla alınan evlilik nasıl olur o da ayrıca tartışma mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…