Sen en iyisi burdaki diğer konuları oku çok fikir verir sana ve tek çare ayrılamıyorsan psikoloğa gidip tedavi olmasını şart koş ve bunu yanına gitmeden yapmasını sağla çünkü yanına gidince nasılsa tapusu bende diye bende sorun yok sen sinirlendiriyorsun sen yapıyorsun diyecek bi de üstüne seni suçlayacak
ya anlamıyorum bazı arkadaşlar cok azımasız( benim sartlarım böyle gerektirdi beni böyle yapmam gerekiyorudu böylke yaptım veni yargılamayınız lütfen evet eğitimciyim ve kendimle gurur duyuyorum yaşanması gereken şeyler bzaen yazşanmak zorundadır ben nerden bileyim nikahtan sonra böyle değişeceğini yaa bilsem nikah yaparmıydım ( şuanda olup bitmiş bişeyi yargılamanın anlamı yok ve bu bana acı veriyor kendi acım bana yetiyor lütfen acımasız olmayın bgün başınıza gelirse anlarsınız..
neyse nurcimik ve destek olan arkadaslarım inan çok ama çok tesekkur ederim fikirleriniz ve desteğiniz için..
zaten şuanda da beni suçluyor ben onu sinirlendiriyomusum..,
psikolaga falan gitmez yanında düzelirim diyor seni göremedigimden diyor. Ne alakaysa anlamadım. Artık sinirden gülüyorum yaa
haklısın canım. hem nikahlanmışsın düğünün olmamış nişanlı sayılırsın.
ailen ne diyo canım hepsini okuyamadım da.
sevgi yetmiyor canım maalesef. benim yaşadığım bu.. inan hiç yazmayacaktım ama sen nişanlını yazarken dayanamadım. benim eşimi yazıyorsun resmen. bu saatte daha gelmedi şu an ağlıyorum acı çekiyorum çünkü. kahroluyorum.2 yıl oldu biz evleneli. bazen düşünüyorum kendimi alıştırayım ayrılığa duygusal olarak sonra bitireyim diyorum. çünkü düzelmeyecek. bir kere doktora gitti ilaç vermiş kullanması için ama bıraktı.. ilk sene biz çocuk istemedik 2. sene korkumdan yapamadım böyle giderse diye. zaten şu anda o da vazgeçti. belirsiz sonu olmayan bir ilişki yaşadığımız.
Merhabalar..Öncelikle değişemez olduğuna inanmıyorum..Ama bu değişimi kendi istemesi gerekir..Çünkü dikkat edin sinirli insanlar genelde yakınlarına karşı fütursuzca bir tavır sergiler..Ailesi,eşi veya çocuklarına karşı sirinlenince bu üslubu takınır..Örneğin İş yerinde patronuyla fikri ters düşünce küfür mü ediyordur?Ya da bir arkadaşı ile fikirleri ters düşünce hakaret mi ediyordur?Pek sanmıyorum..Peki hiç mi sinirlenmiyordur aile dışında birilerine?Nasıl onlara karşı kendini tutuyorsa sevdiklerine karşıda tutmalı kendini..Ama nasılsa sevdiklerimiz bu yönümü kabullenmiş deyip tüm sinirini kusuyorlar maalesef..Onlar beni bırakmaz,benden vazgeçmez düşüncesinden ileri geliyor bence bu tavır.
ailem daha doğrusu annem beni ağlattını kavgalarımızı telefonda duyuyordu diger odadan beni üzdüğü için istemiyor. hiçbirşeyimişzin (kültür para kafa yapısı ) uymadıgını düşünüyo. sana layık degil siz anlaşamazsınız bu ilerde sana vurur her dediğini de yaptırır diyo. ama çok seviyor iyiyken melek gibi çok ilgili diyorum. bende çok seviyoru ayrılınca mahvıolucam diyorum.o sevgi biter diyo, ozaman napıcaksın diyo.aılenın hangı sebeplerden ıstemedıgını bıraz daha acıklayabılır mısın canım?
aılenın hangı sebeplerden ıstemedıgını bıraz daha acıklayabılır mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?