acımasız olmaya gerek yok kimseye göre karar vermicem tabiki herkes gibi bende paylaşıyorum. izin verirseniz....tsk yorum için.yani inanın sizi hiç anlamıyorum evlilik bu kadar ciddiyetsiz bir kurum mu ki '' acele karar vermem lazım fikir verin '' gibi şeyler yazabiliyorsunuz. ne yani burada ayrılın deyince ayrılacak beraber olun deyince devam mı edeceksiniz zaten böyle kararlarla alınan evlilik nasıl olur o da ayrıca tartışma mevzu
kesinlikle etkilemek istemem ama sinrilendiği zamn hakaret ettiği içinmi vazgeçiyorsunuz...yoksa aşkınızmı bitti ona karşı.....
bnmde eşim ilk evlendiğimizde çok agresif tavırlar sergiliyordu...sonradan çok değişti şimdi pambik gibi :))
kararınız eğer bitirmekten yana olursa ....yolun burasından dönmek daha mantıklı...evlilik kağıt üzerinde olan bişi değildir...aynı evi paylaşmak aynı yastığa başkoymaktır...boşansanız bile nüfus cüzdanına artık dul yazılmıyor bekar yazılıyor..
7 senedir nasıl tanımassın bir insanı bu farkları görmessin (kültür para kafa yapısı ) uymadıgını düşünüyo. sana layık degil siz anlaşamazsınız cnm sen kaç yaşindasın zaman cabuk geciyor başkası ile bir ilşkiye başlamak daha zor 7 seneden sonra
hayır hala seviyorum zaten ondan bu kararsızlığım kalbimi mi aklmımı (ve ailemi) dinliyim diyorum..
kızınca hakaret vb ettiği için ilerde de devam ederse her sinirlendiginde yaparsa öyle diye geriadım atıyorum.
hayır hala seviyorum zaten ondan bu kararsızlığım kalbimi mi aklmımı (ve ailemi) dinliyim diyorum..
kızınca hakaret vb ettiği için ilerde de devam ederse her sinirlendiginde yaparsa öyle diye geriadım atıyorum.
Cevapları okumadan yazıyorum,
size bu nikahı yapmanız için zorlayan olmadı değil mi?
7 senedir tanımışsınızdır muhtemelen eşinizi, bir imzadan sonra mı değişti bu adam böyle ?
Tamam evlilik stresini erkekler yaşar, bizden daha fazla hatta, ama hakaret olayına kafam takıldı.
Evlenmeden önce gerçekten hiç mi yaşamadınız bu tür durumları ?
Ayrıca hemen karar vermekle olmaz bu işler, evlilik öyle bugün evlendim yarın boşanacağım denilen türden bir kurum değildir,
eğer o nikah masasına oturmuşsanız aklınızda soru işareti kalmamış demektir.
Bir oturun konuşun, derdini anlamaya çalışın, çözemeyeceğiniz bir şey yok ki.
Koskoca 7 sene yahu . .
nikahtan önce de sinirli tavırları vardı ama hakaret etmezdi.
bunca seneyi ben de silip atamadığımdan deliriyorum zaten. niye böyle oldu çok üzülüyorum ben istermiyim ayrılmak. konuşuyorum günlerdir. az önceki msjımd da belirttim. bugun artık patladı günelrdir sorgulıuyosun gel yasa da gör dedi yoruldum dedi ne yapsam mutlu edmiyorum dedi ( ben onu ilerde de mi böyle yaparsın gibi sorular sordum günlerdir) napiyim şüphelerimi paylaşmak istedim. tabi o öyle bişey olmayacagını yanındayken kıyamayacagını uzakta oldugundan böyle oluyor diyor.
bilmiyorum. biribirimizi çok seviyoruz ve o masaya oyüzden oturdum ben. ama şimdi neler oluyor bilmiyorum....
Ama sana tavsiyelerde bulunuyor burdaki insanlar devam etmesini istersen psikologa gidin gibi..Sen bitmesini istemesen çözümede odaklanabilirdin,nasıl olur,tedavi süreci nasıldır,eşimi psikologa gitmeye nasıl ikna ederim gibi sorularla bu çözümü araştırabilirdin..
Kırmak istemiyorum ama ben böyle düşündüm..:97:
o da dediki ben sen tedavi edersin.
kesinlikle al karşına çek konuş. bu şekilde devam ederseniz mutsuz bir birliktelik ve sonucu
saygısızca biten bir evlilik olur yinede sen bilirsin tabi allah yardımcın olsun canım.
bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama okuyorum yazdıklarınızı öğlenden beri;
sanki siz birazda aileniz istemediği için ikilemde kalmışsınız..
yani aileniz istemiyo, bide üstüne bu sinirli tavırlar gelince; sizde artık bitirme noktasına gelmişsiniz gibi geldi..
eğer ailenizde olumlu baksa, sevdiğiniz için bu siniri bu kadar yıl idare ettiğiniz gibi yine idare ederdiniz sanırım..
aile çok etkiliyo bende yaşadım bazı şeyler ve ailenin sözünün dinlenmesi taraftarıyım ama ben pek dinlemedim sözlerini..
sonuçta onu benim kadar iyi tanımıyolar diye düşündüm..
bilmiyorum siz ailenize ne kadar hak veriyosunuz ama dediğim gibi ailenin dediklerinide gözardı etmemek lazım aslında..
sen beni anlattın.. tüm bu cümleler benim içimdekilerin toplanmış hali..
tsk ederim tubii. çok iyi analiz etmişsin
evet aynen ama aynen böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?