Nişanlımdan ayrılmak istiyorum çok mutsuzum

arkadaşım böle şeylerle kumar oynanmaz. şansa bırakılmaz. bu adamdan koca OL-MAZ.

bende sevgilimle bazen çok ciddi sorunlar yaşıyorum hatta hakaretvari cümleler bile kurabiliyor o anda ikimizde aşırı gergin sinirli oluyoruz tabi ki ciddi birşey yok aslında ikimizde geriliyoruz en yakınımız bizleriz birbirimize patlıyoruz içimizi biliyoruz 2 dakika sonra gülümseyip gönlümüzü almayı da ama hiç bir zaman en sinirli olduğum an bile "mutsuzum" diyemem. o sorunları bu kavgaları yaşasakta o benim canım. onla olsun her anım her saniyem ara sıra kavgalarımızda olsun hiç sorun değil... ama eğerki gönül rahatlıyla denmiş MUTSUZLUK söylemleri varsa bırak gitsen arkadaşım. olay zaman arama. bitir direkt. bir kadın kolay diyemez bunu. gerçekten öyle hissettiğini düşünüyorum ve bu durumda yapman gereken şey mutluluğa adım atmaktır.

Çevremde aynı özelliklere sahip 2 erkek var :umursamaz: İnan nasıl başaçıkabildiğimi hala bende anlamıyorum. Ya peygamber sabrı var ben de ya da bir süre sonra laflarını duymaz oldum.

bugün bize dügün daveti geldi...esimin akrab cevresindenmis evlenecek ciftler..ayni sorun onlardada varmis...nediye evleneceklerse anlamiyorum..kizda dertliymis nisanlisindan..

Bu hayatı yasayacak olan sensin kararı da verecek olan sensin biz dememiz
gerekeni fazlasıyla soyledik ayrıca her işyerinde sorun yasayan erkek esine hakaret etse vay halimize seven erkek üzmez bunu unutma

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım tanımasam da seni üzülmeni istemem ama çok iyi düsun bı bayanı bi erkek idare eder yine ama bı erkeği omur boyu idare etmek bı kadını yıpratır inşallah en doğru kararı verirsin

Son düzenleme:

evlenmekle hata yaparsın benden söylemesi....yapıp yapıp özür dilemeler .....bu tipler aslaaa düzelmez....:umursamaz:

bugün böyle hakaretler eden evlenince daha neler yapar sen düşün....yazık etme kendine...

canim böle tipleri biliririm ne kendileri mutlu olur,olmasini bilmez nede mutlu etmez etse bile sonrada yüzüne gözüne bulastirir.. kangrenli parmak gibi kesip atmadinmi tüm vücudünü sarar seni yer bittirir .Kararini verirken duygusladan cok mantik ile karar verirsen pisman olma ihtimallin de az olur..

onlar hep öyledir...yapıp yapıp sonra ağlar,yalvarır...püff çok iyi bilirim o tipleri...

düzelmesini bekleme hiç bence düzelmez çünkü ama sen bilirsin yinede karar senin kararın....hayırlısı olsun...

saygi kalmamissa sevgide bittmis oluyor kafanda bittirdiysen cok üzülmezsin merak etme canim, cünkü bilincindesin farkindasin bitticeginden cok gercekleri görücen degmezmis dediginde hüzünlenirsin ama canin o kadar yanmaz cünkü ayrilik acisini farkinda olmadan bu sürecde (simdi)daha yasiyor insan..biliyorum umut bittimi bittiyor iliskide, en önemlisi ileriye dönük bundan sonra yürümez diye kendine itiraf ettinde ayaklarin suya eriyooor

Canım yaa çok iyi düşünmen lazım seviyor olablir ama seni ilerdede bukadar üzmez inş. evlendik artık nasıl olsa deyip ona göre davranmaz seviyorsada değişmeli bir insan yapabilmeli birşeyleri göze almalı sen ondan çok birşey istemiyorsun sadece hoşgörü bunuda yapabilir..insan sevdiğine kıyamaz derlerya öyle olmalı bencede tabi herzaman aynıda olmayabilir ama sürekli ayanı şeyleri yapıp seni üzerse bir anlamı kalmaz çok yıpranırsın..belkide istediğin gibi olur bellimi olur.. insan oğlu bu ..herşey gönlünce olsun hayırlısı hayırlısı hayırlısı..opuyorumnanaktan

arkadasların yorumuna bende katılıyorum eyer nişanlıy ken bu kadar uzuyorsa senı cok ıyı düşünüp karar vermen lazım yanlış bır karar verıp sonra dan çekme her gun olecegını bır gun ol gıbı bırşey bu ıyı duşun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…