- Konu Sahibi Naptimbensana
-
Tatlim okumayla hic alakasi yok bu islerin. Kisilik iste. Inan bana onu bazen fena patladigim anlarda pusuyor hic birsey demiyorya benim icim aciyor. Halbuki ortami geren o haksiz yere bana catan o saygisiz olanda o. Resmen aptallik benim yaptigim kendi hayatimi kendi ellerimle atese veriyorum herseyin cok iyi farkindayim mantigim dur diyor ama kalbime söz geciremiyorum.
dün gece tartistik bir konu yüzünden. Bu kez suc onun degil benimdi, ben cattim. Bile bile cattim hemde. Kendimi taniyamiyorum, benki hayatimda tartismalara cok nadir sebeb olan bir insan, resmen ona tirnaklarimi gecirmek istedim. Su an en zor günlerinden birini yasiyor ama yaninda olamiyorum, olmakta istemiyorum. Eskiden ne zaman teselli verecek olsam sinirlenirdi, bana teselli verme bu tesellilerinden usandim derdi. Simdi ise cok muhtac buna, ama ben hic orali degilim. Ektigini biciyor. Cok iyi oluyor. Dün gece ilk kez rahat uyudum uzun bir süreden sonra. Ben ki birini kirip basimi yastiga rahat koyacaktim ha? Resmen canavar yapti beni. Bundan sonra tek bi güzel söz, yumusak bir davranis yok artik. Son bir kac haftanin gecmesini iple cekiyorum. Kendimi özledim ben, o yokken ki beni.
Kafaya koydum zaten, cekemiyorum ben bu adami. Ben zorum, bana katlanabilirmisin derdi.
Bakardim neyi zor. Cabuk öfkelenir, öfkesi hemen dinerdi. Tek buysa derdim, katlanirim ben bu adama, sonucta saygisizlik yok hakaret yok. Ama son 2-3 aydir bakiyorum yok, sadece bu degil, bu adam resmen ezmek istiyor beni. Eskiden kizar, sinirlenir, ben susunca 2 saniye icinde gecerdi. Simdi ben sussamda, alttan alsamda uzattikca uzatiyor.
Yapamiyorum. Evet kendimi özledim, ve onun yarattigi ben'den nefret ediyorum!!!
Icim suan hem rahat, hem bombos. Bir zamanlar benim icin aglayan adam bu ha. Inanamiyorum ben, insanoglu ne cabuk degisiyor.
Bizde bosanma yoktur diyor beyfendi. Adam olda olmasin tabi, kim ister bosanmayi.
Kendinden korktugu icin, bu kiz benden ayrilir diyede evlenir evlenmez cocuk sahibi olmayi istiyor, farkindayim herseyin. Avucunu yalar.Gitsin kendine bi robot siparis versin, ona bagirsin cagirsin kizsin, sonrada geri tamir etsin nasil olsa robota olmaz birsey ömür boyu kalir yaninda. Kafamda bitti zaten. Zamani bekliyorum.
Akli sira bana gözdagi veriyor. Sen bana adam gibi davrandiktan sonra niye bosanayim dedim.Mutsuz edersen durmam dedim yaninda sende mutsuz bir kadinla mutlu olamazsin diyince birsey diyemedi. Su an ailede kayiplari var o yüzden acamiyorum konuyu. O saygisiz ama ben onun kadar saygisizlik yapip böyle bir zamanda birde ben vurayim demiyorum. Ölüm olunca akan sular duruyor. Gecsin biraz zaman. Zaten görüsmüyorum dogru düzgün parmagimdaki yüzügüde cikardim.
birakmaz biliyorum. ilk ayrildigimiz dönemlerde napti etti kuzenini araya soktu yine basardi benle olmayi. seviyorum diyor birakma beni diyor. sevgin bumu diyorum buysa istemiyorum bana saygi duy. sevmesin ama saygi duysun ya.
Bir insan esi olacak kisiyle arasini nasil bozar? nasil?? disariya nasil iyi görünür saygi duyarda is nisanliya, karisi olacak kiza gelince terör estirir?? Böyle bir insanda mantik yoktur bence. Yarin birgün etrafindaki herkes gidecek kanindan olan insanlar bile, bitek ben kalacam yaninda, arani benle niye bozuyorsun niye?? isini bilmiyor bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?