Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok haklısınız teşekkür ederim ve çok söyledim bu tarz tekliflerde bulundum kendisi herhalde hiç gitmem diye düşünüp doğru dürüst bir adım atmadı bu konuda

Çok haklısın ben de böyle hissettiğim içim üzgünüm

Kızlar yani bazen üniversite okudgnza öğretmen oldgnza inanasm gelmiyor cidden. Ya 3 yıldır kölelik yapyrsn farkında değilsin cimri değil tutumlu öyle mi? 40 yılda bir aldığı hediye gözünüzü bürümüş.
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur tahmin etmesi zor değil.
Ama biz ne dersek diyelim siz evlenirssnz bu kişi ile.

Kiralama okey ama araba almak zorunda değil.

İnanın bunun akademik başarıyla zekayla vs ne bileyim başka bir şeyle pek alakası yok ya sevgisiz kalmış olmak ya basiretin bağlanması onun gibi bir şey

Nişanlın her seyı beleşe getırmış. Yemegı, cınsellıgı. Sımdıden senı gezdırmeyen içerde'de ev alcaz borç var dıcek. Para var ama yerıde var dıcek. Kendıne yazık etme. Valla ıkı öğretmen maası gayette hafta sonunbıle her yere gıdersınız. Yeter kı adam plan yapsın. Şimdı böle yapan ilerde ıctın çayı bıle sorun edecek. Hedıye ne aldı mesela gerçekten merak ettım. Bı arkadasım sırf bu sebepten boşandı. Kız kazak begenıomus askım paramız yok dıyomuş. Kız bütün maasını onun ıbanına atıomus.

Teşekkür ederim son kez her şeyi konuşmalıyım ciddiyetimi görmeli

Bana göre kabahat. Hatta bu devirde cogu kadın icin kabahat. Konu sahibi icinde kriterlerde eksik kutu olarak işaretlenmis -bence- cünkü. Kadın anı diyor paylasım diyor gezmek diyor adam vurdumduymaz.
Bana bir erkeğin arabası olmaması kabahat büyük hata gibi gelmiyor.Aynı pencereden bakmıyoruz ,araba olmadan da harika anlar birikir yeterki gönlü olsun ....

Evet ben de kendimi azına razı ediyorum gibi hissediyorum

İster küçük yerde olun,ister araçsız olun.İsteyen imkan bulur.Ama nişanlınızda sizinle o şekilde vakit geçirme isteği yok.Evlenirseniz evlilik hayatınız iş-yemek-yatak üçlüsünden ibaret olacak.Bunu kabul edebilirseniz devam edin,ama bence etmezsiniz.Soğumuşsunuz da zaten.Şu an uzatmaları oynuyorsunuz gibi geldi.Bir noktada illaki inceldiği yerden kopacak bu iş.

İnanın bunun akademik başarıyla zekayla vs ne bileyim başka bir şeyle pek alakası yok ya sevgisiz kalmış olmak ya basiretin bağlanması onun gibi bir şey
Hayır değil dünya görüşü vizyonu, kendine saygısı olan bir genç kiz. Belki ne emeklerle atandnz Allah bilir. Hala birinin bu şekilde elinin altında değersiz hisstmesine karşıyim.
Sevgisiz neden kalasnz insanin vizyonu kendini sevmesi yeter saygısız bir ilişki içinde olmktansa.
Akademik başarı değilde üniversite okuyan bir insandan beklentisi farklı oluyor insanın.

Okul açılalı bir ay oldu ve bir kere bile dışarıda yemek yemedik kahve bile içmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…