Bunu biliyorum diye üzgünüm zaten yani kendimi kandıramıyorum bileEvlenince çocuk olunca düzelmiyor onu söyleyim gerisi sizin hayatınız
Teşekkür ederim yorumunuz içinBen bu saatten sonra değişeceğini düşünmüyorum. Mutsuz olacağını biliyor ve hissediyorsan kendini mecbur hissetme. Herşey aşkla başladı diye aşkla devam etmek zorunda değil.
Çok haklısınız teşekkür ederim ve çok söyledim bu tarz tekliflerde bulundum kendisi herhalde hiç gitmem diye düşünüp doğru dürüst bir adım atmadı bu konudaAraç kiralayıp yakın illere gezmeye gidebilirsiniz haftasonu günü birlik. Sürekli evde buluşmaktan sıkıldığınızı değişik yerler keşfetmeyi ve birlikte bu yeni yerleri deneyimlemek istediğinizi söyleyin. Sizi seviyorsa sizi mutlu etmek için bir gezi planı yapacaktır. Ama yok masraflı yok nereye gideceğiz mi falan tarzı konuşursa bu sizi mutlu etmek için çaba göstermeyen nişanlınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Bir evlilik teklifi beklentiniz varsa bunu biliyorsa bunun için çabalamaması da ayıp bence. Heyecanı kaybettiğinizi hissetmeniz çok normal bu durumda çünkü heyecan kalmamış ortada.
Küçük bir tatil hafta sonu kaçamağı bile olmamış.Evde buluş yemek yap bulaşık yıka mutfağı topla çay kahve arada öpüş koklaş 22 yıllık evliyim şu an böyle yaşıyorum siz daha işin başında bu hâle gelmişsiniz
1 incisi cimrilik iyi bir sey degil.
2 incisi bu devirde aracı olmayan biriyle beraber mi olunur.
nişanlıyken 2 taraf da calisiyorken yemeğe, bulaşığa destek olmayan evlenince da hödük gibi yatar. anası yapsın yemeğini sen gezmene baak
Kızlar yani bazen üniversite okudgnza öğretmen oldgnza inanasm gelmiyor cidden. Ya 3 yıldır kölelik yapyrsn farkında değilsin cimri değil tutumlu öyle mi? 40 yılda bir aldığı hediye gözünüzü bürümüş.Selam kızlar, içimi dökmek istediğim bir konu var. Etrafımdaki insanlarla açıkça paylaşamıyorum. Konu nişanlımla ilgili. 3 yıldır beraberiz. Ben ilk defa aşık oldum ve biriyle bu kadar yakın olduğum ilk ilişki. 26 yaşındayım. Onu çok severek başladığım bu ilişkinin sanırım gözlerimin açıldığı evresindeyim. Öncelikle üzüldüğüm nokta bu üç yılda hiç birlikte tatile gitmedik, bir şehri gezmedik. İkimiz de küçük bir ilçede öğretmeniz. Yaz tatilinde memleketimize dönmüştük. O dönem benim onun yanına gitmem biraz zordu çünkü günübirlik gidebileceğim yakınlıkta değil yani ailem bunu problem ederdi ama o gelebilirdi ya da benim günübirlik gelebileceğim bir şehirde buluşabilirdik. Koskoca yaz tatilini uzakta geçirdik hiçbir şey yapmadan. Şu anda da çalıştığımız ilçedeyiz yine görüşme sıklığımız bence az. İkimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz evlerimiz uzak derken zaten her gün görüşmüyoruz. Görüştüğümüzde de diyelim ki akşam 6’da görüştük 8 gibi ayrılıyoruz o arkadaşlarıyla buluşuyor. Ona durumu paylaştığımda küçük bir yerdeyiz aracımız yok ne yapabiliriz ki diyor. Hep evde buluşuyoruz. Ben yemek hazırlıyorum çoğunlukla bulaşıkları yıkıyorum çay kahve vs sohbet ve temas yakınlık bu kadar ilişkimizde başka bir şey yok. Yani bu işlerle ilgilenmekte beni yoruyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz. Onun cimri olduğunu bile düşünüyorum belki de tutumludur. Aslında bu iyi bir özellik. Parayı yönetme, birikim yapma konularında ona güvenirim. Tam olarak cimri diyemiyorum çünkü bana hediyeler aldığı oldu çokça. Bir yandan da nişan sürecinde evlenme teklifi bekledim en basitinde güzel bir akşam yemeğinde yapmadı, nişanı evde yapmak istedi. Ben her konuda anlayışlı olmaya çalıştım. Neyse mesele sadece para harcamak da değil ben onunla anılarımız olsun istiyorum. Sosyal medya tamamen gerçekçi değil biliyorum ama oradaki birlikte gezen çiftleri gördükçe çok üzülüyorum. O şimdiden böyleyse ileride evlenince değişmez ki zaten insanlar sevgiliyken bazı şeyleri daha rahat yaşıyor. Artık onunla görüşmek beni heyecanlandırmıyor, yakınlık kurmakta zorlanıyorum. Ben burada nasıl açıklarım bilmiyorum ama öyle seviyordum ki onu yazık etti sevgime. Fikirleriniz almak istedim.
Sen herseyi biliyorsun şimdi böyle evlenince çarpı 10 olcak ..içinde dede var 70lik
Kiralama okey ama araba almak zorunda değil.Bence de kabahat. Çalışan biri sonuçta. İyi kötü almaya çalışır. Hadi yok buluşurken kiralar. O kadar becerisi olmayan biri baya beceriksiz bir erkektir bu yaşta. Liseli üniversiteli ise o başka ama konudaki erkek atanmış öğretmen
Kızlar yani bazen üniversite okudgnza öğretmen oldgnza inanasm gelmiyor cidden. Ya 3 yıldır kölelik yapyrsn farkında değilsin cimri değil tutumlu öyle mi? 40 yılda bir aldığı hediye gözünüzü bürümüş.
Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur tahmin etmesi zor değil.
Ama biz ne dersek diyelim siz evlenirssnz bu kişi ile.
Nişanlın her seyı beleşe getırmış. Yemegı, cınsellıgı. Sımdıden senı gezdırmeyen içerde'de ev alcaz borç var dıcek. Para var ama yerıde var dıcek. Kendıne yazık etme. Valla ıkı öğretmen maası gayette hafta sonunbıle her yere gıdersınız. Yeter kı adam plan yapsın. Şimdı böle yapan ilerde ıctın çayı bıle sorun edecek. Hedıye ne aldı mesela gerçekten merak ettım. Bı arkadasım sırf bu sebepten boşandı. Kız kazak begenıomus askım paramız yok dıyomuş. Kız bütün maasını onun ıbanına atıomus.Selam kızlar, içimi dökmek istediğim bir konu var. Etrafımdaki insanlarla açıkça paylaşamıyorum. Konu nişanlımla ilgili. 3 yıldır beraberiz. Ben ilk defa aşık oldum ve biriyle bu kadar yakın olduğum ilk ilişki. 26 yaşındayım. Onu çok severek başladığım bu ilişkinin sanırım gözlerimin açıldığı evresindeyim. Öncelikle üzüldüğüm nokta bu üç yılda hiç birlikte tatile gitmedik, bir şehri gezmedik. İkimiz de küçük bir ilçede öğretmeniz. Yaz tatilinde memleketimize dönmüştük. O dönem benim onun yanına gitmem biraz zordu çünkü günübirlik gidebileceğim yakınlıkta değil yani ailem bunu problem ederdi ama o gelebilirdi ya da benim günübirlik gelebileceğim bir şehirde buluşabilirdik. Koskoca yaz tatilini uzakta geçirdik hiçbir şey yapmadan. Şu anda da çalıştığımız ilçedeyiz yine görüşme sıklığımız bence az. İkimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz evlerimiz uzak derken zaten her gün görüşmüyoruz. Görüştüğümüzde de diyelim ki akşam 6’da görüştük 8 gibi ayrılıyoruz o arkadaşlarıyla buluşuyor. Ona durumu paylaştığımda küçük bir yerdeyiz aracımız yok ne yapabiliriz ki diyor. Hep evde buluşuyoruz. Ben yemek hazırlıyorum çoğunlukla bulaşıkları yıkıyorum çay kahve vs sohbet ve temas yakınlık bu kadar ilişkimizde başka bir şey yok. Yani bu işlerle ilgilenmekte beni yoruyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz. Onun cimri olduğunu bile düşünüyorum belki de tutumludur. Aslında bu iyi bir özellik. Parayı yönetme, birikim yapma konularında ona güvenirim. Tam olarak cimri diyemiyorum çünkü bana hediyeler aldığı oldu çokça. Bir yandan da nişan sürecinde evlenme teklifi bekledim en basitinde güzel bir akşam yemeğinde yapmadı, nişanı evde yapmak istedi. Ben her konuda anlayışlı olmaya çalıştım. Neyse mesele sadece para harcamak da değil ben onunla anılarımız olsun istiyorum. Sosyal medya tamamen gerçekçi değil biliyorum ama oradaki birlikte gezen çiftleri gördükçe çok üzülüyorum. O şimdiden böyleyse ileride evlenince değişmez ki zaten insanlar sevgiliyken bazı şeyleri daha rahat yaşıyor. Artık onunla görüşmek beni heyecanlandırmıyor, yakınlık kurmakta zorlanıyorum. Ben burada nasıl açıklarım bilmiyorum ama öyle seviyordum ki onu yazık etti sevgime. Fikirleriniz almak istedim.
Soru sahibi aşırı sıkıcı geldi ilişkiniz bu ne daha şimdiden +30 yılı devirmiş emekli çiftler gibi takılmalar?
Bence çok haklısın. Nişanlın yolunu bulmuş yemeğimi yapsın bulaşıklarımı yıkasın evde pinekleyelim. Oldu.
Ya sağlam bir konuşma yap ya da ayrılmalısın
Bana bir erkeğin arabası olmaması kabahat büyük hata gibi gelmiyor.Aynı pencereden bakmıyoruz ,araba olmadan da harika anlar birikir yeterki gönlü olsun ....Bana göre kabahat. Hatta bu devirde cogu kadın icin kabahat. Konu sahibi icinde kriterlerde eksik kutu olarak işaretlenmis -bence- cünkü. Kadın anı diyor paylasım diyor gezmek diyor adam vurdumduymaz.
Hadi araba yok, kiralama yok hepsini geçtim uçak biletide mi alamıyor plan yapamıyor. Ask falan degil bu. Ne ögretmeni bu?Ben de kendimi sorguladımaşk diye tutturmayacaktım
Sizi seviyordur illa ama aşık değil kesinlikle. Sizinle buluşup iki saate ayrılıp arkadaş buluşmasına gitmesi çok garip. Ya da tüm yaz sizi görme adina girişiminin olmaması. Eşimle nişanlı iken sadece haftasonu görmeye uçakla yanıma geliyordu . O uzaklık ve izinsizlige rağmen kaç kez bana yakın olan şehirleri gezdik vs. Demem o ki kendinizi daha asla azına razı etmeyin. Size aşık biriyle evlenin.
RehberlikHadi araba yok, kiralama yok hepsini geçtim uçak biletide mi alamıyor plan yapamıyor. Ask falan degil bu. Ne ögretmeni bu?
Yorum için teşekkür ederimÜç ay seni görmemiş özlememiş bile
Sakın bu adamla evlenme
Hayır değil dünya görüşü vizyonu, kendine saygısı olan bir genç kiz. Belki ne emeklerle atandnz Allah bilir. Hala birinin bu şekilde elinin altında değersiz hisstmesine karşıyim.İnanın bunun akademik başarıyla zekayla vs ne bileyim başka bir şeyle pek alakası yok ya sevgisiz kalmış olmak ya basiretin bağlanması onun gibi bir şey
Napiyor evde yemekten sonra yiyip içip oturuyor mu sana yardım etmiyor mu? Haftasonu ne yapiyorsunuz? Şimdiden monotonlasmis daha da kotuleserek devam eder arkadaşları ile daha çok çıkar haberin olsun. Evde bulusmaktan sıkıldım X yere gidelim de bakalım ne yapacak. Hiç mi cafeye falan bir yere gitmiyorsunuz yahu 8de niye ayriliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?