At nisanı durman kabahat adam vurdumduymaz cimri. Hediyeler aldı etti diyip kendini rahatlatma anı biriktirmeden paylasmadan gezmeden nasıl nisanlılık sürecine gectiniz sasırtıcı. Hele nisanlılık süreci demek bol bol zaman gecirmek demek bunca ay nasıl uzak durabilmis.
Bide evde sanki iki nisanlı degilde 30 yılı devirmis cift varmıs gibi.
Adam kendisine hizmetçi tutmuş (o öyle düşünüyor) masraf da yapmıyor ohhh ne güzel. Bu adam seni üzer bacım, bundan umduğunu bulamazsın. Aldığı hediyeleri boşver onu herkes yapıyor. Kendini seç bu adama yol ver.Okul açılalı bir ay oldu ve bir kere bile dışarıda yemek yemedik kahve bile içmedik
İster küçük yerde olun,ister araçsız olun.İsteyen imkan bulur.Ama nişanlınızda sizinle o şekilde vakit geçirme isteği yok.Evlenirseniz evlilik hayatınız iş-yemek-yatak üçlüsünden ibaret olacak.Bunu kabul edebilirseniz devam edin,ama bence etmezsiniz.Soğumuşsunuz da zaten.Şu an uzatmaları oynuyorsunuz gibi geldi.Bir noktada illaki inceldiği yerden kopacak bu iş.
Bekledgm yorum hala ciddiytmi görmeli konusmalym derdinsnz. Kestirip atın yaTeşekkür ederim son kez her şeyi konuşmalıyım ciddiyetimi görmeli
Olduğunuz yerde aile mi var sanki, istese taksi tutar yine gezdirir kim karışacak adamın normali bu maalesef. Yapmıyor yapmayacak. He senin ittirmenle yapar belki bir kaç kere ama devamı gelmez.Bana hep araç alınca rahat olacağız nişanlanınca aileler de karışmaz dedi ama şu an bunların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum
şimdiden bu şekilde düşünüyorsunuz lütfen bitirin ilişkiyi veyahut açık açık nişanlınızla konuşun bu konuyu ama içinize sinmeyen şeyleri çözmeden devam etmeyin. nişanlısınız cıvıl cıvıl olmanız gerekirken heyevanlanmıyorsanız sıkıntı varSelam kızlar, içimi dökmek istediğim bir konu var. Etrafımdaki insanlarla açıkça paylaşamıyorum. Konu nişanlımla ilgili. 3 yıldır beraberiz. Ben ilk defa aşık oldum ve biriyle bu kadar yakın olduğum ilk ilişki. 26 yaşındayım. Onu çok severek başladığım bu ilişkinin sanırım gözlerimin açıldığı evresindeyim. Öncelikle üzüldüğüm nokta bu üç yılda hiç birlikte tatile gitmedik, bir şehri gezmedik. İkimiz de küçük bir ilçede öğretmeniz. Yaz tatilinde memleketimize dönmüştük. O dönem benim onun yanına gitmem biraz zordu çünkü günübirlik gidebileceğim yakınlıkta değil yani ailem bunu problem ederdi ama o gelebilirdi ya da benim günübirlik gelebileceğim bir şehirde buluşabilirdik. Koskoca yaz tatilini uzakta geçirdik hiçbir şey yapmadan. Şu anda da çalıştığımız ilçedeyiz yine görüşme sıklığımız bence az. İkimiz de çalışıyoruz yoruluyoruz evlerimiz uzak derken zaten her gün görüşmüyoruz. Görüştüğümüzde de diyelim ki akşam 6’da görüştük 8 gibi ayrılıyoruz o arkadaşlarıyla buluşuyor. Ona durumu paylaştığımda küçük bir yerdeyiz aracımız yok ne yapabiliriz ki diyor. Hep evde buluşuyoruz. Ben yemek hazırlıyorum çoğunlukla bulaşıkları yıkıyorum çay kahve vs sohbet ve temas yakınlık bu kadar ilişkimizde başka bir şey yok. Yani bu işlerle ilgilenmekte beni yoruyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz. Onun cimri olduğunu bile düşünüyorum belki de tutumludur. Aslında bu iyi bir özellik. Parayı yönetme, birikim yapma konularında ona güvenirim. Tam olarak cimri diyemiyorum çünkü bana hediyeler aldığı oldu çokça. Bir yandan da nişan sürecinde evlenme teklifi bekledim en basitinde güzel bir akşam yemeğinde yapmadı, nişanı evde yapmak istedi. Ben her konuda anlayışlı olmaya çalıştım. Neyse mesele sadece para harcamak da değil ben onunla anılarımız olsun istiyorum. Sosyal medya tamamen gerçekçi değil biliyorum ama oradaki birlikte gezen çiftleri gördükçe çok üzülüyorum. O şimdiden böyleyse ileride evlenince değişmez ki zaten insanlar sevgiliyken bazı şeyleri daha rahat yaşıyor. Artık onunla görüşmek beni heyecanlandırmıyor, yakınlık kurmakta zorlanıyorum. Ben burada nasıl açıklarım bilmiyorum ama öyle seviyordum ki onu yazık etti sevgime. Fikirleriniz almak istedim.
Hayır değil dünya görüşü vizyonu, kendine saygısı olan bir genç kiz. Belki ne emeklerle atandnz Allah bilir. Hala birinin bu şekilde elinin altında değersiz hisstmesine karşıyim.
Sevgisiz neden kalasnz insanin vizyonu kendini sevmesi yeter saygısız bir ilişki içinde olmktansa.
Akademik başarı değilde üniversite okuyan bir insandan beklentisi farklı oluyor insanın.
Adam kendisine hizmetçi tutmuş (o öyle düşünüyor) masraf da yapmıyor ohhh ne güzel. Bu adam seni üzer bacım, bundan umduğunu bulamazsın. Aldığı hediyeleri boşver onu herkes yapıyor. Kendini seç bu adama yol ver.
Göz boyuyo adeta. Neden düsünüyosun bildigin koca bir yalan. Ot gibi yasamaya alısırsın bununla evlenirsen.Bana hep araç alınca rahat olacağız nişanlanınca aileler de karışmaz dedi ama şu an bunların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum
Olduğunuz yerde aile mi var sanki, istese taksi tutar yine gezdirir kim karışacak adamın normali bu maalesef. Yapmıyor yapmayacak. He senin ittirmenle yapar belki bir kaç kere ama devamı gelmez.
Niye sabrediyorsun mutsuzsan memnun degilsen neden dile getirmiyorsun?Yani onun durumu asla normal değil hep sabrettim şimdiye kadar
şimdi
şimdiden bu şekilde düşünüyorsunuz lütfen bitirin ilişkiyi veyahut açık açık nişanlınızla konuşun bu konuyu ama içinize sinmeyen şeyleri çözmeden devam etmeyin. nişanlısınız cıvıl cıvıl olmanız gerekirken heyevanlanmıyorsanız sıkıntı var
Adam dünyaya öğretmen kız bulup para bırıktırmeye gelmısHadi araba yok, kiralama yok hepsini geçtim uçak biletide mi alamıyor plan yapamıyor. Ask falan degil bu. Ne ögretmeni bu?
Göz boyuyo adeta. Neden düsünüyosun bildigin koca bir yalan. Ot gibi yasamaya alısırsın bununla evlenirsen.
Para biriktirme rehberı. Umarım sızden kısıp dısarda yemıodurRehberlikpsikolojimi bozan psikolojik danışman
Teşekkür ederim hak veriyorum yazdıklarınıza
Dile getirdim değişmiyor hatta en son yaz ayında gelmediği için etkinlik ayarla dedi konser olabilir dedim ama tık yokNiye sabrediyorsun mutsuzsan memnun degilsen neden dile getirmiyorsun?
Bu da doğru tespitAdam dünyaya öğretmen kız bulup para bırıktırmeye gelmıs
Daha ne konuşacaksın ki bununla, yaparız ederiz hele arabayı alalım diyecek ömür boyu para biriktirecek bu. Maaşını buna vermiyorsun İnşallah?Dile getirdim değişmiyor hatta en son yaz ayında gelmediği için etkinlik ayarla dedi konser olabilir dedim ama tık yok
AynnnneeeennAdam dünyaya öğretmen kız bulup para bırıktırmeye gelmıs
Eğer az bisey kendine saygın varsa uzamadan bitir evlilikte x2 katı yasanacak.Evet tam anlamıyla ot gibi yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?