Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bana hep araç alınca rahat olacağız nişanlanınca aileler de karışmaz dedi ama şu an bunların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum

Okul açılalı bir ay oldu ve bir kere bile dışarıda yemek yemedik kahve bile içmedik
Adam kendisine hizmetçi tutmuş (o öyle düşünüyor) masraf da yapmıyor ohhh ne güzel. Bu adam seni üzer bacım, bundan umduğunu bulamazsın. Aldığı hediyeleri boşver onu herkes yapıyor. Kendini seç bu adama yol ver.

Evet işte ben böyle bir hayat istemiyorum kesinlikle

Bana hep araç alınca rahat olacağız nişanlanınca aileler de karışmaz dedi ama şu an bunların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum
Olduğunuz yerde aile mi var sanki, istese taksi tutar yine gezdirir kim karışacak adamın normali bu maalesef. Yapmıyor yapmayacak. He senin ittirmenle yapar belki bir kaç kere ama devamı gelmez.

şimdi
şimdiden bu şekilde düşünüyorsunuz lütfen bitirin ilişkiyi veyahut açık açık nişanlınızla konuşun bu konuyu ama içinize sinmeyen şeyleri çözmeden devam etmeyin. nişanlısınız cıvıl cıvıl olmanız gerekirken heyevanlanmıyorsanız sıkıntı var

Haklısınız bakış açınız da normal ben de zaten kendime bu durumu yakıştıramıyorum

Yani onun durumu asla normal değil hep sabrettim şimdiye kadar

Olduğunuz yerde aile mi var sanki, istese taksi tutar yine gezdirir kim karışacak adamın normali bu maalesef. Yapmıyor yapmayacak. He senin ittirmenle yapar belki bir kaç kere ama devamı gelmez.

Evet ben sürekli ittireyim iki güzel vakit geçirmek için yalvarayım istemiyorum

Evet ışığım sönmüş resmen en son konuşmayı yapıp durumu gözlemleyeceğim

Teşekkür ederim hak veriyorum yazdıklarınıza

O kadar yorum içinde bu yoruma mı hak verdiniz? Aranızda heyecan bitmiş. Evlenseniz bile bir kaç sene içinde muhtemelen çocuklu boşanırsınız yada ruhsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalırsınız.

Dile getirdim değişmiyor hatta en son yaz ayında gelmediği için etkinlik ayarla dedi konser olabilir dedim ama tık yok
Daha ne konuşacaksın ki bununla, yaparız ederiz hele arabayı alalım diyecek ömür boyu para biriktirecek bu. Maaşını buna vermiyorsun İnşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…