Para biriktirme rehberı. Umarım sızden kısıp dısarda yemıodur
Paraları nasıl yapıosunuz hakkat bende merak ettımDaha ne konuşacaksın ki bununla, yaparız ederiz hele arabayı alalım diyecek ömür boyu para biriktirecek bu. Maaşını buna vermiyorsun İnşallah?
Bence zorunda yaa. Bulusamiyor edemiyor. İnsan içinden gelir alır. Maaş da varsa.Kiralama okey ama araba almak zorunda değil.
Son kez konuşma yapacaksınız,adam bir tutuşup tamam istediğin olsun diyecek yalandan bir iki adım atacak ama içinde yok Onun hayat görüşü :İşe git gel, hazırlanmış yemeği ye, karın önüne çayı koysun iç haberlere bak,iki seviş yat.Vizyon bu kadar.Ha birde ortak borca gir ev araba almak için iyice kemerleri sık. Şikayet eden kadına içkim yok sigaram yok herşey geleceğimiz için de.Başka bir kadın belki bu evliliği normal görüp kabul eder Ama sizin istediğiniz bu değil,başkası için ideal bir eş olabilir .......Evet ışığım sönmüş resmen en son konuşmayı yapıp durumu gözlemleyeceğim
Çoğu yorumu açıkça haklı buldum çünkü benzer şeyler düşünüyordum bir de dışarıdan bakışları görmek istedimO kadar yorum içinde bu yoruma mı hak verdiniz? Aranızda heyecan bitmiş. Evlenseniz bile bir kaç sene içinde muhtemelen çocuklu boşanırsınız yada ruhsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalırsınız.
arabanın borcu var gezemeyiz, sonra ev borcu var gezemeyiz, sonra cocuk var gezemeyiz...Bana hep araç alınca rahat olacağız nişanlanınca aileler de karışmaz dedi ama şu an bunların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum
Sizin önceki konumuzu okudum. Orada da aynıymış adam. Daha iğrenç hatta. Siz bir psikoloğa gidin bence. Bugüne kadar ayrılmamış olmanız normal degilEvet ben de kendimi azına razı ediyorum gibi hissediyorum
Daha ne konuşacaksın ki bununla, yaparız ederiz hele arabayı alalım diyecek ömür boyu para biriktirecek bu. Maaşını buna vermiyorsun İnşallah?
Taksi var otobüs var buluşmak için bir çok araç var gönlü olmadığı için mesafe bahane.....Bence zorunda yaa. Bulusamiyor edemiyor. İnsan içinden gelir alır. Maaş da varsa.
Son kez konuşma yapacaksınız,adam bir tutuşup tamam istediğin olsun diyecek yalandan bir iki adım atacak ama içinde yok Onun hayat görüşü :İşe git gel, hazırlanmış yemeği ye, karın önüne çayı koysun iç haberlere bak,iki seviş yat.Vizyon bu kadar.Ha birde ortak borca gir ev araba almak için iyice kemerleri sık. Şikayet eden kadına içkim yok sigaram yok herşey geleceğimiz için de.Başka bir kadın belki bu evliliği normal görüp kabul eder Ama sizin istediğiniz bu değil,başkası için ideal bir eş olabilir .......
Çoğu yorumu açıkça haklı buldum çünkü benzer şeyler düşünüyordum bir de dışarıdan bakışları görmek istedim
Şu an görev yaptığınız şehirde ikinizin nişanlı olduğunu bilen var mı? Adamın başka bir ilişkisi olmadığına emin misiniz ?Okul açılalı bir ay oldu ve bir kere bile dışarıda yemek yemedik kahve bile içmedik
Bu araba meselesi değil esasen. İşi gücü olan evlilik aşamasında bir erkek var. Nişanlısı ile araba yok diye girusmuyor buluşunca da iki saat oturup kalkıyor. Nişanlısı otobüsle eve gitsin diye muhtemelen. Yakınlarda bir iki bile günübirlik gidip gezemiyor. Bu bireyin arabasının olmaması bir kapasitesizlik oluyor. Uyguna ayağını yerden kesecek bir arabadan bahsediyorum.Bana bir erkeğin arabası olmaması kabahat büyük hata gibi gelmiyor.Aynı pencereden bakmıyoruz ,araba olmadan da harika anlar birikir yeterki gönlü olsun ....
Sizin önceki konumuzu okudum. Orada da aynıymış adam. Daha iğrenç hatta. Siz bir psikoloğa gidin bence. Bugüne kadar ayrılmamış olmanız normal degil
Sermin iki insan nişanlandıysa aileler biliyosa bir baskasının ne önemi var? Adam rahatlıktan bahsetmis ama anlamadım nisanlılık süreci en rahat sürec degil mi?Şu an görev yaptığınız şehirde ikinizin nişanlı olduğunu bilen var mı? Adamın başka bir ilişkisi olmadığına emin misiniz ?
Bide konser ayarla dıyor. Kendı bısey yapmıyor. Nasıl bır özgüven verdıysenızDile getirdim değişmiyor hatta en son yaz ayında gelmediği için etkinlik ayarla dedi konser olabilir dedim ama tık yok
Çevremiz biliyor tabi ayrıca benden başka kim bakar ki ona kolay kolay sanmıyorumŞu an görev yaptığınız şehirde ikinizin nişanlı olduğunu bilen var mı? Adamın başka bir ilişkisi olmadığına emin misiniz ?
Sana ne hedıyeler aldı valla merak ettımHahahha bu isim ona tam uydu şu an dışarıda harcamıyor eminim ama başka kız olsa öyle para harcatırdı ki bundan da eminim
Sen nıye baktın canım ozaman.Çevremiz biliyor tabi ayrıca benden başka kim bakar ki ona kolay kolay sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?