Nişanlımdan soğudum uzaklaştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi elya1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Para biriktirme rehberı. Umarım sızden kısıp dısarda yemıodur

Hahahha bu isim ona tam uydu şu an dışarıda harcamıyor eminim ama başka kız olsa öyle para harcatırdı ki bundan da eminim

Evet ışığım sönmüş resmen en son konuşmayı yapıp durumu gözlemleyeceğim
Son kez konuşma yapacaksınız,adam bir tutuşup tamam istediğin olsun diyecek yalandan bir iki adım atacak ama içinde yok Onun hayat görüşü :İşe git gel, hazırlanmış yemeği ye, karın önüne çayı koysun iç haberlere bak,iki seviş yat.Vizyon bu kadar.Ha birde ortak borca gir ev araba almak için iyice kemerleri sık. Şikayet eden kadına içkim yok sigaram yok herşey geleceğimiz için de.Başka bir kadın belki bu evliliği normal görüp kabul eder Ama sizin istediğiniz bu değil,başkası için ideal bir eş olabilir .......

O kadar yorum içinde bu yoruma mı hak verdiniz? Aranızda heyecan bitmiş. Evlenseniz bile bir kaç sene içinde muhtemelen çocuklu boşanırsınız yada ruhsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalırsınız.
Çoğu yorumu açıkça haklı buldum çünkü benzer şeyler düşünüyordum bir de dışarıdan bakışları görmek istedim

Soguduysan sonu belli, yok seviyorum hala kurtarilir diyorsan sen teklif et gezelim çıkalım ben böyle istiyorum de bakalım ne yapacak, ne diyecek

Daha ne konuşacaksın ki bununla, yaparız ederiz hele arabayı alalım diyecek ömür boyu para biriktirecek bu. Maaşını buna vermiyorsun İnşallah?

Hayır maaşım bende ama şimdilik evlenirsek güvende olmayacaktır muhtemelen

Evet ben de öyle görüyorum

Çoğu yorumu açıkça haklı buldum çünkü benzer şeyler düşünüyordum bir de dışarıdan bakışları görmek istedim

Yakınlık kurmakta zorlanıyorum artık dediğinize göre öyle tatilere çıkmakla buluşmakla onarılacak bir şey değil bana göre yine deneye bilirsiniz.

Okul açılalı bir ay oldu ve bir kere bile dışarıda yemek yemedik kahve bile içmedik
Şu an görev yaptığınız şehirde ikinizin nişanlı olduğunu bilen var mı? Adamın başka bir ilişkisi olmadığına emin misiniz ?

Bana bir erkeğin arabası olmaması kabahat büyük hata gibi gelmiyor.Aynı pencereden bakmıyoruz ,araba olmadan da harika anlar birikir yeterki gönlü olsun ....
Bu araba meselesi değil esasen. İşi gücü olan evlilik aşamasında bir erkek var. Nişanlısı ile araba yok diye girusmuyor buluşunca da iki saat oturup kalkıyor. Nişanlısı otobüsle eve gitsin diye muhtemelen. Yakınlarda bir iki bile günübirlik gidip gezemiyor. Bu bireyin arabasının olmaması bir kapasitesizlik oluyor. Uyguna ayağını yerden kesecek bir arabadan bahsediyorum.
Yoksa asgari ücretlidir. Ya da üniversite öğrencisidir vs tabiki alamaz . Hele üniversitede vs tabiki güzel anılar biriktirir.

Ama üstte bahsettiğim erkek tipi ev de tutamaz düğün de yapamaz, eşini çocuğunu tatile çıkaracak kapasite bile yoktur . Beceri gösterip bir haftalık tatil bile planlayamaz. Böyle bir erkek ile evlenilmez. Nisanlanilmaz.

Sizin önceki konumuzu okudum. Orada da aynıymış adam. Daha iğrenç hatta. Siz bir psikoloğa gidin bence. Bugüne kadar ayrılmamış olmanız normal degil

Kendime karşı ne kadar dürüst olabilir bende de çok hata var farkındayım

Şu an görev yaptığınız şehirde ikinizin nişanlı olduğunu bilen var mı? Adamın başka bir ilişkisi olmadığına emin misiniz ?
Sermin iki insan nişanlandıysa aileler biliyosa bir baskasının ne önemi var? Adam rahatlıktan bahsetmis ama anlamadım nisanlılık süreci en rahat sürec degil mi?

Dile getirdim değişmiyor hatta en son yaz ayında gelmediği için etkinlik ayarla dedi konser olabilir dedim ama tık yok
Bide konser ayarla dıyor. Kendı bısey yapmıyor. Nasıl bır özgüven verdıysenız

Çevremiz biliyor tabi ayrıca benden başka kim bakar ki ona kolay kolay sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…