Nişanlımdan vazmıgeçeyim ??? (AİLESİ İÇİN ...

Kendime yakıştıramıyorum o hareketide ailem bana bunu öğretmedi en son işte sinirimden çayı alıp gelmedim nişanlım getirdi kv bişeyler hazırlamış oda onları getirdi hiç yapmadığım hareketi yaparak kalkmadım bi utandım ki annem anladı benim ona bızulduğumu hala kaş göz ediyo kalk diye çünkü biz öyle görmedik ama keşkede dediğiniz gibi olabilsek emin ol el üstünde tutarlar nasıl alıştırırsan öyle hider

Ben mi çok katıyım bu konularda bilmiyorum ki.
O şekilde emrivaki yapıldığı takdirde, kimse kalkıp da o masayı bana toplatamazdı. Siz de diğer odaya geçip otursaydınız keşke. Kalsaydı ortada sofra da.
Aksine, bir şey istenilmese de, siz oturun diye ben ısrar ederim.
Saolsun eşimin annesi bize geldiğinde bile, dur, sen otur. Ben hallederim der. Hoş, bu sefer de siz yapmayın diye yoruluyorum ama olsun.

Haklısınız
kendiniZii benim yerime koyun bakalım söz konusu 2 tabak değil insanları enayi yerine koymaları o işten geldiyse bende işten çıktım gittîm bence siz fazla iyimsersinîz

Sen nisanlisin sofrayi felan toplamak zorunda degilsin .
Anneme deger vermeyen banada vermiyordur , ilerdede bu degismez hatta daha beter olur .

Nisanlin bile ilerde arkanda durmaz, yani senin yerinde olsam ikikez dusunurdum.

Bence sizi ve ailenizin istemiyorlar isteyenler böyle yapmazlar nişanlınizla konuşun bir kara ra varın bence

alt tarafı bir bulaşık hizmetcilikle ne ilgisi var.. görümceniz gerçekten yanlış yapmış yaptığı ayıp o konuda haklısınız ama bulaşığı da hizmetcilik olarak yorumlamak yanlış geldi bana. nişanlınız gayet düzgün biriymiş bence. çayları servis etmesi falan sağ duyulu biriymiş. ayrıl falan diye yorum yapanlara da şaşırıyorum gerçekten. nişanlısının ne suçu var.

Canim ben nişanı yeni attım eğer nisanlinsana ssaygılı iyi ise atma sonuçta ailesinin öyle olmasi onun suçu değil keşke benim nisanlim bana saygılı olsaydı varsın ailesi öyle olaydı. Böyle bir konudan atma derim Canim tanı senin dusuncrn önemli

Bence nişanlınız ile konuşun bununiçin nişan atılmaz .Yani demem oki her nişanlılıkta bazı şeyler geçer aile ile yaşanır olumsuzluklar.Evlenincede mesafe koyarsınız olur biter nişanlınız gerçekten size saygı ve sevgide kusur etmiyorsa ikinize haksızlık yapmış olursunuz.Nişanlınızın ailesi ile bu durumu konuşması lazım çaktırmadan arada dengeyi o oluşturacak ..

nişanlın durumun farkındaysa ve seni ezdirmiycek biriyse devam et.
eğerki öyle değilse o iş yürümez.

Ooohoooo daha şimdiden böylelerse gelin olunca ooo neler yaparlar.işin zor ayrıl gitsin .Sebebinide açıkça söyle .

Arkadaşlar beni yanlış anlıyosunuz söz konusu bulaşık değil ben yapmak zorundaymışım gibi davranması gelinim ya !!!ilerde nişanlım o dengeyi saglyabilirmi o beni düşündürüyo yoksa birlikte oturcaktık nişanlım benden önce ayrı oturalım dedi olan huzurumuzda kaçar dedi hiç özelimiz olmaz dedi

Çok şükür birbirimize olan saygımızı yitirmedik .babasının bazı hareketlerini oda söyler sıkma canını boşver falan der hep

Basta neyse sonra daha beter... kendimi ornek veryim Esim agzi var dili yok yaparlar ederler hicc ses cikarmaz. Nisanlanana kadar bin dereden su getirdiler, herseyden uzak durmak istediler iki yil nisanli kaldik belki topu topu 5 kere annemlere geldi kv... görgü kurallari sifir yemek yerler kapiya bakarlar aile baglantilari sifir ne arar ne sorarlar sadece milleti kötülüyorlar oun para si var bunun parasi var sunun gelini okumus bunun gelini okumus kayinbabam vefat etmis esim kücükken kv kalkar bana bakacaksiniz oturur bana bakacaksiniz ben körmüsüm bunu fark etdim belki bunlari onceden bilseydim evlenmezdim...

Kücük eltim var hersey görüyor ve hep diyor abla napsam ? Ben sadece annesiyle konusmasini öneriyorum kimseye karismam. Ailesi ayni sizin gibi hepsi calisiyor eve gec geliyorlar ama herseyleri dört dörtlük cok saygili görgülü bir aile.

Tek sunu söylim Annene sor Anneler gercekten his ediyorlar bunu evlendikten sonra cok iyi anladim:-(

Tabikide nisanlinin aileside önemli fakat sen kendine bak egerki nisanlin arkandaysa evlendikten sonra nisanlinla yasayacaksin ailesinlede pek görüsmezsin olur biter. Bosver onlar büyük bazen bizim düsündüklerimizi düsünemiyorlar. Sen sikma canini. Zamana birak zamanla hersey düzelir.

Bu erkekten erkege degisir tabikide ama iste su var ki eger senin annenlere gidiyorsak benimkinede gidicez. En önemlisi bu iste gercekten arkanda olucakmi bunu anlamak :-/

Genelde erkekler evlenince dengeyi kuramazlar, anneleriyle yada görümceleriyle karşı karşıya bırakırlar eşlerini. Nişanlılıkta her şey güllük gülistanlık :) yani benim için öyle oldu 7 yıldır eşim bir kez bana haklısın demedi annesiyle olan konularla alakalı annem o benim napayım. ama nişanlıyken düşünüyorumda az korumamıştı beni, rest çekmemişti.

Buna göre erkeklerinde genelinin evlenince rahatladığını düşünürsek, sizin nişanlınız nişanlıyken böyleyse evlenince daha beter olacaktır.
Sizin yerinizde olsam ayrılırdım.

Ailelerin uyumu çok önemli.
Özellikle anneler anlaşıyorsa emin ol o evlilik harika olur. Ama anlaşamıyolarsa yandın ki ne yandın.
Anlaşıldığı kadarıyla sizin aileler uyuşmamış ki sana şimdiden böyle davranıyolarsa işin ileri de çok zor.

Şuan nişanlısın iyi düşün, ölç tart doğru karar ver. Evlendikten sonra herşey daha da zorlaşıyor. Senin için dünyaları feda eden adam gidiyor, seni dış kapının mandalı yapan adam geliyor.
Örnekleri her gün okuyoruz burada.
Şimdi şansın var canım. Düğün zamanına kadar nişanlını iyi gözlemle, her hareketini ağzından çıkan her lafa dikkat et.
Aman 2 tabak bulaşığa mı laf ediyosun gibisinden laf edecek mi diye kafanda kurma. Sorman gereken herşeyi sor.
O seni kırmaktan kaybetmekten korksun. Sen korkma.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…