nisanlimdana dügüne 4 gün kala ayrildim, hala kötüyüm nolur yardim edin akil verin!

Çift kişilik mutsuzluktan, tek kişilik mutluluk iyidir ablacım.

cok sagol canim benim haklisin görüsmyorum zaten artik görüsmekte istemiyorum görüsmicemde ALLAHIN iziniyle bana zarar vermek icin cabaliyor ama basaramicak!

haklisin RABBIME sükürler olsuni saglikliyim en önemliside bu allahin gücüne gidecek seyler dememem lazim kendinme bakip yoluma devam edecegim allahin iziniyle mutlu olacagim

Sadece ablacım karşına çıkan yeni birisi olursa ona dürüst ol. Başından geçenleri anlat ve sana hak verecektir. Takma kafana, içini rahat tut.

benimde yasim 26 yönetemiyorum cok deniyorum ama aglayincada cok rahatliyorum acim sizim kalmiyor icimden cikiyo sanki. Aglamak cok iyi geliyor bana. Icime atinca cok daha kötü oluyor.

canım ağla rahatla.çok sevdiğini yazmışsın ve onunla geçen 6 yıl...bunları okuyunca yani bitmemeliydi bence.
bak yazınca çok farklı yerlere gidebiliyor söylemek istediklerimiz.seni kırmak üzmek için söylemiyorum...hepimizin hayatında sorunlar var ve olacakta... yüzyüze olsak neler anlatırdım sana.bir laf var emeksiz yemek olmaz...ben bakıyorum çevremdeki insanlara çok sabırsız davranıyorlar.sevgi emektir sabır ister.ben 17 yıllık evliyim evliliğime ailem hep karşı durdu yaşım küçüktü çünkü:26:
ama ben sevdim çok sevdim ve onunla yaşlanmak istedim.k.valide den epeyce çektim açıkcası:)
bizim evlenmemize o da karşı çıkmıştı daha liseyi bitirdin sen bir evi çekip çeviremessin demişti :)(bu dediğine bin pişman ettim onu)eşimin hassas noktası ailesi özelliklede annesidir.k.v.le kötü olunca bu bize de yansıyordu.kolayını buldum sözlerini duymazdan yaptığı sinir bozucu hareketleri görmezden geliyorum.hala hayatımıza müdahale etmeye çalışır.eşim ona tmm de geç hayatım der bende öyle yapıyorum.daha bir gün tartışmışlığım yok valide hanımla...o sinirlenince sayar döker.ben hemen kalkarım ortamdan uzaklaşırım çünkü tersim pistir gider bir sigara yakarım yada dışarı çıkarım yada en yakın arkadaşlarımı ararım.bir kaç saat sonra yanına gidince hiç bişiy demem o da konuyu kapatır.17 yılı böyle geçirdik.ayrılmak için bahane ararsan çook ama ben istemedim eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim.e bazı şeyleride görmeyivereceğiz artık dimi...dört dörtlük kim var???
babannem hep kimse kötüyü alıpta yerine iyisini vermiyor kızım derdi...

sana gelirsek artık zaten bitirmişsin dediğim gibi bitmeyeydi eyiydi :) ama bitmiş.artık geleceğe odaklanmalısın.önüne bak hayallerinin peşinden koş.eminim çok mutlu olacaksındır.Allah gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
bende ayrıldım nısanlımdan cok acı cekıyorummm bunu yasamayan bılemez helak oldum aglamaktan emınım o da arkadaslarıyla gununu gun edıyordur degmez hııcbırısıne ama elbet unutucam ondan daha ıyısını bulucam

ayy kıyamam ( güçlü ol dua et bol bol allaha sığın başka yapacak bişeyimiz yokki kızcagızım bende aynı durumdayım iletişim kurma seviyorsa zaten gelir..hersey kader kısmet kısmetınde varsa zaten bulacaktır seni yoksa ne kadar üzülsek boş....herseyde vardır bi hayır...ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış

cok aci cekiyorum helede bugün isten eve gidene Kadar arabada agladim cünkü dayanamiyorum artik aciya cok özledim cok ! kokusunu tenini sesini herseyini özledim! dayanmak cok zor dayanamicam galiba....seytan diyor yaz ama o istemez geri dönmeyi artik o unutmustur bile o erkek cünkü benim gibi cekmiyodur özlemiyodur eminim! silmistir bile beni!

evet öyle hersy Kismet ama dayanacak gücüm kalmadi cok kötüyüm su son 4 gündür napacagimi bilmiyorum. Icimden bir ses yaz onu cok sevdigini söyle ama bos eminim trip yapacak nazlanacak hem o istese ooda yazar whatsappde engelemistim engeli kaldircam galiba nolur yaridm edin napiyim?

eğer ayrılık sebebin ailelerse bence sana ders veriyor aklınca.. whatsaaptan engelini kaldır ama yazma bişey bence ama benimki sadece fikir ama herzaman içinden geldiği gibi davranmamnı öneririm..içinden yazmak geliyorsa yaz

ah canım benimm işin zor ne diyimki ben şimdi sana...
yaz desem bir türlü yazma desem bir türlü.
ortak bir arkadaşınız fln yokmu? o bir görüşsün en azından şu anki halini sorsun çaktırmadan tabii senden bahsetmesin.belki o da pişmandır ve belki yeniden olabili:44:

yok canim yok olmaz artk geri dönüsü yok babam cok kararli istemiyor bedne istemiyorum mantiklid egil artk bu iliski beni mahfederler bunlar lanet olasi aile! hele o annesi cadaloz kari

ayrilik sebebi annesi olacka o lanet olasi kadin! Fitne fesat kari yüzünden bitti ama annesinin sucunu görmüyo hep beni sucluyo adi

Birgun gelecek facebookdan bakmak bile istemeyeceksin..
Gayet siradan biri olacak senin icin..
Acilar yasandikca, korkularda uzerine gittikce azalir ve biter..
Durup dururken aklina gelmesini engelleyemezsin ki, bu cok normal..
Ama gelip gececek bu duygular, olaylar diye dusun rahatla...

Cok haklisin canim, eminim siradanladacak bana birdaha yemin ettm onu aklima getirip eski anilari hatrlayip aglamamak icin! Degmez kendime ediyorum aileme ediyorum onu dusunup agladkca acaba o benim kadar uzuluyomuki? Hic sanmam hic! Onun icin degmez onume bakcam insallah cok zor birseymis 3 gun iyisem 4uncu gun kotu oluyorum insallah hep iyi olcam bundan sonra. Kendimede ilerde hakim olcam onu takip etmicem bile facebookta! Allah buyuk allahindan bulsun ne buluyosa

LÜTFEN OKUYUN ARKADASLARRRR

daha demin son kez yazistik, hala beni sucluyo buluyo. Benim kolay yolu sectigimi iddia ediyor. Ezilmemisim aslinda iki üc
espiriye alinmisim ezildim demisim. Annesi ve babasinin yaptiklarini görmüyor, beni sucluyor habire. Buda beni daha cok yaraliyor ama artk bitti son kez yazistik bana hayirlisini diledi bende ona diledim kapandi gitti. Insallah birdahada görüsmicez. Ben facebookdan cikiyorum istemiyorum onu. O baska kizlari eklmeye baslamis bile. Gözü disari düsmüs bile. Unutmus yani. Kismet aramaya cikmis. Cok zoruma gidiyo hazmedemiyorum onu öyle görünce onun icin facebookdan cikma karari aldm hic anlamamis beni hic görmemis bana yapilanlari hic ezildigimi görmemis hala suclu benim yüzügü attigim icin. Ben sevdigim halde attm yüzügümü mecbur biraktilar beni diye ama anlamamis yaziklar olsun yaziklarrrr icim aciyorrrrrrrrr

O acı birgün muhakkak geçecek canım bol bol dua et bende edıyorum senın ıcın inşallah en hayırlısı kimse o çkar karşına

genckız senı anlıyorum cunku bende nısanlımdan ayrıldım ..umursamazlıgı bencıllıgı en ufak bırseyde kufur basması bıkmmıstım artık hakkımızda hayırlısı olur ınsallah..25 yasındayım ya bu gıdısle ben evde kalıcam nasıl tekrardan en basa donecem emek verdım yaa allah hakkımı kımseye bırakmasın elbet bır gun: Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…