o adam bence ablacım blöf yapıyor. sana sırf acı çektirmek için. 6 sene boyunca tanımış seni ve seni nasıl fethedeceğini acı çektireceğini biliyor ondan yapıyor bunları. lütfen kanma ona ve bir daha görüşme onunla.
Gerekirse de destek al ablacım yaa. çok üzgünüm inan ki. Allah yardımcın olsun. lütfen ona bir daha güvenme, lütfen.
Neden olmasın ? kimse bulunmaz hint kumaşı değil..unutursun canım..evlenmeden yaşadın ya bunları..nerden dönmüşsün Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki sana gerçek yüzünü göstermiş..o yüzden sen bence Allah'a dua et hakkında Rabbimden hayırlısını dile..iş olsun okul olsun eş olsun evlat olsun ne olursa olsun hayatın için hep hayırlısını dile..ve şuna inan her şerde bir hayır vardır..bunun örneğini verdim sana ben..bak şimdi Allah'a şükürler olsun ki çok mutlu giden bir evliliğim var binlerce şükür olsun..ben de inanmıyordum kimseye güvenmem diyordum..sonra karşıma çıktı eşim ve ben o zaman sevilmek nasıl oluyormuş anladım..Ama onu tanıyana kadar hep Allah'tan hayırlısını diledim ben yürekten diledim..sen de dile.. ve lütfen kimse beni istemez deme..neden istemesin ? çok güzel olmakla ya da boyla posla ne alakası var evliliğin ? Allah sana ne yazdıysa onu yaşayacaksın..herkes bir manken kadar düzgün bir fiziğe ya da bakıma sahip olamıyor..kendini öyle aşağılama..Allah'ın gücüne gider..
benimde yasim 26 yönetemiyorum cok deniyorum ama aglayincada cok rahatliyorum acim sizim kalmiyor icimden cikiyo sanki. Aglamak cok iyi geliyor bana. Icime atinca cok daha kötü oluyor.
Selam arkadaslar,
ben ah erkekler bölümünde bir konu acmistim "Dügüne 4 gün kala ayrildik, ltfn yardim" diye okumak isteyenler linki Burda konumun: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/655652-dugunumuze-4-gun-kala-ayrildik-lutfen-okuyun.html
ayrilali 1 ayi gecti, ben attim daha dogrusu atmak zorunda kaldim yüzügü ailesinin baskisi ve eski nisanlimin arkamda durmamasindan dolayi. Konuyu okuyan iyice anlar detaylarinirüyalarima girer oldular ailece. Hergün en ufak sey onu bana hatirlatiyor, istemiyorum inanin artik onu düsünmek istemiyorum. Biktim onu düsünmekten. Whatsappi bilirsiniz cep telefonlarinda mesajlama programi. Ordan onu herdefasinda ekleyip bakiyorum (nosunu ezbere biliyorum) en son nezaman girmis ve online olunca kiminle yazisiyo bu Kadar uzun süre diye düsünüyorum. Facebookda hic hesabi olmayan, hesap acmis benim en iyi arkadaslarimi eklememis, ama okuldan olan arkadaslarimin hepsini eklemis. Ortak arkadaslarimiz cok var. Resimini eklemis sinirime gidiyor onun o tavirlari. Aklimdan cikmiyor ama her Saniye aklimda hersey anilarimizi getiriyor gözlerimin önüne. Artk tükendim usandim, yemin ederim cok bunaldim arkadaslar. Bir iyim bir kötüyüm bu nasil ve nekadar devam edecek böyle? Lütfen bana akil verin, onu unutmak istiyorum beynimden kalbimden söküp atmak istiyorum. Whatsappde beni engellemisti ilk zamanlar, gecen engeli kaldirmisti görmüstüm ama yazmamisti. Benim ve onun ortak sevdgimiz araba var, nikime onu alacagimi yazmistim onu bahane ederek bana yazdi alacakmisin cidden nelere dikkat etmem gerektigini vs. söyledi. Sonra diger konulara gecti nasilsin yüksek lisansini yapacakmisin, vs.vs. eski konulara girdi. Kendide uyuyamiyomus geceleri aci cekiyormus hergün 3-4 saatlik uykuyla duruyomus ayakta geceleri müzik dinleyip agliyormus. Ailesine gün icerisinde belli etmiyormus bu durumu. Hem bana aci cektigini anlatiyor Hemde geri dönemeyiz cok sey oldu bundan sonra tadi tuzu olmaz iliskimizin diyip kapatiyodu. Bunu 3-4 gün boyunca sürdürdü bende, basta saniyordum ki oglan unutmus bile beni unuttuysa bende onu unuturum dedim sildm cidden iyidimde ama simdi aci cektigini ögrenince icim daha kötü oldu hem ikimizde aci cekiyoruz Hemde birsey yapamiyoruz diorum. Mutlu cift göremiyorum. Bana arkadas kalalim diye telif etti bende hayir dedim, arkadas olmamiz biribirimizi dahada yaralamamiz anlamina gelir dedim. Eski konular acilacak iyice aci cekecegiz dedim, sen bilirsin dedi yazismadik ondan bu yana! Yani 2 gündür yazismiyoruz. Cünkü bence eski sevgilididen dost olmaz. Icime kurt düsürdü simdi aci cekiyorum diyerek. Ama her defasinda geri dönüs yok diyordu. Son kez sordum sence umut varmi diye, cevabi: ne umut nede heves kaldi dedi. Bende peki ozaman bundan sonra görüsmeyelim birdaha dedim. Öylece kaldi. AMa bana sorun icimi! Yemin ederim icim kann agliyor. Eskiye bakarak daha iyi durumdayim cok sükür ama artk onu tamamen hayatimdan yok etmek istiyorum, aklima gelsin istemiyorum her allahin günü! Bana akil verin kizlar nolur
canım ağla rahatla.çok sevdiğini yazmışsın ve onunla geçen 6 yıl...bunları okuyunca yani bitmemeliydi bence.
bak yazınca çok farklı yerlere gidebiliyor söylemek istediklerimiz.seni kırmak üzmek için söylemiyorum...hepimizin hayatında sorunlar var ve olacakta... yüzyüze olsak neler anlatırdım sana.bir laf var emeksiz yemek olmaz...ben bakıyorum çevremdeki insanlara çok sabırsız davranıyorlar.sevgi emektir sabır ister.ben 17 yıllık evliyim evliliğime ailem hep karşı durdu yaşım küçüktü çünkü:26:
ama ben sevdim çok sevdim ve onunla yaşlanmak istedim.k.valide den epeyce çektim açıkcası:)
bizim evlenmemize o da karşı çıkmıştı daha liseyi bitirdin sen bir evi çekip çeviremessin demişti :)(bu dediğine bin pişman ettim onu)eşimin hassas noktası ailesi özelliklede annesidir.k.v.le kötü olunca bu bize de yansıyordu.kolayını buldum sözlerini duymazdan yaptığı sinir bozucu hareketleri görmezden geliyorum.hala hayatımıza müdahale etmeye çalışır.eşim ona tmm de geç hayatım der bende öyle yapıyorum.daha bir gün tartışmışlığım yok valide hanımla...o sinirlenince sayar döker.ben hemen kalkarım ortamdan uzaklaşırım çünkü tersim pistirgider bir sigara yakarım yada dışarı çıkarım yada en yakın arkadaşlarımı ararım.bir kaç saat sonra yanına gidince hiç bişiy demem o da konuyu kapatır.17 yılı böyle geçirdik.ayrılmak için bahane ararsan çook ama ben istemedim eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim.e bazı şeyleride görmeyivereceğiz artık dimi...dört dörtlük kim var???
babannem hep kimse kötüyü alıpta yerine iyisini vermiyor kızım derdi...
sana gelirsek artık zaten bitirmişsin dediğim gibi bitmeyeydi eyiydi :) ama bitmiş.artık geleceğe odaklanmalısın.önüne bak hayallerinin peşinden koş.eminim çok mutlu olacaksındır.Allah gönlüne göre versin...
ayy kıyamam( güçlü ol dua et bol bol allaha sığın başka yapacak bişeyimiz yokki kızcagızım bende aynı durumdayım iletişim kurma seviyorsa zaten gelir..hersey kader kısmet kısmetınde varsa zaten bulacaktır seni yoksa ne kadar üzülsek boş....herseyde vardır bi hayır...ne yapalım bizimde kaderimizde bunları yaşamak varmış
evet öyle hersy Kismet ama dayanacak gücüm kalmadi cok kötüyüm su son 4 gündür napacagimi bilmiyorum. Icimden bir ses yaz onu cok sevdigini söyle ama bos eminim trip yapacak nazlanacakhem o istese ooda yazar whatsappde engelemistim engeli kaldircam galiba nolur yaridm edin napiyim?
cok aci cekiyorum helede bugün isten eve gidene Kadar arabada agladim cünkü dayanamiyorum artik aciya cok özledim cok ! kokusunu tenini sesini herseyini özledim! dayanmak cok zor dayanamicam galiba....seytan diyor yaz ama o istemez geri dönmeyi artik o unutmustur bile o erkek cünkü benim gibi cekmiyodur özlemiyodur eminim! silmistir bile beni!
ah canım benimmişin zor ne diyimki ben şimdi sana...
yaz desem bir türlü yazma desem bir türlü.
ortak bir arkadaşınız fln yokmu? o bir görüşsün en azından şu anki halini sorsun çaktırmadan tabii senden bahsetmesin.belki o da pişmandır ve belki yeniden olabili:44:
eğer ayrılık sebebin ailelerse bence sana ders veriyor aklınca.. whatsaaptan engelini kaldır ama yazma bişey bence ama benimki sadece fikir ama herzaman içinden geldiği gibi davranmamnı öneririm..içinden yazmak geliyorsa yaz
misal bugün tuhafim eskiler aklima geldi arabada isten eve dönerken agladim durdum, cok zoruma gidiyor kokusunu sesini cok özledim anlatamam. Birgün geliyo cok iyim unutuyorum dertlerimi, normalmi bu durum? Hergün farkliyim bende istemiyorum onu düsünüp aglayip sizlamayi ama hep geliyo o günler. Aradabir geliyo gidiyor iste. Acaba o ne halde simdi onu merak ediyorum, eminim hic üzülmüyodur normal hayatina devam ediyordur. unide okudugu icin sinavlar yazmisti ayrilmadan önce, Sinavini gectimi gecmedimi diye cok merak ediyorum icim icimi yiyo. Bak Whatsappden ekleme meraki gitti artk umursamiyorum zaten yemin de ettm engeli kaldirmayacagima. Facebookdan bakiyorum sadece ama ondada bisey yok zaten! Nasil atlatcam bilmiyorum cok korkuyorum hep böyle kalcam diye. Piskolojim bozuldu resmen
Birgun gelecek facebookdan bakmak bile istemeyeceksin..
Gayet siradan biri olacak senin icin..
Acilar yasandikca, korkularda uzerine gittikce azalir ve biter..
Durup dururken aklina gelmesini engelleyemezsin ki, bu cok normal..
Ama gelip gececek bu duygular, olaylar diye dusun rahatla...
O acı birgün muhakkak geçecek canım bol bol dua et bende edıyorum senın ıcın inşallah en hayırlısı kimse o çkar karşınaLÜTFEN OKUYUN ARKADASLARRRR
daha demin son kez yazistik, hala beni sucluyo buluyo. Benim kolay yolu sectigimi iddia ediyor. Ezilmemisim aslinda iki üc
espiriye alinmisim ezildim demisim. Annesi ve babasinin yaptiklarini görmüyor, beni sucluyor habire. Buda beni daha cok yaraliyor ama artk bitti son kez yazistik bana hayirlisini diledi bende ona diledim kapandi gitti. Insallah birdahada görüsmicez. Ben facebookdan cikiyorum istemiyorum onu. O baska kizlari eklmeye baslamis bile. Gözü disari düsmüs bile. Unutmus yani. Kismet aramaya cikmis. Cok zoruma gidiyo hazmedemiyorum onu öyle görünce onun icin facebookdan cikma karari aldmhic anlamamis beni hic görmemis bana yapilanlari hic ezildigimi görmemis hala suclu benim yüzügü attigim icin. Ben sevdigim halde attm yüzügümü mecbur biraktilar beni diye ama anlamamis yaziklar olsun yaziklarrrr icim aciyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?