- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Ne kadar suru baska birine kalbini acmak gonlunu acmak? Benim arkamda dolanlalar var ana hicbirnide dusunemiyorum aradigim kisi ayni eski nisanlim gibi olmali diyorumbaskasina kalbimi vermeme orasi dolu hala
Bencede bi ugras bulmam lazim boyle olmayacak. Cok ozluyorhm odama cekilip yalniz kalmak ostiyorum daima ama ozmaanda akliam geliyo hepdaha kotu oluyorum sence yalniz kalmamammi lazim? Yada kalip aciyi yasamammi lazim gecmesi icin?
Annesi beni istemei istemedigini daima elirtti ama eski nisanlim srkamda durmadiki ona guvenip evleniyim he diyipgectigim icin onlara denelerce dayandim sirf nisanlim icjn ama o hep ikili oynadi bana baska annesine baska dedi daima sustu anseigile karsi! Guvenemedm evlenincede telefonla yonetir gelir eder herseye burnunu sokar dedim!
Valla benim 5-6 ay sürdü işte.
Ondan önce de görüştüğüm birkaç kişi oldu ama olmadı onlarla.
Ben kendime bir şans verdim.
Kendimi umutsuzluk içine hapsetmedim.
Hep daha iyi olacağına inandım.
Sen de bunu yapmalısın canım.
Aynı eski nişanlın gibi değil belki daha da iyi olacak.
yanliz kalma Ben öyle yapmistim arkadaslarimla bulustum Hep calistim sonra hic bos Zaman birakmadim kendime cunku ayni senin gibi her yanliz kaldigimda daha beter oluyodu hatta kosmaya ciktigimda birden aglama krizleri bastiriyodu böyle böyle gecti iste
canım hakkında hayırlısı olsun tabikii.ben kendi fikrimi belirttim.aramızda çok yaş farkı vardır eminim(ben 34 yaşımdayım)belki olaylara bakış açım birazdaha farklıdır ben olsam sinirimi stresimi yönetmeye çalışır şeytana(!)papucunu ters giydirirdim
Canım ayrıldığında yazdığın ilk yazıyı okudum da çok net söylüyorum ben de olsam ayrılırdım..şimdiki yazdığına gelince 6 yıllık ilişkiden sonra bi de nişanlılık olunca ayrıldığında acı çekmemen tuhaf olurdu zaten..ve daha 1 ay olmuş..unutmayı başarmak için çok erken..bir uğraş bul..kitap oku,oyun oyna,resim çiz,gez,film izle ama komik olsun:) onu düşünmemek için başka bir şeyle uğraşmalısın..unutmak için acele etme 3 ay sonra unutmuş olursun..için soğur..yavaş yavaş geçecek..ben 4 yıllık ilişkimi aladatılmayla bitirdim..çok acı çektim üzüldüm ağladım ama geçti..naptım biliyo musun bütün kuzenlerimle her akşam bir yerlere gittim canlı üziğe gittim oynadım bol bol göbek attım inan bana çok iyi geldi..:) sürekli bir etkinlik planladık piknik,canlı müzik,kafeler falan filan..yani bol bol gezdim ben:) tavsiye ederim eğlenmek işe yarıyor:) dalga geçmiyorum gerçekten eğlenmeye bak..
bende suan cok geziyorum ve cidden Moral buluyorum, ailem sagolsun izin verio eskiden olsa vermezdi! Cikip gzince kendime geliyorum icimdeki aci yok olup gidiyor. Insallah böyle yaparaktan tamamen kurtulcam bu acidan. Cidden sendemi ayirildin acaba kendime soruyorum daha fazla sabretseydim ne biliyim eski nisanlimin dedigi gibi he diyim gecseydim belki simdi mutlu olurdum diye? Yaniliyormuyum?
Aldatıldığım için ayrıldım ben ama senin yaşadıklarını da yaşasaydım bırakırdım..nesini çekeceksin ki böyle bir ailenin böyle seni ortada bırakan bir erkeğin..şimdi acı çekiyorsun ya eğer devam edip evlenseydin sonrasında çekeceğin sıkıntıyı bir düşün..annesi öylece tepende vır vır..babası seni aşağılamaya devam..kaynın görümcen..ya en önemlisi kocan ailesiyle senin arandaki o bağı kurmak için hiçbir şey yapmamış olacaktı..buna emin ol..böyle bir adamla ömür geçer mi? geçmez canım geçmez..senin için hayırlısı olmuş..benim aptal eski erkek arkadaşım beni aldattı çok acı bir şekilde öğrendim..beni kız aradı ''sen benim erkek arkadaşımı neden arıyorsun biz bir aydır birlikteyiz..'' ben o an hani derler başımdan aşaa kaynar su döküldü o geçrek he..ter boşaldı bende..ağla ağla ağla..günlerce ağladım..yemek yok su yok moron gibiydim..sonra bir güünn eeeh dedim noluyo be böyle bi adama ne ağlıcam..saolsun kuzenlerim bi tuttu beni hadi kalk oraya gidelim şuraya gidelim..ben bir toparlandım kendime geldim..yeniden makyaj yapmaya başladım..gülmeye başladım..benim güçlendiğimi gören aptal bana geri döndü yalvardı yalvardı..bende tabiki reddettim..kabul eder miyim Allah korusun..ben evlendim ondan ayrıldıktan 1 sene sonra o hala bekar..yani demem o ki eğer seni sevseydi sana aşık değilim demezdi olmaz demezdi..ailesi eşyaların paralarını dilenci gibi ordan burdan toplarken o armut mu topluyomuş..seni sevmeyi bırakmış o..sen de unutacaksın gitcek..sabırlı ol canım..dediğim gibi bol bol göbek at canlı müzik çok ii geliyoo:)
seninkide kötü durum ya aldatilmak daha zor biseydir eminim buna. Dedigin gibi bol bol gezcem alisveris yapcam yarin kendime daha güzel giyinip makyajimi yapip gezcem kendime bakcam bundan sonra, Beni seven böyle sever. Elbet bende mutlu olacagim insallah yuvami kurup coluk cocuk sahibi olacagim. Ama tek endisem yasimin gecmeis 26 yasina geldim bu olayi atlat baskasini bul tanis nisan dügün derken cok Cabuk geciyor Zaman yaslaniyorum bilmiyorum cok takiyorum yasima
ahh tatlııım ben de 26 yaşındayım evleneli bir yıl oldu...daha erken ne yaş geçmesi..:) daha çocuk doğurcaz kız hayırlısıyla:) bi dur:) bak ben ayrıldım tam günü gününe 1 yıl olmuştu eşimle tanıştım:) zaman ver kendine bakımlı ol,gez güzel giysiler al kendine..sen özgüvenini kazandıkça gerisi için senin bir şey yapmana gerek kalmayacak tatlım:)
aynen bende hep arkadaslarimla birlikteyim onlar bana Moral veriyo iyi hissediyorum kendimi yalniz evde ailemle vakit geciremiyorum esksii gibi duramiyorum evde
haklisin kendime bakmam gerekiyor, fakat kendime özgüvenim yok. Beni kim ne yapsin diyorum. Boydan cok kaybediyorumöyle süslü püslü degilim normal giyiniyorum bilmiyorum kendimi begenmiyorumki baskalari begensin birden eve evden ise kimle taniscam bu sekilde?
baslarda oyle olur normal canm ama zamanla duzeliyo korkma... Bende baslarda gecmez saniyordum 4 ay 5 ay sonra alismaya basliyosun.. Ama birde sakin iletisim kurma ölmüs farzet kendini oyle avut en kolayi bu... Ben iletisim kurdum bin pisman oldum hersey basa sardi onun icin Eger iletisim kurmazsan 6 ayin sonunda daha iyi olacaksin inan bana
ayyy ne alakası var boydan kaybediyorummuşşş:) benim boyum da kısa :) eşimin de boyu benden azcık uzun:) canıımm sen kendine bi güven önce ne alaksı var illa birini bulmak için bakmaz kendine kadınlar.. önce kendin için bak kendine..kendini ne kadar salarsan o kadar kötü hissedersin boşluktan çıkamazsın..birini sen bulma biri seni bulsun bırak:) daha ayrılalı ne kadar olmuş ki..zaten böyle bir durum için çok erken tahmin edersinki..unutmak için bir kaç ay lazım..sonrası gelecek kader,nasip,kısmet işleri bnlar hep::) Allah2tan hayırlısını dilemelisin..
kendime bakcam bundan sonra ama cok istiyordum yuva kurup coluk cocuk sahibi olmak. Bizden sonra nisanlananlarin hepsi evlendi bile coktan! Arkadaslarimin hepsi evli coluk cocuk sahibindeler. Bende cok istiyorum bu duyguyu tatmayi babamlarinbenim gelinligimle ciktigimi görmesini ve gözlerinin arkada kalmamasi icin cok istiyorum
sen çok tatlısın ya..gerçekten ne kadar küçük ama değeri büyük isteklerin var canım..bunların olmaması için hiçbir sebebin yok arkadaşım..sadece biraz daha sabırlı ol..olur Allah'ın izniyle acele etme..olur..
cidden olurmu? Benim hic umudum yok, kenidme güvenim yokkimse istemez beni istemiyorda. Korkuyorum hep böyle kalcam diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?