ben de :)
annen mi daha güzel ben mi?
annen mi daha iyi yemek yapıyor ben mi?
annene mi daha çok bağlısın bana mı?
annen de ben de aynı sırada çağırsa kimin yanına gidersin?
üstelik annesinin ona hediye ettiği ayakkabıları ve gömleği bile kıskandımgiyme benim aldıklarımı giy diyorum.
gibi sorularla sevgilimi boğuyorum
biraz acayibim ben galiba.
ama o da şikayetçi değil.
yalan da olsa 'sen' desin yeter :97:
evet bu taktigi de uyguladim nisanlima ovdum annesini annen gercekten beni cok seviyor iyiyiz diyorum annesiyle bir sorun yasasakta anlatmiyorum nisanlima uzakta cunkuu keyfini kacirmak istemiyorum anneside saglikli biri degil rahatsizlasiyor arada nisanlimda iyice panik oluyor tabiki onada destek veren benim aslinda annesinin bana karsi tutumunu pek cozemedim bazen cok iyi davraniyor bazende surekli laf sokuyor anlam veremiyorum nisanlim annesini aramasin beni arasin aa seni benden oncee aradi deyip sakalsmaya calisiyor sanki bir oyun icinde gibi hissediyorum
kızlar yapmayın Allah aşkına annesi ile aynı katagoride değilsiniz..
ben annemi eşimden daha çok severim.
siz anneniz mi? nişanlınız mı?
aynı yastığa baş koyduğum adam kimse ile bir değildir....
yalnız eşime giyim eşyası hediyesi kabul etmem. bunu annesi de bilir. hiç de kırmaz üstelemez.
yakışıklı oğlumöpeyim bir der. hiç de etkilenmem. anası o onun...
küçükken altını bağlamış.. tıkamış uyutmuş büyütmüş.. çoook hakkı var... yılları var birbirlerinde..
karşı karşıya gelmeyin ve kıyaslatmatın kendinizi..
iki gün sonra ters bir anında çok acı bir laf duyarsınız oturup üzülürsünüz.
diger geliniyle bein gibi iyi degil aralarin da gecmiste sikintilari olmuss benimlede paylasti benimle bir arkadas gibi herseyini paylasiyor diger geliniyle sorunlarini bile anlatiyor diger gelini biraz oglunu kendinden sogutmus bildigim kadariyla herseylerini halletmis ama gelini ogluna sikayet etmis annen her seyimize karisiyor uzak dursun bizden demis kayinvalidemde cok uzulmus bu olaya..ozel gunleri kacirmaz surekli beni memnun etme cabasi icinde yiyecegim yemege kadar hazirlar hakini yemem ama nisanlimla aralarindaki bu siki bag ilk defa gordugum bir sey ogluyla askim benim diye konusuyor nisanlimda anam benim diyor ve bir kere nisanlim bana dediki annam benim tanricam dir... sokk olmustum ne demektirr bu
er-ca gercekten cok icimi rahatlatici konusuyorsunuz evlisiniz deneyimlisiniz soyledikleriniz gercekten yol gosterici bana kayinvalidemle aram iyi gereksiz kiskanclik yuzunden ne onu kendimden sogutup nede nisanlimi uzmeye gerek yok sanirim daha 2 saat once kayinvalidemle sinemadan geldik benim gercekten yakin bir arkadasim ikimizinde ortak bir noktasi var nisanlim benide cok seviyor sanirim bu hissettiklerim tamamen ozlem ve hasrete bagli
er-ca gercekten cok icimi rahatlatici konusuyorsunuz evlisiniz deneyimlisiniz soyledikleriniz gercekten yol gosterici bana kayinvalidemle aram iyi gereksiz kiskanclik yuzunden ne onu kendimden sogutup nede nisanlimi uzmeye gerek yok sanirim daha 2 saat once kayinvalidemle sinemadan geldik benim gercekten yakin bir arkadasim ikimizinde ortak bir noktasi var nisanlim benide cok seviyor sanirim bu hissettiklerim tamamen ozlem ve hasrete bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?