Nisanlimi annesinden kiskaniyorum

yazdiklarimi okudunuz mu nilufer hanim bende dedim zaten nisanlim uzakta benim is icin gidiyor 3-4 ay goremiyorum boyle bir nisanlilik surecim varkenn beni aramayip annesini aramasii dogal olarak uzuyor benii is yerinde sikintisi olsa cani sikilsa acar annesiyle konusur nisanlimm oda bana bunlari yasatmasaydi o zaman bende yanlis dusuncelere kapilmazdim

bi insanı onu doğuran büyüten bi anneden neden kıskanırlar hiç anlamam
sizin yeriniz ayrı annelerin yeri apayrı

bi de kendi açınızdan bakın
kendi oğlunuz başka bi kıza size verdiği değerden daha fazla değer verse üzülmez misiniz!

olayın farklı bi boyutu olarak nişanlınız eğer annesi ve sizin aranızda ki olaylarda yanlı davranıyor ve her daim haksız da olsa annesini koruyor olsaydı haklı olabilirdiniz
ama şu durumda bence sizin hissettikleriniz yersiz

slm canm bu arada diyim benim turkcem sizlere gore biraz komik olabilir cumle kurarken zorlaniyom ama nyse icimdekini soylim dedim duramadim cnm bi yandan haklisin bi yandanda bence ii degil oyle dusunmen neden dersen anne dedigin saten cok onemli bi kisi olarak gecer bi evlat icin ha ok seninde kiskanman bi yerde normal neden dersen 1.ayri yasiyorsunuz 2. bi insan sevdigini ek basina ister bende yeni nisanlndim 12.12.sinda.D bende ilk baslarda cok kiskaniridm ve ben ustelik gorucu usulu evleniyorum mu sene ins allah nasip ederse bende hep kendi kendime derdim of ya nedne boyle herkez uzerine dusuyor benden neden daha cok saygi sevgi gosteriyorlar diye ama ben sonradan sonraya nisanlinlmin huyunu yavas yavas ogrenek anladim ki aile ve beni ayri tutuyor bu cok onemli bi iliskide seninde nisanlim ve sende aile ve kocani ayri tutmalisiniz yoksa bu is yurumez sen kendi kendine sorun cikarirsin canim. nisanlinada bunu belli etme bence yazik oda yanlis dusunmesin kib optum

walla ne yalan solıyım bende cok kıskanıyorum ama anneden anneye aıleden aıleye fark war . . mesela benım esım askerde benı cok arıyor dıye bana laf carpıyordu sonucta ne yapabılırım kı benım sucum mu ama askımın dunyada en cok benı sewdıgını bılıyorum aılemı de cok sewıyorum ama sensız yasayamam onlar olmadan olur ama sensız yapamam dıyoo . . olurum ben ona .. ama su da war hıc bı zman aılenı sewme demedım yada annenı sewme dedım o zaten her seyın farkında . .kım kıme ne kadar deger werırse o kadr deger gorur .. tabı ıstısnalar harıcc

ama bazen de karsi taraf bu kiskanma icin zemin hazirliyor...davranislari dislayici gibi oluyor. belki daha cok dislanma duygusu yasattilar size?bu durumda ksikanmak normal aslinda. ben kendimden örnek vereyim

ben o ve annesi oturuyoruz sohbet ediyoruz. sözlümün annesi kafasina cok takilan ve sinirini bozan bir sey anlatti. bende teselli ettim onu. biri iftira mi ne atmis ve hala gücüne gidiyormus. bende takmayin, kötü insanlar heryerde vardir gibisinden birsey söledim. ve o an: oglu ile annesi birbirine bakip güldüler ortada hic komik bisey yokken.resmen bana güldüler anlaycaniz... nasil desem. alayci bi sekilde. "suna bak birde konusuyor haddini bilmeden" gibisinden algilar kim olsa. biraz garibime gitti ama ben kesin yanlis anlamisimdir diye düsündüm. ama ben yanlis anlamamisim. bu hareketi baskalarinin yaninda da kackez bana yaptilar ve herkez garip buldu. resmen bana gülüyolardi. sonra kackez daha benzer seyler oldu ve gercekten de cok kötü bir aile, oglanin da anasinin eteginin dibinden ayrilmayan biri oldugunu ögrendim. tanidikca...sorunca da inkar ediyorlar. aaa olurmu ne gülmesiii. sen baska yere bakmiomuydun nasil gördün? denildi. gördügüm seyi inkar ediyolardi.

ha birde adamin kardeslerini önplana getirmesi durumu var. benim eski sözlüm sürekli "kardesim ilk planda, sen ondan sonra gelyiorsun" derdi. ve tabii annesine bagliligiini da bilyiorum. demek ki herseyden sonra ben geliyorum yani. ve bunu bana acik acik sölüyor. benim onlardan daha önemsiz biri oldugumu sürekli ima edip duruyordu. her lafin altinda onlara karsi sölemis olabilcem söz arardi, toz kondurmazdi ama kendisi ohooo hep aileme dil uzatirdi. kardeisme sunu aldim bunu aldim derdi, alttarafi 20sini gecmis essek kadar üniversteli bi herif. resmen bebek muamelesi yapiordu ona ve benim de ona hep yag cekmemi beklerdi.

ilk baslarda bende onun annesini ve kardesini hep önplana almasini kiskandim ama az bucuk.kisakndim derdsem: neden beni disliyor diye düsündüm.sen neden onlari hep benden cok seviorsun gibi seyler ic sölemedim ve ona da böle düsündügümü hic belli etmedim:)) sonra ailem sogudu bu ne bicim bi aile diye. ve ne kadar alistiysam da onu istemeyerekte olsa terkettim. simdi anlyiorum nasil isabetli bi karar vermissim. evlensek sürekli annesi kardesi hep bunlarin istegi ve baskisi dogrultusunda hareket edicektim. eger baski yoksa önemseme ama bendeki gibi bi durumsa cok coook iyi düsün derim.

Son düzenleme:

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum beni dışlamadılar ama onlar beni çok kıskandı annesi özellikle eşim benim için izne geldi hayatında ilk defa benim için bişeyler yaptı sürekli onları değil beni tercih etti hep beni korudu hep beni arıyodu beni günde 2 kere arıyosa onları ayda 2 kez arıyodu anneside bana kızıyordu laf carpıyodu asıl kıskanan o bılıyor esımın benı cok sevdıgını kı zaten askerden gelsın alıcak agzının payını laf carpınca cevap werınce lafı degıstıryor ben sana kızmıyorum kı senın ne sucun war dıyor benı salak sanıyor galıba ah bır askım askerden gelse ..

hm anladim cnm, bana da ayni seyi sözlüm yapardi. inkar ederdi, cok kötü bi insanmis.sonradan daha baska huylari felan cikti.iyi ki yine senin esin iyimis. bende o bile yoktu, beni annesine kardesine köle yapmakti niyeti. birde sanki bana cok deger vermis gibi bana kac dedi. bende ona deger vermedim ve intikamim onu tercih etmemek oldu. kendine yapti.

Son düzenleme:
evlenince tersine döner,o sizi kıskanır...geçici bir durum endişelenmeyin

iyi ki kurtulmussun cnım benm.artık gına geldi bana ya askıma diyorum keske sadece ikimiz olsak hayatta.bıktım artık gercekten bıktım acık acık söylüyorum.kimseye hosgörümü sevgimi vermek istemiyorum .5tane abisi var 2tane kız kardesi.2 abisini çok seviyorum özellikle evli olanı.bde evde benle yasıt kız kardesini.cünkü askım yokken hep onlar yanmdaydı.digerlerini sevmedigimi açıkça söyledim.ama artık cidden kendimi hasta ediyorum of allahım hayırlısıyla gelse gercekten hicbiseyi haketmiyolar.zamanında cok sevıyodum onlarda beni cok sevsin istiyodum dedim esime.ama simdi ben istemiyorum ne ben seviyim ne onlar sevsin. Allahtan o benim yanımda görüyor herseyi.Gercekten cok zor kızlar.Sadece esinizle evlenmiyorsunuz.Bugun cok mutsuzum valla

he canım bu arada benımkı gercekten benı cok korur karısmaması gerekse bıle konusturmaz kımseyı bısey deseeler hemen cevabını verır bazen bana soylemez annesıyle tartıstıgını olurum ben ona .. sankı ne olur ıyı olsalar yaa

yemin ederim burda sanki beni yazmışsın benim sewgilimde yurt dışında çalışıyor ve annesi benden meraklı herşeyine bazen fırsat vermiyor bzide nette konusuyoruz önce ailesiyle konuşuyor ama onlardan bana sıra gelene kadar ben sinir kırizi geçiriyorum yaza nişanımız var sewgilime söledim idare edicez napalım dedi kayınvalidem beni çok sewiyo kızına ne alsa banada alıyor ama bana şöyle bi laf kullanıo oğlumu paylaşcaz artık seni çok i anlıyorum ewlenince rahat bırakmazlar die çok korkuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…