nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

AYRILDINIZ MI CANIM ???

AYRILDINIZ MI CANIM ???
evet canım ddim ya 6.5 ay oldu nişan atalı diye. yazmıştım önceki yorumlarda. benimde sen gibi çok probnlemlerim oldu. iyiyim şuan allah a şükür. ama ne kadar gecsede unutmak cok zor.insanlar söylüyor unut takip etme yazma etme ama söylemek kadar kolay olsa keşke...

Ah canım kolay değil tabi ama biliyor musun ben şöyle avutuyorum kendimi; bitti gitti şimdi olurda biriyle ilişkisi fotosunu görsem üzülecem sinir olucam hiç gerek yok hem burada bir arkadaşımızın dediği gibi seven ne yapmaz ki gerçek sevse her yolu denerdi bu yüzden toparlanmamız lazım özel değilse sizin neden bitti? aslında üzerinden geçmişte zaman

kuzum Allahtan atmıssın nısanı ne guzel ınsallah karsına degerını bılen senı gercekten seven bırı cıkar

kuzum Allahtan atmıssın nısanı ne guzel ınsallah karsına degerını bılen senı gercekten seven bırı cıkar

Hiç olmazsa huzurluyum biliyor musun canım ben doktora yapıyorum o illaki öğretmen olarak atan dedi halbuki biliyordu benim bu yolda ilerlediğimi sonradan huyu suyu değişti ben hiç arada eğitim farkını sorun görmedim insan olsun sevsin yter dedim ilk başta öyleydi de hani. çevremdeki tek birine bile onun hakkında asla olumsuz konusturmadım. ben cok sevdim ama itildim. Ha ona göre ben gercek sevmeyen o mükkemel gerçek seven biri.

oo saçmalamış ayrıca sen gozetmesen de egıtım farkı önemlı senden asagıdaysa bunu bastırmak ıcın sıddete basvurması çok dogal sana hukmetmıs oluyor sözlu yada psıkolojık sıddet uygulayarak

benim neden bitti o kadar karışık ki.ailesi çok probemli bi aileydi,ilgisiz,alakasız. annesi aşırı kıskançtı.benim yanıma iki üç haftada bir geliyordu yarım saat de bir bi annesi bi abisi ne zaman çıkıyorsun diye.bana ne bi selam göndermek nede başka birsey inanırmısın düğün salonunda nişan yaptım.ne kaynana ne bekar görümce yanıma gelmeyi bırak suatıma bakmadı.annesi oğluyla konuşmak için masaya teşvik etti ben gözünün içine bakdım kadının gözünü cevirmedi bana. sonradan annesi ile babası boşanacakmışda nişanlanmadan öncede vardı mevzu.yaşlı kadın dedim benimde annem var ddim bende anne kaynana olcam ne ekersem onu biçerim dedim. nişan olalı 7 ay geçti bi kez ailemin kapısı açılmadı. yüzüme bakılmadı allhın selamı verilmedi. yok dedim ben oturamam.hani arkamda kapı gibi nişanlım olsa ona da eyvallah nişanlıma da guvenmiyordum.ilk evlerine gittimde annesine mutfakda yardım ediyorum nişanlıma annesi tencereyi yukarı koy dedi nişanlımda benim için kazık kadar boyu var koysun dedi. kimseye güvenmiyordum.nişanlımda çok ilgisizdi sözlü iken bi kızla bi mesaj nişanlı iken farklkı biri ile mesaj. hersey üst üste geldi ve atıldı nişan. he canım bide onlar atmış nişanı herkese öyle diyorlarmış... :)

O zaman keşke hiç girmeseydi hayatıma sonuçta ben ondan gizlemedim en başta biliyordu bunları ve hiç hisettirmedim sonuçta o da çalışıp para kazanıyordu. canım ben ona sımsıkı sarıldımm bana böyle çektirecekti madem keşke hayatıma girmesedi bende bunları yaşamazdım ;:(((

keşke ama erkek kadından ustun oldugunu hissetmeli tersı olunca zorlarına gıdıyor (öyle şımarık ukala yetıstırıldıklerı ıcın )

canım ssenin için hayırlı olmuş emin ol. peki görücü usulu muydu canım ?

keşke ama erkek kadından ustun oldugunu hissetmeli tersı olunca zorlarına gıdıyor (öyle şımarık ukala yetıstırıldıklerı ıcın )

Canım belki de. ama biliyor musun mesela sosyal medyadan bir hesabına bakıyordum takip ettiklerine hem açık saçık kadınlar hem de liseli açık saçık foto çekinen kızları hep takibe başlamış sevdiğim adam yalvardığım bu mu dedim

Bana yaptigini ona yapmaz canim zaten ki ona gore o laflar normal bana derdi ki sinirlendirme ki soylemeyim derdi
Bence daha beterini de yapabilir ama bu sefer evlendikten sonra yapar yapacağını boşver artık bunlari düşünmenin sana bir faydası olmayacak sen istikbalini güvene almak için daha temkinli yaklaş insanlara :)

Bence daha beterini de yapabilir ama bu sefer evlendikten sonra yapar yapacağını boşver artık bunlari düşünmenin sana bir faydası olmayacak sen istikbalini güvene almak için daha temkinli yaklaş insanlara :)

Nebileyimcanim belki bana yaptiklarindan ders almistr birdahaki nisanlisina karsi daha iyi davranir ben inaniyrum
Kesinlikle oyle canim guvenemem zaten birdahs

git bi sadaka falan ver urtarmıssın kendini nisanlıyken bunu yapıyosa evliyken aman aman

Kimsenin üzülmesini istemeyiz elbet ama can çıkar huy çıkmaz

Oda doğru canım. ama İnşallah unutabilirim ne bileyim çok bağlanmak körü körüne iyi değilmiş çünkü insanoğlu ölüölü varık bunu ders olarak kendime çıkardım... Birde sanki birdaha asla o gbi kimseyi sevemeyecegim gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…