nişanlımı takıntı haline getirdim yardım edin nolur!!!

o bilgi öyle mi girmiş, yeni üyeyim ya düzenleyemedim, yok değilim iyi bir üniversiteden mezunum iyi bir kariyerim var ama ayrıntılı bilgi vermek istemiyorum. size başarılar dilerim :)

[QUOTE="dosttavsiyesi, post: 39055809, member: 65dedimi karşılatığınızda mı dedi sen ne dedin o öyle söyleyince? sen ona bişey yazarsan falan o rahatlar ha hala aklın bende sorun yok der. içi rahatlar. bişi yapcaksa da yapmaz. geri çekil. ay hatta unut şu evrimini tamamlayamamış insanımsıyı.[/QUOTE]
Yok canim ben o cevap atmayinca neden yazmiyrsun dedim unutman kolay olsun diye yazmiyrum dedi. O rahat canim

o bilgi öyle mi girmiş, yeni üyeyim ya düzenleyemedim, yok değilim iyi bir üniversiteden mezunum iyi bir kariyerim var ama ayrıntılı bilgi vermek istemiyorum. size başarılar dilerim :)

Tesekkur ederim sizede basarilar. Biliyrum cok grursuz davrandim ama engel olamsdim kendime iste

hala anlayamadım nasıl dediğin. aynı işyerinde mi çalışıyorsunuz. neyse sen kendine güven inan gerisi gelir. etrafına bu öz güvenini hissettir yeter. aşk böyle bişey saçmasapan şeyleri de içinde barındırır yaparsın edersin. gurursuzluk diye düşünme aşktan oluyor onlar. herkes yapar eder bunu da yapmadım dememek için. ama doğası gereği, erkek avcı olduğundan peşinden koşmak ister. o isterse seni zaten bulur. diğer türlü mükemmel olsan da anlamaz. ama iyi ki anlamamış da kurtulmuşsun. insanlar için de bile senin gibi akıllı bir kıza saygısızlık yapıyor. toplum içinde çok küçük düşürürdü seni kompleks abidesi. önüne bak. son gülen iyi güler.

canım senin hiç gururun yok mu?
önceki konuna yorum da yaptım diye hatırlıyorum.
bırak bu adamı, daha ayrılık çok yeni ilerde iyi ki bitmiş diyeceksin.

Yok canım ben okuyorum doktora öğrencisiyim o özel şirkette şatış sorumlusu. Ben ayrıldıktan bir kaç gün sonra whatsaaptan mesaj attım kaç kez o cevap atmayınca sordum mesajda neden yazmıyorsun diye? bana dediki unutman kolay olsun diye atmıyorum dedi. ki zaten umrunda değilim gibi davrandı ki biz her kavga edişimizde öyle davranırdı. insanlar sevgili iken çok farklı oluyor muş hayal dünyasıymış ama evliliğe geçince farklı oluyormuş ve biraz sevseydi korkardı kaybetmekten ama korkmamakta da haklı benim gibi yalvarıp ağlarsa korkmaz tabi ne bileyim canım çok kırıldım üzüldüm ki olmaz artık ailelerde girdi araaya ve ailem sürekli yüzük atmak istedgını öğrendi ki artık onlarda istemiyor..

canım senin hiç gururun yok mu?
önceki konuna yorum da yaptım diye hatırlıyorum.
bırak bu adamı, daha ayrılık çok yeni ilerde iyi ki bitmiş diyeceksin.

Canım çok haklısın ama beni önemsemiyor çok değersizmişim ya sanırım o hırsla gidiyorum peşinden ama dediğin gibi bırakmalıyım ki sildim herşeyini zaten.

o mu biçecek senin değerini, sen biçeceksin kendi değerini. o kim oluyormuş. önce saygılı olmayı öğrensin. niye takıyorsun bu kadar onun ne hissettiğini ne düşündüğünü. salla gitsin. senin değerini anlayacak kapasitede mi bakalım da o.

Haklısın canım önce ben kendime değer vermeliyim aslında ben çevremdeki her insanı değerli görürüm. İnan ki canım annesi annem olacaktı sırf maddi anlamda zorluk yaşamasın diye şu anda gelini ile oturduğu halde ben kayınvalidemle oturmayı kabul ettim mutlu olsun o diye. Nebileyim ben değer verdikçe böyle olacağını bana dediki ben kimsenin oğlu olamam dedi gelin gelecek sensin dedi vs.. ki ondan kimse evlat ol demedi ki maneviyatta saygı beklediler. Ayrıca ailem oğlum diye el üstünde tuttu hatta aradaki eğitim farkını bile ne ben nedeailem açmadı konsunu bile

ne sana ne de ailene saygısı var. olmazmış o iş. senin gibi iyi bir kızı kaybetmiş. arayıp da bi daha bulamaz. kendi üzülsün. sen önüne bak hayatına devam et. başını iki elinin arasına alıp da oturup düşünen o olsun.

AH CANIM TEŞEKKÜR EDERİM. EST. ELBET HATAMIZ VARDIR AMA İYİ OLUP KALP KIRMAMAYA ÇALIŞTIM. O KADAR İYİ GELDİ Kİ KONUŞMAK SENİNLE ANLATAMAM. ALLAH HERKESE HAYIRLI İNSAN NASİP EYLESİN. O KÖTÜ OLSUN İSTEMEM SONUÇTA BİR ZAMANLAR BENİ DÜNYANIN EN MUTLU KIZI ETMİŞTİ. AMA DEMEK HAYIRLI DEĞİLMİŞ. VE ÜZERİME GELDİKÇE GELDİ BİR YANDAN HEVESLİ GİBİ DAVRANDI BİR YANDAN DA SANKİİ BENİ HIRPALAYIP ÜZMEK HOŞUNA GİDİYORDU. YİNE DE YOLU AÇIK OLSUN.

o seni mutlu falan etmiş görünmüyor, aşka aşık sen, kendi kendini mutlu etmişsin. hep olumlu yanlarını düşünüp olumsuz yanlarına da onun adına hep bi bahane mazeret buluyorsun. doğru insanla çok mutlu huzurlu olacaksın. önüne bak bi süre sonra onu başkalarıyla görünce daha da üzüleceksin atlatman zorlaşacak. herkes kendi hayatını yaşar sen öyle süründüğünle kalırsın. sen seni hak eden sana layık birine şans tanı. yol yakınken dön. sen kendi hayatını yaşamaya başla. seni geri kazanmak isteyen bi yolunu bulur seni kazanır. dönüp bakıp da acaba şunu söyleseydim bunu yapsaydım olur muydu diye düşünme bile. bol şans

Son düzenleme:
bir haftaya yaklaşacak canım yeni ama hep beni üzüp kırdığı halde aklıma onlar gelmiyor iyi yönleri geliyor nasıl unutacagım bilmiyoryum
yaaa arama bence o ıstemıyorlar madem bıtırmeyı ama ogullarınıda yere koymuyorlar o senı yumusatsın ya ne demek çatalı fırlatırım cok ıyı yapmıssın ayrılarak

Çok teşekkur ederim dosttavsiyesi haklısın bir ay sonra başkasıyla görsem hakkımış gibi kendimi üzücem. engel olmaya başladım kendime zaten sonu olmayan bir iş için bakıp üzülmeye değmez çok haklısın. teşekkür ederim güzel yorumların için

yaaa arama bence o ıstemıyorlar madem bıtırmeyı ama ogullarınıda yere koymuyorlar o senı yumusatsın ya ne demek çatalı fırlatırım cok ıyı yapmıssın ayrılarak

oglak_kadini çok haklısınn biliyorum şimdiden başkası yanında birsey fırlatmaya kalkan ileride bana ne eder o evlilikten ne hayır gelir koca bir MUAMMA

oglak_kadini çok haklısınn biliyorum şimdiden başkası yanında birsey fırlatmaya kalkan ileride bana ne eder o evlilikten ne hayır gelir koca bir MUAMMA
yha canım hıc çaktırmayanlar bıle bı sıddet uyguluyor bu artık aşmıs alenen yapıyor dover senı bu adam uzak dur resımlerıne de bakma evlenmek kolay ama boşanma kararı çok zor oluyor

yha canım hıc çaktırmayanlar bıle bı sıddet uyguluyor bu artık aşmıs alenen yapıyor dover senı bu adam uzak dur resımlerıne de bakma evlenmek kolay ama boşanma kararı çok zor oluyor

ÇOK HAKLISIN GÜZEL NİŞANLILIK SÜRECİ GEÇİRENLER BİLE ŞİDDET GÖREBİLİYOR Kİ BENİMKİ BANA ZATEN SÖZEL ŞİDDET YAPIYORDU. KIZDIĞINDA GERİZEKALI SALAK VS.. GİBİ HAKARTLER DUYDUGUM ÇOK OLDU HEP TAMAM HAYATIM SAKİN OL KIZMA HATALI İSEM ÖZÜR DİLERİM DER KAPATTIRMAYA ÇALIŞIRDIM.

benim eski nişanlıda eltim doğum yapmıştı onun yanına gitmiştim kaynana görümcenin bi tanesi nişanlım ve eltimle yer sofrasında yemek yiyorduk eltimin 2 kızı sadce benim yemek yedirmemi istediler kendimden çok onları doyurmuştum.biri iniyordu kucamdan diğeri çıkıyordu.onlar oturup kaktıkça bende kendi oturmamı düzeltirken nişanlıma çarpıyordum yanımda olduğu için bir çarptım ikincisinde sofrada hepsnin içinde ne dürtüp duruyorsun beni dedi. utandım kalkıp gitmek istedim ordan. anlattımda yeni evlenmiş olsak bana yine o hareketi yapsan kalkar giderdim haberin olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…