kenfileride yemiyor ki anlamadğm bu 5 olcağına ev 4 olsun 1ini satıp hepsinin borcunu kapatıp geçinin kendileride harcamıyorKarı koca yemeyip, içmeyip, üstünüze başınıza bişey almayıp kayınpederin 6. evini alırsınız evlenince.
Maddi konularda boyunuzdan büyük fedarlıklar yapıp, kimseden takdir beklemeyin.
Kendi yiyemediğiniz paraları bir yiyen bulunuyor, sizde de nişanlınızın ailesi bu belli şimdiden.
duygu sömurüsüne kaniyor diyelim son ev arsadan olmuşta arsa hiç olursa babası ölürmüşBelliki siz kendinize kıymet vermiyorsunuz. Önce siz kendi değerinizin farkına varın. Layığım bu kadar , hayattan beklentim bu kıymet bilmez adamla ömür geçirmekti zaten diyorsanız ki diyorsunuz size mutluluklar. Ayrıca ailesine kusur bulmayın. Aklı yok mu bu adamın? Herşeyi bilerek ve isteyerek yapıyor.
Yemiyor derken alışveriş, yeme içmeyi kastetmiyorum zaten.kenfileride yemiyor ki anlamadğm bu 5 olcağına ev 4 olsun 1ini satıp hepsinin borcunu kapatıp geçinin kendileride harcamıyor
dedim zaten defalarca ben ne sana evin olmazsa evlenmem ne paran olmazsa evlenmem dedim mi dedim.benmi soktum borçtan borca dedim.tek çocuğum heosi benim diyor. benim meslegim var ama inat ettim çalışmıyorum akrabalarimda memur ve evi var diye zengin koca buldu çalışmıyor diyorlarmısAyrılmayı düşünmüyorsan benim de diyeceğim yok, tek diyeceğim bu aile sizi evlenince de sömürür nişanlın da sana sürekli sarar. Herkes gücü yettiğine sarıyor bu hayatta çünkü. Ya kendine gücünü gösterttirme, bunlar benim suçum değil de ya da susup oturacaksın orta yolu yok..
bende boyle diyorum gençliğimde zorlukla evlenicem yaslilığı napayım diyorum bu seferde iş üniversite okudun çalışmıyosuna geliyorYemiyor derken alışveriş, yeme içmeyi kastetmiyorum zaten.
Adam açgözlü belli dünyalığını fazla fazla yapmış durmaz da, daha almaya devam eder, biraz eli ferahlasın hemen arsa, yeni ev bakmaya başlar.
Size de evin tek oğlu ve fedakar gelini olarak destek olmak, borçları ödemek düşer.
İleride nasıl olsa bize kalacak diye düşünücek olursanız yine neyse de gençliğini borç ödeyerek geçirdikten sonra yaşlanınca o kadar evin olsa ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?