nişanlimım akıl almaz psikolojisi

marsmalov

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
92
38
3
31
nerden başlasam ki hersey üst üste geliyor nişanlım biraz paracı babası yüzünden yemeyip icmeyip ev alip dolandırilip hep borç ödeyen birileri nişanlım tek çocuk çok uzun suredir birlikteydik 1 ay önce nişanlandık onunla buyüdüm nerdeyse 17 yaşımdan beri şuan 23um konu şu babası bir miktar verip ev aldirdı 3 yıl onu ödedi bitti araba aldirdı babası kendine tam borç harç bitti evlilik hazirlığı başladı adam arsa verip maaşının çok üstünde kredi çekip ev aldı 5. evini üstünü her ay nişanlım ödüyor tam ise girdi pat kayın pederim emekli maaş yetmiyor diye dolandirıldiğı evden borç çiktı nisanlım herseye yetismeye uğrasıyor ailesine hiç bişeyi yok bana sürekli zulum ediyor herseyin azıyla yetinen üstüme düşmeyenleri bile alan birisiyim benim için o ve ben değil biz varız. bu arada 5 evin hic birinden kira geliri yok hepsinden borç var başkası olsa ev kalsın 1 çocugum var borçla evlenmesin der. nişanlım bana duygu somurüsü yapıp ailesine kredi dışında erzak harclık herseyi yapıyormuş benle dışarda 20 tl harcasa çok eksiye girdim vs diye başıma kakıyor her zamn değil ama babası annesi çok sıkıştrdığında nişanlim gitti 800 tl 1 halı almaya kalktı ben gittim kampanya da 3 halı 1000 tl buldm hersey bu şekilde azla yetiniyorum çoğu şeyi annem alıyor ben alıyorum ama her zamn bana para lafı yapıyor hakkını yiyemem üstüme başıma ben almam bişey kiyamam evlencem 50 liraya kot alacağıma bi ihtiyaç alirim derim nisanlim ayakbimı alır zorla kıyafet alır ama duygu somürüsü yapıp başıma kaktıktan sonra bi anlamı kalmıyor sizle dertleşmek istedim. kesinlikle ayrılmak söz konusu değil çok seviyorum o da seviyor ama annesi babası birsey desin hemen kanıyor içinin temizliğini bilmesem çekmem zaten. daha annesinin benden laf alıp nişanlıma yetistirip ara bozduğunu anlatmıyorum bile

ve şunu da demek istiyorum herkes nisanlın kadir gecesi dogmus elinden her iş geliyor okulunu da okudun baklavaya kadar yapiyosun kışlık hazırlıyosun ailene hep tasarruf ediyosun kapalı giyiniyosun aklın başında diyorlar. kayınpederim kayınvalidem biz sen gibi gelin bulamayız diyorlar ama ben sessiz oldukça her işe kostukça eziliyorum böyle

Ayrılmayı düşünmüyorsan benim de diyeceğim yok, tek diyeceğim bu aile sizi evlenince de sömürür nişanlın da sana sürekli sarar. Herkes gücü yettiğine sarıyor bu hayatta çünkü. Ya kendine gücünü gösterttirme, bunlar benim suçum değil de ya da susup oturacaksın orta yolu yok..

Bize laf soylemek dusmez ama evlenince sorunlariniz bitmez,iyice emin misin?
O henuz evli olmadigi icin ailesine istedigi gibi yardim edebilir,hesap soramazsin. Asil sorun evlenince de devam edecek.

Aynisinin degisik modeli bende var ben evlendim ama sen o hatayi yapma kac sen alttan aldikca istemedikce o seni o sekilde acitasyona maruz birakir surekli ve yaptiklarin soykenmez yapmadiklarin onune gelir erkek dedigin surekli para mevzusunu esine yansitmamali zaten biz ona gore davranip asiriya kacmiyoruzki

Sana 50 liralik ! Kot aliyor ..
Ailesine ev
Aradaki 7 farki bulmani dilerim
Bunlar 5.yi bitirir 10. Ya baslar.
Parayi yemeyi beceremeyip sinegin yagina kadar hesaplayip ev araba alanlari itici buluyorum .Asla yapamazdim boyle biriyle.
Balayini falan unut bence kolay gelsin

Ikinci posta yorum yapiyorum
Onlar evlerine ev arsalarina arsa katacak diye baklava da acamam kislikta yapamam,tasarruf ta edemem.
Bir insanin 1 evi olur hadi kiraya versin 2 olsun.
Bunlar ac gozlu..
Kapali giyinmeyi akli basinda olmakla bagdastiramadim su an !

Karı koca yemeyip, içmeyip, üstünüze başınıza bişey almayıp kayınpederin 6. evini alırsınız evlenince.
Maddi konularda boyunuzdan büyük fedarlıklar yapıp, kimseden takdir beklemeyin.
Kendi yiyemediğiniz paraları bir yiyen bulunuyor, sizde de nişanlınızın ailesi bu belli şimdiden.

Belliki siz kendinize kıymet vermiyorsunuz. Önce siz kendi değerinizin farkına varın. Layığım bu kadar , hayattan beklentim bu kıymet bilmez adamla ömür geçirmekti zaten diyorsanız ki diyorsunuz size mutluluklar. Ayrıca ailesine kusur bulmayın. Aklı yok mu bu adamın? Herşeyi bilerek ve isteyerek yapıyor.

kenfileride yemiyor ki anlamadğm bu 5 olcağına ev 4 olsun 1ini satıp hepsinin borcunu kapatıp geçinin kendileride harcamıyor

evlenince çok çekersin. tek gelir kaynaklarını kaybetmemek için ellerinden geleni yaparlar. nişanlın da değişmez artıkk. bence iyi düşün.

duygu sömurüsüne kaniyor diyelim son ev arsadan olmuşta arsa hiç olursa babası ölürmüş

kenfileride yemiyor ki anlamadğm bu 5 olcağına ev 4 olsun 1ini satıp hepsinin borcunu kapatıp geçinin kendileride harcamıyor
Yemiyor derken alışveriş, yeme içmeyi kastetmiyorum zaten.
Adam açgözlü belli dünyalığını fazla fazla yapmış durmaz da, daha almaya devam eder, biraz eli ferahlasın hemen arsa, yeni ev bakmaya başlar.
Size de evin tek oğlu ve fedakar gelini olarak destek olmak, borçları ödemek düşer.
İleride nasıl olsa bize kalacak diye düşünücek olursanız yine neyse de gençliğini borç ödeyerek geçirdikten sonra yaşlanınca o kadar evin olsa ne olacak.

Ailesi tabiki senin gibi gelini bulamaz bir daha. Sen tasarruf edeceksin biriktireceksin onlar da o paralarla gidip ev alacaklar. Evlendikten sonra hicbirsey nişanlılıktakından daha güzel daha kolay olmuyor.

dedim zaten defalarca ben ne sana evin olmazsa evlenmem ne paran olmazsa evlenmem dedim mi dedim.benmi soktum borçtan borca dedim.tek çocuğum heosi benim diyor. benim meslegim var ama inat ettim çalışmıyorum akrabalarimda memur ve evi var diye zengin koca buldu çalışmıyor diyorlarmıs

bende boyle diyorum gençliğimde zorlukla evlenicem yaslilığı napayım diyorum bu seferde iş üniversite okudun çalışmıyosuna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…