nişanlimım akıl almaz psikolojisi

Sen de işe başlarsın, beraber onun ailesine ev, araba alırsınız artık ihtiyaçları neyse. Siz kıt kanaat geçinirsiniz. Vefat ederlerse mallar borçlarıyla beraber size kalır. En azından borçları yatırsın babası, halı malı aldıracağına. Geçmiş olsun işin yaş çok çekersin.

sevgi herşey değıl bence
korkmayin sevdiginiz yanlis insan oldugundan dolayi ayrilinca acidan ölmuyorsunuz
ilerde bosanmak daha zor

Bu is boyle sen sustukca tepene binerler

Yerinde olsam evlenmem ....

Üzgünüm ama ileride çok sorunlar yaşayacaksiniz bu konuyla ilgili gibi geliyor bana.. Esiniz para verecek siz bozulacaksiniz ve kavga sebebi..

Allah yardimciniz olsun

olmaz bu iş farkındasın ne onun ödeyecekleri biter ne hesabı yok yere üzme kendini anneside ara bozucuymuş gerçekten boşver

Canım bir kere daha düşün. Evlendikten sonra çok daha zor olacak herşey. Bin kere daha düşün 1 kere evlen..

Senin nişanlının bu değişik tavırları anneciliği de geçmiş adam resmen bağımlı. Bunun kendi kendine akrar alma yetisi yokmu. Kendi hayatı kendı kararları yokmu. Yarın bir gun siz evlenseniz sanmayın ki onlardan kopacak. Yine aynı durumu yaşayacaksınız. Her şeyde nişanlınızıçağıracaklar maddi destek bekleyecekler
Özel hayatınız olmıcak sende zaten sessizmişsin. Hadi. Biraz dişli olsan baş ederdin de ikinizde vasat durumdasınız. Ya nişanln kendine çeki düzen versin yada yol yakınken ayrl.

Tek çocukmuş bide 5 tane evi ne yapıyorlar ? adama alıp alîp bekletiyor kira getiri yoksa süs olsun diye mi alıyor ...bir tane evi satsınlar yetmiyorsa 2 satsınlar borçu kapatsinlar ...ben ce nişanlınızdaa cimri hep ev alma derdinler ...benimde akrabamda boyle biri var.sürekli yediği içtiği herşeyi hesaplar eve eşya almaz dışarda yemek yemez herşeyi hesaplar misafir falan kabul etmez ha bire ev alır evlendi halen aynı karısıyla defalarca boşanma aşamasına geldi mal mülk bölünür diye boşanmıyor :))) şimdide artık çok zengin ama cimrilik baki kaldı halen bile para para diyor...benim günlük dışarı çıkıp gelmem 100 tl aşağıdan olmuyor ki bekarım sizin nisanliniz 20 tl hesap yapıyor artık siz düşünün bunun sonu nereye varır.. bide kaynana var o sulara girmiyorum bile ...bence sen önce kişisel gelişimini tamamla çünkü beli tecrüben yok ailen bari el atsın yada kac kurtul derim .

Son düzenleme:
Ne kadar seviyorsun onu? Yeter ki o mutlu olsun ben herseye katlanirim diyor musun?
Oyleyse zaten derdin de yok.
Sen de mutlu olmak istiyorsan nisanlinin iyi olmak ve elinden her is gelmek disinda bir seyler yapmasi gerekir. Yillarin aliskanligini silip ailesine objektif bakmayi ogrenip sizi de teraziye dengeli koymali. Hatta yeri geldiginde agir basabilmelisiniz ki beraber aile olabilesiniz.
Insan iliskilerini tamir edebilmek en zor is, umarim basarirsiniz. Sabirla nisanlina gostermelisin yanlis giden seyleri.

Çocuksun sen daha yahu, bu yukarıdaki cümlen nedir bunun kapalılıkla açıklıkla hiç ilgisi yok bilgin ola.
Geliri olmayan beş ev, neden bu ısrar borçla ev almak.

Çocuksun sen daha yahu, bu yukarıdaki cümlen nedir bunun kapalılıkla açıklıkla hiç ilgisi yok bilgin ola.
Geliri olmayan beş ev, neden bu ısrar borçla ev almak.
yanlış anlamışsıniz amacım kendimi övmek veya kapalılık açıklık değil insanların benim için kurduğu cümleleri yazdım. daha öncede dedim kapalı giyiniyosun aklın başında demeleri saçım açık ama ne dar giyerim ne dekolte giyerim ne dikkat çekecek bisey giyerim. çocuklukla alakası yok yani kendimi övmedim burda beni kimse tanımadığı için baska insanların dediklerini söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…