- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Bu is boyle sen sustukca tepene binerlerve şunu da demek istiyorum herkes nisanlın kadir gecesi dogmus elinden her iş geliyor okulunu da okudun baklavaya kadar yapiyosun kışlık hazırlıyosun ailene hep tasarruf ediyosun kapalı giyiniyosun aklın başında diyorlar. kayınpederim kayınvalidem biz sen gibi gelin bulamayız diyorlar ama ben sessiz oldukça her işe kostukça eziliyorum böyle
nerden başlasam ki hersey üst üste geliyor nişanlım biraz paracı babası yüzünden yemeyip icmeyip ev alip dolandırilip hep borç ödeyen birileri nişanlım tek çocuk çok uzun suredir birlikteydik 1 ay önce nişanlandık onunla buyüdüm nerdeyse 17 yaşımdan beri şuan 23um konu şu babası bir miktar verip ev aldirdı 3 yıl onu ödedi bitti araba aldirdı babası kendine tam borç harç bitti evlilik hazirlığı başladı adam arsa verip maaşının çok üstünde kredi çekip ev aldı 5. evini üstünü her ay nişanlım ödüyor tam ise girdi pat kayın pederim emekli maaş yetmiyor diye dolandirıldiğı evden borç çiktı nisanlım herseye yetismeye uğrasıyor ailesine hiç bişeyi yok bana sürekli zulum ediyor herseyin azıyla yetinen üstüme düşmeyenleri bile alan birisiyim benim için o ve ben değil biz varız. bu arada 5 evin hic birinden kira geliri yok hepsinden borç var başkası olsa ev kalsın 1 çocugum var borçla evlenmesin der. nişanlım bana duygu somurüsü yapıp ailesine kredi dışında erzak harclık herseyi yapıyormuş benle dışarda 20 tl harcasa çok eksiye girdim vs diye başıma kakıyor her zamn değil ama babası annesi çok sıkıştrdığında nişanlim gitti 800 tl 1 halı almaya kalktı ben gittim kampanya da 3 halı 1000 tl buldm hersey bu şekilde azla yetiniyorum çoğu şeyi annem alıyor ben alıyorum ama her zamn bana para lafı yapıyor hakkını yiyemem üstüme başıma ben almam bişey kiyamam evlencem 50 liraya kot alacağıma bi ihtiyaç alirim derim nisanlim ayakbimı alır zorla kıyafet alır ama duygu somürüsü yapıp başıma kaktıktan sonra bi anlamı kalmıyor sizle dertleşmek istedim. kesinlikle ayrılmak söz konusu değil çok seviyorum o da seviyor ama annesi babası birsey desin hemen kanıyor içinin temizliğini bilmesem çekmem zaten. daha annesinin benden laf alıp nişanlıma yetistirip ara bozduğunu anlatmıyorum bile
olmaz bu iş farkındasın ne onun ödeyecekleri biter ne hesabı yok yere üzme kendini anneside ara bozucuymuş gerçekten boşvernerden başlasam ki hersey üst üste geliyor nişanlım biraz paracı babası yüzünden yemeyip icmeyip ev alip dolandırilip hep borç ödeyen birileri nişanlım tek çocuk çok uzun suredir birlikteydik 1 ay önce nişanlandık onunla buyüdüm nerdeyse 17 yaşımdan beri şuan 23um konu şu babası bir miktar verip ev aldirdı 3 yıl onu ödedi bitti araba aldirdı babası kendine tam borç harç bitti evlilik hazirlığı başladı adam arsa verip maaşının çok üstünde kredi çekip ev aldı 5. evini üstünü her ay nişanlım ödüyor tam ise girdi pat kayın pederim emekli maaş yetmiyor diye dolandirıldiğı evden borç çiktı nisanlım herseye yetismeye uğrasıyor ailesine hiç bişeyi yok bana sürekli zulum ediyor herseyin azıyla yetinen üstüme düşmeyenleri bile alan birisiyim benim için o ve ben değil biz varız. bu arada 5 evin hic birinden kira geliri yok hepsinden borç var başkası olsa ev kalsın 1 çocugum var borçla evlenmesin der. nişanlım bana duygu somurüsü yapıp ailesine kredi dışında erzak harclık herseyi yapıyormuş benle dışarda 20 tl harcasa çok eksiye girdim vs diye başıma kakıyor her zamn değil ama babası annesi çok sıkıştrdığında nişanlim gitti 800 tl 1 halı almaya kalktı ben gittim kampanya da 3 halı 1000 tl buldm hersey bu şekilde azla yetiniyorum çoğu şeyi annem alıyor ben alıyorum ama her zamn bana para lafı yapıyor hakkını yiyemem üstüme başıma ben almam bişey kiyamam evlencem 50 liraya kot alacağıma bi ihtiyaç alirim derim nisanlim ayakbimı alır zorla kıyafet alır ama duygu somürüsü yapıp başıma kaktıktan sonra bi anlamı kalmıyor sizle dertleşmek istedim. kesinlikle ayrılmak söz konusu değil çok seviyorum o da seviyor ama annesi babası birsey desin hemen kanıyor içinin temizliğini bilmesem çekmem zaten. daha annesinin benden laf alıp nişanlıma yetistirip ara bozduğunu anlatmıyorum bile
nerden başlasam ki hersey üst üste geliyor nişanlım biraz paracı babası yüzünden yemeyip icmeyip ev alip dolandırilip hep borç ödeyen birileri nişanlım tek çocuk çok uzun suredir birlikteydik 1 ay önce nişanlandık onunla buyüdüm nerdeyse 17 yaşımdan beri şuan 23um konu şu babası bir miktar verip ev aldirdı 3 yıl onu ödedi bitti araba aldirdı babası kendine tam borç harç bitti evlilik hazirlığı başladı adam arsa verip maaşının çok üstünde kredi çekip ev aldı 5. evini üstünü her ay nişanlım ödüyor tam ise girdi pat kayın pederim emekli maaş yetmiyor diye dolandirıldiğı evden borç çiktı nisanlım herseye yetismeye uğrasıyor ailesine hiç bişeyi yok bana sürekli zulum ediyor herseyin azıyla yetinen üstüme düşmeyenleri bile alan birisiyim benim için o ve ben değil biz varız. bu arada 5 evin hic birinden kira geliri yok hepsinden borç var başkası olsa ev kalsın 1 çocugum var borçla evlenmesin der. nişanlım bana duygu somurüsü yapıp ailesine kredi dışında erzak harclık herseyi yapıyormuş benle dışarda 20 tl harcasa çok eksiye girdim vs diye başıma kakıyor her zamn değil ama babası annesi çok sıkıştrdığında nişanlim gitti 800 tl 1 halı almaya kalktı ben gittim kampanya da 3 halı 1000 tl buldm hersey bu şekilde azla yetiniyorum çoğu şeyi annem alıyor ben alıyorum ama her zamn bana para lafı yapıyor hakkını yiyemem üstüme başıma ben almam bişey kiyamam evlencem 50 liraya kot alacağıma bi ihtiyaç alirim derim nisanlim ayakbimı alır zorla kıyafet alır ama duygu somürüsü yapıp başıma kaktıktan sonra bi anlamı kalmıyor sizle dertleşmek istedim. kesinlikle ayrılmak söz konusu değil çok seviyorum o da seviyor ama annesi babası birsey desin hemen kanıyor içinin temizliğini bilmesem çekmem zaten. daha annesinin benden laf alıp nişanlıma yetistirip ara bozduğunu anlatmıyorum bile
Çocuksun sen daha yahu, bu yukarıdaki cümlen nedir bunun kapalılıkla açıklıkla hiç ilgisi yok bilgin ola.ve şunu da demek istiyorum herkes nisanlın kadir gecesi dogmus elinden her iş geliyor okulunu da okudun baklavaya kadar yapiyosun kışlık hazırlıyosun ailene hep tasarruf ediyosun kapalı giyiniyosun aklın başında diyorlar. kayınpederim kayınvalidem biz sen gibi gelin bulamayız diyorlar ama ben sessiz oldukça her işe kostukça eziliyorum böyle
yanlış anlamışsıniz amacım kendimi övmek veya kapalılık açıklık değil insanların benim için kurduğu cümleleri yazdım. daha öncede dedim kapalı giyiniyosun aklın başında demeleri saçım açık ama ne dar giyerim ne dekolte giyerim ne dikkat çekecek bisey giyerim. çocuklukla alakası yok yani kendimi övmedim burda beni kimse tanımadığı için baska insanların dediklerini söyledim.Çocuksun sen daha yahu, bu yukarıdaki cümlen nedir bunun kapalılıkla açıklıkla hiç ilgisi yok bilgin ola.
Geliri olmayan beş ev, neden bu ısrar borçla ev almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?