nişanlimım akıl almaz psikolojisi

yok yani kimseye saygısızlık etmem kosarım herkesin yardımına kapalilık şöyle başım acık ama asla dekolte vs giyinmem bunu kasdediyorlar

Ayrılmam diyorsanız isyan da etmeyeceksiniz.
Çekeceksiniz.
Ömür boyu sizin olmayan malların borçlarını ödeyip üstünüze aldığınız bir tişörtün evi barkı yıktığına dair baskı göreceksiniz.
Tek dileğim çocuk yapmamanız. O masumu alet etmemeniz.
Bakalım aşkınız bittiğinde de ben ayrılmam diyebilecek misiniz.
Allah akıl fikir versin size.
Barı buralara yazıp da bizim aklımızla oynamayın.

Niye çalışmıyorsun ve bunlarla ne alakası var?
Kendi paranı kazan harca, bize karışma mı diyorlar?
şimdi şoyle 3.500 1 kişi alirken ev kendimizinken kira vs yokken gerek yok ihtiyaç yok calışacaktım baktım okul biterken hayaller başladı eve 6bin girer 3bin yer 3bin toplar apartlar alirız babası bin tl harcasanız 5bin toplarsinız aylık demiş bende çalışmiyorum dedim

ayrılmam dememin sebebi içini bilmem babası için oda söyleniyor arada ama bana laf vermemek için toz kondurmuyor borçları azken boyle değildi borc çoğaldı psikolojisi bozuldu annesi bana şikayet ediyor bize kızıyor hep bağırıyor diye hiç bana anlatma borçtan böyle dedim sustu

Sizin maaşın üzerinden hayaller kurulmaya başlanmış yani.
O zaman size evliliğiniz üzerine şimdiden görünen 2 resmi anlatayım.
1. Çalışacaksınız, kayınpederin yukarıda anlattığınız gibi hayallerini gerçekleştireceksiniz.
2.Çalışmayacaksınız, aynen şuan söyledikleri gibi, işlerine karışmayacaksınız, borç üstüne borç ödeyip, para kazanmadığınız için şikayet etme hakkına sahip olmayacaksınız. Zaten ta nişanılıktan beri ekonomik olmaya alıştırdığınız için, en ufak bir harcamanız da göze batacak. Onlar öyle yaşamaya alışmışlar zaten borç harçla, mal mülk diye diye ne evlilikten ne gençlikten birşey anlamazsınız.
3.bir yol olur umarım.

sırf beğen tuşunu kullanmak için giriş yaptım girmişken yorumda yapayım bari
son cümle cuk oturmuş özellikle

evet tek suçum yüz verip ekonomik olmaya alıştırıp azla yetinip tepeme çıkarmam

İyi de borç varsa yenisini almazsın

5 evden Nasıl kira geliri yok onları da krediye mi yatırıyor

Ada'm değişmez baştan konuşun tek kuruş makul olmayan şey alınmayacak diye yani bayramda giderken çikolata alınır da koyun alınmaz gibi

5evin 2 si inşaat 2si şuan oturuluyor 1de tadilet gerektiriyormuş. zaten aksamki tartışma bu bana duygu sömürüsü yapip annenlere kredi+erzak alamazsın evlenince izin vermem dedim

evet tek suçum yüz verip ekonomik olmaya alıştırıp azla yetinip tepeme çıkarmam
Aynen o yüzden diyorum işte, haddinden fazla yapılan fedakarlıklarda hep suistimal oluyor, bir süre sonra görev haline geliyor ve yaptıkların göze görünmüyor, ama yaptığın en ufak harcama göze batıyor. Keşke öyle alıştırmasaydınız.
Yerinizde olsam evlenmeye kesin kararlıysam ki öyle görünüyor, çalışırdım ama bütçemi ayırırdım. Borç harç işine karışmazdım.
Ki bu seferde evi siz geçindirirsiniz, eşiniz borç öder. Yine sizi etkiler.

Oğluna borç harç ettiren bir aile. Hmm değişik. Açıkçası oğluna çok karışan her dediğini yaptıran ailelerde gelin olmak zor. Çünkü yarın evleneceksin onlar yine üstünlük kuracak bu da senin agirina gidecek.

Canını seviyosan ayrıl max 3 5 ay aglarsın.Evlenirsen bi ömür aglayacaksın.Madem aklı başında bi kızsın saf gibi davranma
herseyi söylüyorum aslında zaten şunu bunu istiyorum dedimmi oluyor ama kıyamayıp ekonomik olmakla hata yaptığımı geç farkettim

zaten burnu yeterince sürttü iş konusunda ben sınava hazırlanip atanacagım 1 yil sonra ama bilmeyecek bunu onlar istediği hayali kurabilir beni bağlamaz çalıştığımda evime kimse karışamaz. ben bu konuyuda konustum baban karışırsa evlenince ben yapamam dedim evime kimseyi karıştrmam kimseyi ilgilendirmez dedi

herseyi söylüyorum aslında zaten şunu bunu istiyorum dedimmi oluyor ama kıyamayıp ekonomik olmakla hata yaptığımı geç farkettim
De deme bu adam değişmez ayrıl kurtar kendini.6000 liranın 1000 lirasıyla geçinir 5000 biriktirirsiniz diyen bi ailede mutlu olacağını düşünüyor musun sahiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…