nişanlimım akıl almaz psikolojisi

De deme bu adam değişmez ayrıl kurtar kendini.6000 liranın 1000 lirasıyla geçinir 5000 biriktirirsiniz diyen bi ailede mutlu olacağını düşünüyor musun sahiden
bilmiyorrum bunu dediğimde babama neymiş evlendikten sonra karışamaz dedigine güvendim birazda. ailesine benden 10 kat daha fazla çektiriyor

Benim çok yakın bir akrabam evlendi böyle biriyle. Hem işkolik hem de yüm parasını yatırıma ayırıyor. Pazara giderken bile kısıtlı para veriyor eşi.

Başından beri böyleydi, şimdi 3 çocuk sahibi. Çocuklar da çok hırslılar, para para para. Valla ben geriliyorum yanlarında. Oh bir evim var diye güveniyorum, onların kendilerine ait işyeri ve bir sürü gayrimenkulleri var, hep paramız yok modundalar, hep çalışmalıymışlar, yılda bir hafta anca tatil yaparlar ki çok makul fiyatlı yerlerde.

Seçim senin, hayat senin.

haklisın babası para göz oğluda öyle yetismiş. aksamki kavgadan sonra zaten herseyi gözden geçiyorm zamanım var

madem ayrılmıyorsun, çek ömür boyu.

Kendi nenfaatleri icin cocuk yapmis birileri
Daha.
Zaten ayrilmam seviyorum diyorsunuz, ne söylenirki bu duruma.

Geleceginiz su: Esiniz olursada hicbirsey degismez, bir ömür borc ödersiniz.
Artik o büyük sevgiden ne kalir bilemiyorum

senin gibi saf salak kızı bulduk diyemedikleri için.

senin gibi saf salak kızı bulduk diyemedikleri için.
Ne guzel valla onlar biriktircek diye ben 20 liraya gidip bi cay bi kahve icemiycem.Oturup heder olana kadar tasarruf edicem isim gucum yok peh
Cok seviyorum ayrilmam da cabasi ona laf bile bulamiyorum

Uzun uzun yazmiyim dedim dayanamadim gene bir komsu var bizim kendi halinde sozde ama ne kadar mali mulku var dunya kadar.
Pazarlarda calisir bedavaya meyve sebze alabilmek icin.Sobali evde oturuyolar kulu dokunce karistiriyor yanmayanlari bulsunda tekrar yaksin diye.
Tuvaletinde fayans yok daha kara beton.
Neyse bunlar bir kizla evlendirdiler salak ogullarini.
Kiza evde camasir bile yikatmadilar neymis kv nin evinde yikancakmis tek makine caliscakmis.
Eve sayiyla cikolata aliyolarmis adam basi 1 tane.
Evde yemek pismicek orda yencek
Oyle sokaga carsiya sinemaya denize gitmeye ne hacet .
En sonunda kiz bosandi da kurtuldu
Ama siz yapisin daha seviyorum diye
Mazallah evlenemezsiniz falan
Koca yok piyasada

Bu adamla evlendiginde mutlu olacagini sanma.
Sevgi ask karin doyurmuyor.
Ayrilmam imkansiz diyorsan omur boyu cekeceksin.
Allah kolaylik versin ne diyelim

bilmiyorrum bunu dediğimde babama neymiş evlendikten sonra karışamaz dedigine güvendim birazda. ailesine benden 10 kat daha fazla çektiriyor
erkekler evlenince evliya olmuyor.
nasıl biriyse öyle yaşamaya devam ediyor.
can çıkar huy çıkmaz.
kendini kandırma.
cimri adam evlenince asla cömert olmaz. aksine senin de maaşına el koyar, koklatmaz.

Yaşlar evlenmek için çok küçük öncelikle.
Tamam aşk sevgi vs.anladik ama aşk geçicidir bunu artık herkes biliyor.
Ayrıca madem işine gelen dilediği gibi para harcıyor sen de öyle yap.
Sen böyle kisarsin yemez içmez giymezsin adam 6.evi de aldirir oğluna.
Bu aileyi de ömrün boyunca çekeceksin asla gözleri doymayacak .
Siz yeri gelecek erzak alışverişi yapamayacksiniz ama kocan babasına para vermeye devam edecek gerekirse gizli gizli verecek ama verecek.
Artık bağımlı olmuş bunlar bırakmazlar adamın yakisini nisanlin da saftirik o da düzelmez hayatta.
Yani hep şikayet edecegin mutsuz olacagin bi hayat seni bekliyor.
Yaşayıp gör bakalım aşk sevgi bu tür engelleri aşacak mi ?

benim kuzenim böyle bir aileye gelin gitti.
mal mülk çok ama kuzenim nerede ne ucuz sürekli araştırır. market market gezer en ucuz şeyleri bulmak için.

Ayrilmayi dusunmuyorsaniz bizden baska ne gibi akil cikabilir ki,yasayin gorun
Ama ara sira da noktalama isareti kullanin lutfen,konunuzun hepsi tek bir cumle fark ettiyseniz

benim kuzenim böyle bir aileye gelin gitti.
mal mülk çok ama kuzenim nerede ne ucuz sürekli araştırır. market market gezer en ucuz şeyleri bulmak için.

Bilmem hangi markette yag 1.25 ucuzmus diye 5 km yol yururler
Dondurmanin kabini suyla cevirip calkalayip icerler ziyan olmasinmis :)

Bizim oralarda bi laf var ata sözü gibi bişey olmuş.. BAzı insanlar çok uyanık insanın yüzüne güle güle ağzına .......,

Bu işin sonu hayıra çıkmaz gibi görünüyor nasıl olsa
seslenmiyorsun diye abartır da abartır karşı taraf yazık değil mi sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…