Nişanlımın aile whatsapp grubu

Ne konuşacaklar sanki allah için ablası bebeğinin fotosunu atıyor bizimkilerde oyyy masallah yazıyor özel birsey yok
Sizin kendi aile grubunuza nisanlinizi almak zorunda mısınız ?
Konunuzda da yazdım her şeyde çok beklenti içinde olursanız ilerde sizin için kötü olacak buna deneyim diyebilirsiniz
Hemde biraz mesafe iyidir

Benim kafama bu kadar takılsa, neden eklemediniz beni, hani ekleyecektiniz diye sorardım şakayla karışık..

😂😂😂 ya gerçekten bu konuya hiç takılmak istemezdim ama lafını yapıp yapıp eklemiyorlar. Konusu açılmadan önce grupları olduğunun farkında bile değildim. Neden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum. Aralarında beni istemeyenler varmış gibi geliyor veya çok kuruyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Nihayetinde el kızısın. Eğer özel bir şeyler konuşuyorlarsa, senin dumanı istemeyip almaktan vazgeçmiş olabilirler. Bence bu gayet normal. Ailenin içine doğmak başka evlilik bağı ile onların içine girmek başka.

Aile grubu demek kaos entrika politik olmak gibi ciddi sorumluluklar getirir buna hazırmısın ? şaka şaka 😁 Alsalar bile bir süre geçince ahhhh keşke çıkabilsem diye dua edersin böyle iyi böyle güzel bence :)

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Buluttan nem kapmak buna denir galiba. Onun ailesi,onun özeli bir de kuzenler vs. Siz evli de olsanız nişanlı da çocuklu da belki sizden gizli bir durum var veya sizin duymanızı istemediğiniz bir durum. Benim aile WhatsApp gurubum olsa ben nişanlısı mi eklesem sende ne buldumcuk oldun derler, ve tepki verirler. Çünkü belki de nişanlimin duymak istemediği bir durum olabilir. Bura da tek yanlış, sizi ekleyelim değil konuyu kendilerini açmaları. Ama sizde iplemeyin. Bu kadar yakın olmaz inanın iyi değil tez vakitte ayrılık oluyor. Çünkü bu kadar yakınlık ta çizgiler sınırlar kayboluyor

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Benim anlatmak istediğim şey beni neden almıyorlar ben de onlardan olmak istiyorum gibi bir yeni gelin hevesi değil. Ki zaten konusu açılmadan önce de aklımın ucundan bile geçmemişti neden bu grupta değilim diye.
Nişanlınla konuş demişsiniz şimdi bu konuyu açsam o da sizin gibi yeni gelin hevesi zannedebilir böyle düşünmesini istemem. Ailesinden birilerine hiç söylemem çünkü derdim o grupta olmak değil. İnanın hiç almasalar da olurdu. Ama neden lafının yapılıp yapılıp unutulduğunu anlamıyorum. Sonuçta muhtardan ikametgah falan getirmicem direkt numaramla ekleyecekler. Hiç söylemeselerdi zerre önemi yoktu ama böyle söyleyip söyleyip es geçince insan merak ediyor doğal olarak. Benim derdim eklesinler beni aralarına alsınlar değil. Değil whatsapp grubu gerçek hayatta bile görmesem farketmez pozitif veya negatif duygularım yok şu an hiç birine karşı (nişanlım hariç❤️). Bu şekilde nişanlımın ailesi değil de arkadaş grubumda bi durum yaşansa o zaman da çok merak ederdim. Öyle düşünüp yorumlayın lütfen 🙏🏻

Aile grubundan ilk çıkan bendim :D ne aptal bir olay bu valla aile grubu nedir ya kim çıkarıyor bunları :D
Bizim aile grubu corona başlayınca kuruldu fakat siyasetle son buldu :D herkes birbirine laf çakıp çakıp çıktı :D :D
O yüzden çok bir şey kaçırmıyorsun bence

Ben o Whatsapp grubundayım ınanın cok da elzem bısey degıl, esımın amcasının henüz tanısmadıgım sevgilisinin doğum gününü kutlarken buluyorum kendımı

eşim tarafi benide eklemisti, numarami degistim gruptan kurtulmak icin 😂
ay kendilerine kalsin giybetleri mumkunse

eşim tarafi benide eklemisti, numarami degistim gruptan kurtulmak icin 😂
ay kendilerine kalsin giybetleri mumkunse
isterlerse içerde atomu parçalasınlar benim takıldığım o değil ki 😂 madem eklemiyosunuz niye ekleyelim ekleyelim diyosunuz. Ses çıkarmıyorum nolur ekleyin dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki 😂😂

Merhaba.oncelikle hayata karşı genel olarak onemsenmiyorum kognisyonuna sahip misiniz? Bu sizde hangi duyguları uyandırıyor? Sizi istemediklerini kabul.edin ve duygunuza bakın.bu duyguyu başka ne zamanlar hissediyorsunuz düşünün? Temel de.ne yatıyor kesfetmeye çalışın.o aciz yanımızı sarıp sarmaladiginizi.hayal.edin. ve onu bir parçaniz olarak butununuze katın.

İstemeyebilirler. Gayet normal. Ne kadar meraklısınız böyle ailenin içine girip her şeye dahil olmaya şaşırıyorum. Laf olsun diye söylemişlerdir seni de alalım diye. Takıldığınız şeyin ekleyelim denilip sonra eklenmemek olduğunu sanmıyorum, derdiniz dümdüz grupta olmamak. Zaten daha nişanlısınız evet aileden değilsiniz henüz.

Benimde nişanlımın annesi kardeşleriyle 4 kişilik whatsap grubu var bakalım beni ne zaman dahil edecekler bekliyorum
Iyyy kusucam artık ya.
Dahil etmez etmez, çekirdek aile grupları da mı olmasın?
Biz babamı bile dahil etmedik sadece annem ve kardeşim var.
Kaç yıllık sevgilim gelip “beni aile grubunuza ne zaman sahil edeceksiniz” dese neremle güleceğimi şaşırırım.

Bizim de bu şekilde bir ale WhatsApp grubumuz var. Ama gelinler, damatlar vs yok. Kendi eşim de dahil. Açıkcası istemem de. Ne gerek var. O grupta her türlü gırgır şamata yapılıyor. Yeri geliyor içimizden biriyle dalga geçiliyor. Eşimin veya benzer pozisyonda başka birinin olmasını istemem. Olsa zaten grupta kimse rahat olamaz. Sanmıyorum eşim kendini dışlanmış hissetsin. Bence saçma bir tribe girmişsiniz. Tribe girmenize de gerek yok, gruba girmenize de.

Back
X