- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde var biz gelinleri nisanliyken almadık evlenince aldık ama.keske almasaydik gelinler asla aileden olamiyorMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Gene evrenselci adetlerden bir konu,dun de bir tanesi beni düğüne goturmediler diyordu.Merak ettiğim nokta şu ki bu heves evlenince neden es ailesinden nefrete dönüşüyorMerhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Ay benim eşimin ailesinin de var grubu böyle, eşim kaynanam diğer gelin aa hadi alalım seni diyip telefona yelteniyorlar ben kaynanamın elinden telefonu çekiyorum hemen amaaaan anne acelesi mi var dur iki sohbet ediyoruz diye sjdjdjfjfk kocamı da tehdit ettim beni gruba alırsan seni vururum diye korkudan alamıyorBizim de aile whatsapp grubumuza gelin eklendi ortamın neşesi kaçtı. Dedikodu yapamıyoruz. Paralel grup kurduk kızlarla mecbur. Hem de evlendikten 2 sene sonra falan kaynanasının aklına geldi.
Eşim beni aile whatsapp grubuna evlendikten 6 yıl sonra çocuk doğunca ekledi fotoğraf atarsın diye. Gruba girer girmez oğlan doğurduğum için bu grupta olma şerefine eriştim merhaba güzel insanlar dedimşimdi bu grupta da dedikodu dönmüyor. Herkes aşırı sessizleşti. Sadece ben foto atıyorum
Bence hiç girmeyin gruplara ya boşver gitsin. Eşinin telefonundan takip etmesi daha zevkli.
Siz konunuzda yazılanları okudunuz mu bu kadar her şeye takıntılı davranırsanız adam bıkar sizi hiç almayacak belki de çünkü o onun "ailesi" biriyle evlenince her alanda onunla yapışık olmazsınız annesi ve kardeşiyle özel konuşacak belki dahil etmeyeceklerBenimde nişanlımın annesi kardeşleriyle 4 kişilik whatsap grubu var bakalım beni ne zaman dahil edecekler bekliyorum
Ne konuşacaklar sanki allah için ablası bebeğinin fotosunu atıyor bizimkilerde oyyy masallah yazıyor özel birsey yokSiz konunuzda yazılanları okudunuz mu bu kadar her şeye takıntılı davranırsanız adam bıkar sizi hiç almayacak belki de çünkü o onun "ailesi" biriyle evlenince her alanda onunla yapışık olmazsınız annesi ve kardeşiyle özel konuşacak belki dahil etmeyecekler
3 defa çıktım eşimin aile grubundanMerhaba kızlar