- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
Biz de seni aileye dahil etmeyen sevgilin değiliz :)) Git yüzüne söylesene bunları, söyleyebilir misin? Hayır kajdjsjsjs.Arkadaşlar yazdıklarımı gerçekten okuyup fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. Ancak bazı yorumlarda görüyorum ki asla yazdığımı okumadan kendi istediklerini anlayıp kendi keyiflerine göre yazanlar olmuş. Hiç kusura bakmayın ama burası sizin egolarınızı tatmin etmek için istediğiniz gibi at koşturacağınız yer değil. Lütfen zedelenmiş egolarınızı da alın önce bi okuduğunu anlama yeteneği kazanmaya çalışın sonra da sizi kim bu kadar incittiyse problemlerinizi onunla çözün böyle sağa sola saldırmakla olmaz. Okurken içime fenalık geldi ay yeter dedim ne kadar toksik insanlarsınız yaa alt tarafı aklıma takılan bişeyi sordum. Resmen başkasından alamadığınız intikamları almaya çalışmışsınız. Önemli uyarı: ben kayınvalideniz, görümceniz vs değilim. Evliliğe yanaşmayan sevgiliniz hiç değilim. Evlenip de sizi görmeyen eşiniz de değilim. Kendi problemleriniz için yeni konular açın lütfen![]()
Valla çok önemsediğiniz taaa buradan belli oluyor, nişanlınız olup farketmemeli imkansız. Adam kaale almıyor sizi

Ayrıca millete alttan alttan ezik diyorsunuz ama yorumları hazmedemeyip sanal alemdeki yoruma dahi takılıp avam avam millete laf sokan sizsiniz, biz değiliz. :)) nasıl bir özgüvensizliktir bu? İstediğiniz cevapları alamayınca ağlanıp laf sokmaya başlıyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör: