Nişanlımin ailesi beni deli ediyo

Mirelor

Evli = mutlu = çocuklu ;)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
103
30
18
Nişanlımin ailesi cok tutucu o kadar tutucu ki dedem vefat ettiğinde baş sağlığına bile elleri boş geldiler benle hiç ilgilenmiyorlar paraya gittiğimde bize geldiklerinde elleri hep bo geliyolr inan küçük bi hediye alıp gelir gelinim diye ama yok düğün alışverişinde bile yoklar bi kere düğün icin alışverişe gidecektik kahvaltıdan sonra gidin işinizi halledin de gelin dediler babası kredi kartını verdi gidin beyaz eşya alın odeyecemn diye sonradan odeyemiyorum dedi biz ödemeye başladık onlara karşı nasi davranmalıyım kötü davranincada nişanlıma üzülüyorum

Yapabileceğin tek şey meğer huylarını biliyorsun birşey beklememek..

Biz kibar bi şekilde tutucu dedik ama cimriiiiiii

eşimin boş harcamaları diye konunuz var
ayrıca bugünkü trafik kazası konusuna eşimde aynı şekilde kaza yaptı yazmışsınız
sizin oralarda önce evlilik sonra nisanlilik oluyor herhalde
madem sahte konu acacaksiniz bari aynı zamana denk getirmeyin

Biz kibar bi şekilde tutucu dedik ama cimriiiiiii
Kibar bir sekilde tutucu mu dedin

Tutucu ve cimri kelimelerinin anlamlari farkli birbirinin yerine kullanamazsin anlamlari yakin degil

(parayi tutuyorlar demek de cimri demek degil sadece burda kibarlik yapmis olursun)

ben buraya üye değilim onun adına yazıyorum kendi derdimi

ben buraya üye değilim onun adına yazıyorum kendi derdimi

İnsanlar buraya yalan yanlış konu açmaktan ne anlıyorlar hiç aklım ermiyor

daha ne isiyorsun alışverişe gelmesinler tabi. siz ne isityorsnız alın. ödemesse de mecbur degil.
bassagolsuna geldiklerinde de ne getirmeleri gerektigini anlamadıım. gelmesi bile benim için yeterlidir.
sana hediye diyorsan onu da boşver.
sana verdikleri hediyeler seni degerini ne arrtırır nede eksiltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…