- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Konu sahibide daha sonra anlayacak iyi bişey olduğunu :))Acaba bunu sizi sıkmamak adina yapiyo olabilirler mi yada gelmeyeceginizi düşünüp hic teklif gereğı duymuyolar mi ben 15 senelik evli olunca kimseyle gorusmek istemedigimden belki de anlayamadim neden çağirmadıklarını aslında iyi bısey bu yani bana göre öyle
Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.Acaba bunu sizi sıkmamak adina yapiyo olabilirler mi yada gelmeyeceginizi düşünüp hic teklif gereğı duymuyolar mi ben 15 senelik evli olunca kimseyle gorusmek istemedigimden belki de anlayamadim neden çağirmadıklarını aslında iyi bısey bu yani bana göre öyle
Herkes öyle diyor:)))Konu sahibide daha sonra anlayacak iyi bişey olduğunu :))
Sanırım öyle ne diyeyim artık bilemedimÜstteki kullanıcı söylemis ama normalde aramalarına rağmen cagırmıyorlarsa henüz evlenmediğiniz icin resmiyet olmadıgı icin yüz göz olmak istemiyorlardır.Sevmeselere aramazlar bile,suan resmiyet yok tamamen aile icine davet etmemeleri cok normal
Belkide bende çok samimi olunması taraftarı değilim zaten ama sanırım yalnız olunca davet bekledimSimdiden cok yuz goz olmak istemiyor olabilirler mi?
Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.
Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.
Nişanlım çok çalışıyor kardeşinin doğum günü olduğunu ben hatırlattım ona ama söylemesi lazım bencede sinir oldum çağırsalarda gitmicemAslinda esin hatirlatabilirdi cagiralim diye.
Haklısınız :)) her insan aynı değilTek derdin o olsun kuzum yarin bi gun cok geliyolar diye sikayet etcen hep ordayiz onlar bizde diye benim kaynamam cok yakin bana ama bi gun cikip gelmiyo ben giderim anca sen dugunune hazirliklarina bak keyfini cikar o guzel duygularin yarin bigun dicen ben buna mi uzuldum diye inan bak her insan ayni olmuyo malesef
Nişanlım çok çalışıyor kardeşinin doğum günü olduğunu ben hatırlattım ona ama söylemesi lazım bencede sinir oldum çağırsalarda gitmicem
Bence sebep bulundu; elti bıktırmış onlarıYa tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?