- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Vıcık vıcık olma niyetinde değilim zaten diğer cevaplarımda da bunu söyledim.Hiç çağırmadıkları için garibime gitti o kadar.Yoksa akşama kadar bunu düşünmüyorum tabiki.Ay çok ilgincsizniz cidden hiç mi arkadaş cevreniz yok onlarla vakit geçirin kendinize yeni uğraşlar bulun, böyle boşta kalınca beyninizde kurmuşsunuz resmen. Evlenmeden ailenin içine girme hevesini de hiçbir zaman anlamayacağım esimin ailesi de tam tersi benden böyle bir ilgi alaka beklerdi eve davet edelerdi, benim çağırmami isterlerdi ya da dışarıda yemege filan çıkalım derlerdi ben koşar adım uzaklaşma yollarını arardım yani. Ne gerek var ki herkes kendi dünyasında mutlu kalsın vıcık vıcık ilişkiler yerine mesafeli ılişkiler candır diyengillerdenim
İnan’ın böyle mesafeli olması daha iyi. Sakın onlar çağırmadıkça bende geleyim mi demeyin. Değerinizi düşürmeyin. Yalnızsanız çağırabilirler. Belki nişanlı olduğunuz için çok samimi iç içe olmak istememişlerdir. Eltiniz çok yakın olduğu için belki kendi isteğiyle gidiyordur, davet ettiriyordur kendini. Siz bozmayın bu durumu. Nişanlınızı da bu konuda sıkmayın. İlerde bu yalnız geçireceğiniz günleri çok özleyeceksiniz..Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.
Aradığım cevap teşekkür ederim :))Bende taze gorumceyim canim gelinimiz anadolu yakasinda biz avrupa ama inan kotuluklerinden cagirmamazlik yapmiyolardir bazen annemde cagiralim diyo uzak oldugu icin fazla cagirmiyoruz ya kardesim araba kiraliyo getiriyo onu ve ailesini yada isyerinin arabasini alabilirse onla yani sevmediklerinden degildir helede arabasizsaniz cok zor gel git inan ozel arabayla 1bucuk saate gidiyoruz
Ne demişler bin nasihatten bir musibet yeğdir :)Konu sahibide daha sonra anlayacak iyi bişey olduğunu :))
Esimin ailesi de keske beni cagirmasa akillarina bile gelmesem...Selam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hiç evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası çok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle çok görüşemiyorum.Ancak özel günlerde bile beni çağırmak akıllarına gelmiyor.Görümcelerimle görüşüyoruz her hafta mutlaka dışarıda görüşüyoruz.Çok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela geçen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hiç bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve çalışmıyorum şuanda (düğün hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergün arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye sürekli fındık,ceviz,tereyağ gönderir nişanlımla, beni çok seviyor eminin ama çağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugünde küçük görümcemin doğum günü insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma söyledim geçen kandil günü insan beni çağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gerçekten bu tür insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hiçbir sorun yok sürekli görüşüyorz ama dışarıda kimse eve çağırmıyor beni.
Daha ne istiyorsunSelam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hiç evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası çok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle çok görüşemiyorum.Ancak özel günlerde bile beni çağırmak akıllarına gelmiyor.Görümcelerimle görüşüyoruz her hafta mutlaka dışarıda görüşüyoruz.Çok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela geçen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hiç bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve çalışmıyorum şuanda (düğün hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergün arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye sürekli fındık,ceviz,tereyağ gönderir nişanlımla, beni çok seviyor eminin ama çağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugünde küçük görümcemin doğum günü insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma söyledim geçen kandil günü insan beni çağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gerçekten bu tür insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hiçbir sorun yok sürekli görüşüyorz ama dışarıda kimse eve çağırmıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?