Nişanlımın ailesi beni hiç çağırmıyor

Ay çok ilgincsizniz cidden hiç mi arkadaş cevreniz yok onlarla vakit geçirin kendinize yeni uğraşlar bulun, böyle boşta kalınca beyninizde kurmuşsunuz resmen. Evlenmeden ailenin içine girme hevesini de hiçbir zaman anlamayacağım esimin ailesi de tam tersi benden böyle bir ilgi alaka beklerdi eve davet edelerdi, benim çağırmami isterlerdi ya da dışarıda yemege filan çıkalım derlerdi ben koşar adım uzaklaşma yollarını arardım yani. Ne gerek var ki herkes kendi dünyasında mutlu kalsın vıcık vıcık ilişkiler yerine mesafeli ılişkiler candır diyengillerdenim

Vıcık vıcık olma niyetinde değilim zaten diğer cevaplarımda da bunu söyledim.Hiç çağırmadıkları için garibime gitti o kadar.Yoksa akşama kadar bunu düşünmüyorum tabiki.

Bizimkilerde cagirmaz hatta ben derim hicmi akillarina gelmiyo bi haftasonu gelin kahvaltiya vs diye aramiz 3km :)

Bende taze gorumceyim canim gelinimiz anadolu yakasinda biz avrupa ama inan kotuluklerinden cagirmamazlik yapmiyolardir bazen annemde cagiralim diyo uzak oldugu icin fazla cagirmiyoruz ya kardesim araba kiraliyo getiriyo onu ve ailesini yada isyerinin arabasini alabilirse onla yani sevmediklerinden degildir helede arabasizsaniz cok zor gel git inan ozel arabayla 1bucuk saate gidiyoruz

Uzun zamandır evliyim, keşke beni de çağırmasalar Kadın pazara gitsse "kirciceklerim'de gelsin" deyip duruyor Yat kalk dua et çağırmadıklarına, ben nasıl geri çevireceğimi bilemiyorum zaten

İnan’ın böyle mesafeli olması daha iyi. Sakın onlar çağırmadıkça bende geleyim mi demeyin. Değerinizi düşürmeyin. Yalnızsanız çağırabilirler. Belki nişanlı olduğunuz için çok samimi iç içe olmak istememişlerdir. Eltiniz çok yakın olduğu için belki kendi isteğiyle gidiyordur, davet ettiriyordur kendini. Siz bozmayın bu durumu. Nişanlınızı da bu konuda sıkmayın. İlerde bu yalnız geçireceğiniz günleri çok özleyeceksiniz..

Aradığım cevap teşekkür ederim :))

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama haklısınız.
Tek yaşıyorum diyorsunuz arada özel günlerde veya aileniz yanınızda olmadığı için söylüyorum. Kayınvalide bir hafta sonu bir kahvaltıya veya güzel bir ev yemeği yaptığında sizi çağırabilir. .Doğum günü için de çağirabilirlerdi sonuçta siz flört etmiyorsunuz Nisanlisiniz. .

Bana tuhaf geldi doğrusu..

Evet yüz göz olmayın ama mesafeli de olsa bir iletişim kurulabilir.

Biz nisanliyken ailesi başka sehirdeydi okuduğumuz şehire oğlunu görmeye gelir beni çağırmazdı, eşimi aradım aşkım ben de ailem yok tekim sıkılıyorum ailene beni de goturmek icin teklif edebilir misin diye. Sonraları eşim teklif ettikçe alışmışlardı. Kendileri teklif ediyordu. Sonra hediye almaya başladık karşılıklı. Sen dert etme nişanlına söyle, o davet ettim nişanlımı anne desin. Gelmesin diyecek halleri yok gelinsin sen

daha aynı aileden değilsiniz ki çağırma zorunlulukları yok sizi. aynı aile olsanız bile çağırmak zorunda değiller yani gereksiz beklentileri düşürseniz daha mutlu bi insan olabilirsiniz

Belki sizin düşünüp gitmenizi bekliyolardır , kandillerde falan ?

Siz birkaç kez ziyarete giderseniz onlar da çağırmaya başlar.

Esimin ailesi de keske beni cagirmasa akillarina bile gelmesem...

Daha ne istiyorsun
Ne kadar şanslısın
Aksi olsa evlenince burnundan gelir hiç yanlız kalamıyoruz kocamla diye konu açardın

Bir çok üyeninde dediği gibi daha iyi çağırmamaları. Sürekli beraber olunmamasından yanayım mesafe her zaman daha iyidir evlendiğinizde kayınvalideye yakın mı oturacaksınız ?

Dünür ilişkilerinde iyi giden evliliklere bakın.
Zeki kadın, davet varsa bile uygun bahane buluyor.
Kendini, yüzünü o eve alıştırmıyor, ve öyle gidiyor
Özenle ağırlanan misafir.

Diğer yandan iki aile de muhafazakarsa, çekindiler belki.

Ya da kandil onlar için, oo toplanıp kalabalık olalım akşamlarından değil.

Belki parası yeterli yok, dışarda herkes döner yese 180 lira hesap. Kızlarını simitle doyurur da yalnızken.

Her türlü ben kadın valideye hak verdim.
Hiç o mıcık mıcık seviyeye gelinmesin, böyle mesafeli yürüsün. Belki o da alışmasın zart pırt gelmeye taktiği uyguluyor.

İçin rahat olsun, gayet bilinçli davranıyor kadın, şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…