- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Görümcemin doğumgününü unutmayayım diye alarm kurdum.ilk ben kutladım bence ama çağırmak akıllarına gelmedi.Acaba özel günlerde siz aramıyor sadece teklif mi bekliyorsunuz... Kandil demissiniz ya arayıp kandillerini kutlamışmıydınız eğer aramadıysanız beklemenize gerek yok... eğer görüşmek istiyorsanız arayıp kandilde size gelmek istiyorum yada doğum gününde ne yapıyorsunuz diye kendiniz sorun... Ama bu günleri arayabileceginizi düşünerekde hareket edin...
Acaba bunu sizi sıkmamak adina yapiyo olabilirler mi yada gelmeyeceginizi düşünüp hic teklif gereğı duymuyolar mi ben 15 senelik evli olunca kimseyle gorusmek istemedigimden belki de anlayamadim neden çağirmadıklarını aslında iyi bısey bu yani bana göre öyle
İlerde görür acımasız gerçekleri.Bosansin diye uğraştığı gelininin -oğlunun evlilik yıldönümünü bile kendisi ile geçirmesini isteyen "hazırlık yaptım illaha bana geliceksiniz" diyen,başbaşa akşam yemeğine çıkmalarına müsade etmeyen kayinvalideler var.Ozel hazırlık da lahmacun yaptırmak.kız bunlar yeni nişanlı kendimizle karıştırmayalım
İlerde görür acımasız gerçekleri.Bosansin diye uğraştığı gelininin -oğlunun evlilik yıldönümünü bile kendisi ile geçirmesini isteyen "hazırlık yaptım illaha bana geliceksiniz" diyen,başbaşa akşam yemeğine çıkmalarına müsade etmeyen kayinvalideler var.Ozel hazırlık da lahmacun yaptırmak.
Evlendikten sonra surekli orda olmanizii isteyecekler, bu defa evimde yalniz kalmak istiyorum diyeceksiniz. Genelde oyle oluyor. Bu gunlerin tadini çıkarın. Aşırı samimiyet gereksiz laf kalabalığına dönüşüyor zamanla.Selam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hiç evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası çok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle çok görüşemiyorum.Ancak özel günlerde bile beni çağırmak akıllarına gelmiyor.Görümcelerimle görüşüyoruz her hafta mutlaka dışarıda görüşüyoruz.Çok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela geçen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hiç bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve çalışmıyorum şuanda (düğün hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergün arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye sürekli fındık,ceviz,tereyağ gönderir nişanlımla, beni çok seviyor eminin ama çağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugünde küçük görümcemin doğum günü insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma söyledim geçen kandil günü insan beni çağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gerçekten bu tür insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hiçbir sorun yok sürekli görüşüyorz ama dışarıda kimse eve çağırmıyor beni.
Selam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
Benim meselem şu nişanlımın ailesi beni hiç evlerine davet etmiyor.İstanbulda yaşıyorum nişanlım ile evimin arası çok uzak ben bir yakanın bir ucunda onlar diğer yakanın sonunda oturuyor.Bu sebeple kayınvalidemle çok görüşemiyorum.Ancak özel günlerde bile beni çağırmak akıllarına gelmiyor.Görümcelerimle görüşüyoruz her hafta mutlaka dışarıda görüşüyoruz.Çok iyi anlaşıyoruz.Ama mesela geçen kandilde hep birlikte bir yeri ziyaret etmeye gitmişlerdi hiç bana sen gelir misin demediler bile.Benim ailemle aramda 1000 km var.Yalnız yaşıyorum ve çalışmıyorum şuanda (düğün hazırlıkları dolayısıyla) evde tekim akşama kadar.Ne kadar uzak olursa olsun insan bir arayıp kızım bu akşam yemeğe gel zaten yalnızsın demez mi? Kayınvalidem hergün arar beni nasılsın napıyorsun kızım diye sürekli fındık,ceviz,tereyağ gönderir nişanlımla, beni çok seviyor eminin ama çağırmak aklına gelmiyor kadının.Bugünde küçük görümcemin doğum günü insan bir aramaz mı allah aşkına sende gel diye ? Nişanlıma söyledim geçen kandil günü insan beni çağırmaz mı diye akıllarına gelmiyor diyor anlamadım ben bu işi gerçekten bu tür insanlar var mı ? Yoksa beni sevmiyorlar mı ? Yani hiçbir sorun yok sürekli görüşüyorz ama dışarıda kimse eve çağırmıyor beni.
Görümcemin doğumgününü unutmayayım diye alarm kurdum.ilk ben kutladım bence ama çağırmak akıllarına gelmedi.
vallahi ben evli olduğum halde görümcelerim kayınvalidem gezmeye dolaşmaya çıktıklarında aramazlar zaten neden arasınlar, birlikte gezmek istediğimizde bir kaç gün önceden plan yapıyoruz zaten ne ben ne de onlar her gittiğimiz yere birbirimizi çağırmak zorunda değiliz, bu kadar takmayın bence evlenincede hiç yalnız kalamıyoruz ha bire çağırıyorlar diye konu açarsınızSelam kızlar herkese iyi geceler dilerim;
İlk kutlaşıyımdı o yüzden sıkılmış olacağını sanmıyorum.Bence insanları biraz sıkıyor olabilirsin, seni sevmek zorunda değiller neticede
Haklısınız :))Bence bu biraz nişanlınızda bitiyor. Benim de bazen aklıma erkek kardeşimin nişanlısı gelmiyor yani; çok severim, hiçbir sorunum yok ama insanlık hali. Ama her seferinde itina ile hatırlatıyor kardeşim. Bir kere bir aile programına yanlışlıkla çağırmasam ömrümü yer.Siz güzel bir şekilde nişanlınıza söyleyin bence bu tarz programlara dahil olmak istediğinizi.
İşte nasıl olsa hazır yemeğe gideceksin. Haftada 1-2 gün erken gidip yemek hazırlasan bak nasıl beklerler.Ya tabiki bende çok samimi olunması taraftarı değilim ama özel günlerde çağırsalar bari.Eltim nişanlıyken hergün onlardaymış.Ama evi 10 dklık mesafede gidip yemek falan yapıyormuş kendi gidiyormuş ama ben öyle biri değilim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?