Nişanlımın ailesi beni hiç çağırmıyor

Sıkmamak için zor duruma sokmamak için sormuyorlardır. Kendi aralarında kalmakta isteyebilirler gayet doğal. Bazı insanlarda çok samimiyetten doğabilecek sıkıntılardan çekiniyor. Hassas dönemdesiniz. İyiyseniz iyi kalın beklentiye girmeyin. Oldukları gibi kabul edin.

belki onlarin orf adetjne gore ayiptir evlenmeden eve girip cikmak hos karsilanmiyordur cunku bizde oyle mesela evlenmeden kayinvalide evine gidilmez

Görümcemin doğumgününü unutmayayım diye alarm kurdum.ilk ben kutladım bence ama çağırmak akıllarına gelmedi.

kız bunlar yeni nişanlı kendimizle karıştırmayalım

kız bunlar yeni nişanlı kendimizle karıştırmayalım
İlerde görür acımasız gerçekleri.Bosansin diye uğraştığı gelininin -oğlunun evlilik yıldönümünü bile kendisi ile geçirmesini isteyen "hazırlık yaptım illaha bana geliceksiniz" diyen,başbaşa akşam yemeğine çıkmalarına müsade etmeyen kayinvalideler var.Ozel hazırlık da lahmacun yaptırmak.

bizimkide geçen diyorki allahhhhh sizi ayırmasınnn ( herkesten darbeyi yiyence elime kaldı tabii ) diyecektim daha 2 sene önce boşatacam onları diye haber yolluyordun ,

ben herkesi allaha havale ettim rabbim herşeyi çok güzel görüyor ,

Bence müstakbel kayınvalideniz hiçte öyle cadı grubundan değil. Her gün araması, tereyağı vs göndermesi çok sevimli davranışlar. Kafanıza takılanı anlayabildim. Ama belki siz rahatsız olmayın diye, belki kendisi çekindiği için vs çağırmıyordur. Sevmese , ısınmasa sık iletişim kurmazdı. Belki yakında çağıracaktıe :) gönlünüzü rahat tutun lütfen

Evlendikten sonra surekli orda olmanizii isteyecekler, bu defa evimde yalniz kalmak istiyorum diyeceksiniz. Genelde oyle oluyor. Bu gunlerin tadini çıkarın. Aşırı samimiyet gereksiz laf kalabalığına dönüşüyor zamanla.

deli falan mısın?

vallahi ben evli olduğum halde görümcelerim kayınvalidem gezmeye dolaşmaya çıktıklarında aramazlar zaten neden arasınlar, birlikte gezmek istediğimizde bir kaç gün önceden plan yapıyoruz zaten ne ben ne de onlar her gittiğimiz yere birbirimizi çağırmak zorunda değiliz, bu kadar takmayın bence evlenincede hiç yalnız kalamıyoruz ha bire çağırıyorlar diye konu açarsınız

Evin çok uzakmış ama , sen bir akşam yemeğine oraya gitmeye kalksan 3 4 saatin yolda geçer. Belki o yönden de düşünüyorlardır, kızı yormayalım diye. Evlenince görüşeceksiniz zaten, boşver şimdi özgürlüğün tadını çıkar

Bence bu biraz nişanlınızda bitiyor. Benim de bazen aklıma erkek kardeşimin nişanlısı gelmiyor yani; çok severim, hiçbir sorunum yok ama insanlık hali. Ama her seferinde itina ile hatırlatıyor kardeşim. Bir kere bir aile programına yanlışlıkla çağırmasam ömrümü yer. Siz güzel bir şekilde nişanlınıza söyleyin bence bu tarz programlara dahil olmak istediğinizi.

Haklısınız :))

İşte nasıl olsa hazır yemeğe gideceksin. Haftada 1-2 gün erken gidip yemek hazırlasan bak nasıl beklerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…