- 15 Ağustos 2022
- 7
- 31
- 3
- 36
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
-
Siz çalışmayı düşünmüyorsunuz bu arada.Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Kukusu henüz kanamadığı için hanım diyemiyoruz o yüzden kız diyoruz. Ev hanım kızı da olabiler.Ev hanımı bitti ev kızı mı çıktı şimdi?
Dengi dengine derken..çalışmayan bayandan çalışmayan adam mmi olacak karşımda bu mudurDavul bile dengi dengine, bence haklılar. Olay sadece para değil ki?
Ne kadar çirkin bı üslup bu yaKukusu henüz kanamadığı için hanım diyemiyoruz o yüzden kız diyoruz. Ev hanım kızı da olabiler.
İlk kez sizin yaptığınız gibi gibi yorum gördümZaten çalışsanızda ancak bu kadar mal sahibi olursunuz emekli olana kadar. Ne guzel peşin goturuyorsunuz sevinsinler işte.
Çalışanım bu kadar param yokNişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Hanım kız dedim ayol, nesi çirkinNe kadar çirkin bı üslup bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?