- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
-
Daha çok paraya kim hayır derSenin dediğin gibi olsa kızın malı mülkü varmış, dertleri para olsa üstüne atlamazlar mıydı?
halanızı bilmem de benim kendi arkadaş çevremde çoğu erkek eşi çalışsın diye bu yüzden istiyor.Benim halam çalışan gelini yukarıdaki sebeplerden istiyor vallaannen şunu yaptı baban bunu dedi, gittik gitmedik, çağırdı çağırmadı diye söylenecek vakti olmasın, çalışsın evine işine gücüne baksın diyor
Nasıl bıktıysa kadın
Mevzu para değil ki 100 bin de para değil ki bu devirde.Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
1.65 boy 68kiloyum yüzüm gerçekten güzel kendimi içmeyi sevmem ama paylaşmaya çok ihtiyacım var göbeğin gitse iyi olur popon sıkılaşsa iyi olur falan filan diyip duruyor sevecen sempatik cana yakın ve merhametli bir kızım nişanlım hep bu imada bulunuyor bana gerçekten yüz guzelligimi fizik mi daha önemli gerçi yeni ayrıldık sosyal medyadan sürekli kadınları ekleyip çıkartıyor gecelik ilişkiler mi ne anlamadım benimle evlilik hayalleri vardı yarı yolda birakti
Aynen 100 bin para değil, miras da hepimize kalacak birşeyler var da şimdiden hesaplamiyoruz yani. Arabası varmış işte elle tutulur.Mevzu para değil ki 100 bin de para değil ki bu devirde.
Mevzu bu bakış açınız işte çalışmak sadece para kazanmak için değildir insanın vizyonu genişler çevresi genişler
Size ev konusunda tavsiye vermek istiyorum. Bu miras kalacak eve dokunmayın. Yani evlendikten sonra satıp üstüne para koyup daha büyük ev alalım olayına girmeyin. Erkeklerin boşanırken ne kadar çirkefleştiklerini okuyup şok üstünene şok geçiriyorum. Sizin güvenceniz olarak kalsın. Tabiki konusu geçerse nişanlınıza kalkıp da böyle söylemeyin de işte bilmem kimden hatıra, satmak istemiyorum falan deyin.Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Bence hiç olmamışAnladigim kadariyla artik nisanli yok..
Bu söylediklerinizi çalışıp yapan kadınlarda çok zira sitede yüzlerce konu var çalıştığı halde işi gücü dedikodu olan, o alındı bu alınmadı muhabbeti yapan. Bu konuda ki ailenin derdinin bu olduğunu hiç sanmıyorum, memur öğretmen gelin isteyen tayfa bunlar. Özellikle öğretmen olsun ki yaz tatili olsun rahat rahat gelinleri onlara hizmet etsin.Belki evde oturup kafasında bütün gün senaryolar kuracak, komşu komşu altın günü gezip dedikodu yapacak, akşama kocasını hayriyeye kocası şunu almış diye darlayacak bir gelin istemiyorlardır oğullarının huzuru için. Belki mesele para değildir.
(Bazı ev hanımlarını tenzih ederim, sözüm meclisten dışarı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?