Nisanlimin ailesi haklimi

Bir kadin calismamayi tercih edebilir. Bu sadece esleri ilgilendirir. Sizin kendi güvencenizde var. Elinizde hicbirsey olmaz sizde bir ise girin ve calisin derdim. Ne olur ne olmaz biraz bir güvence ortada olmali. Size abla tavsiyesi: Her söylenen söze fazla takilmayin. Önemli olan hayat modelinizde esinizle uyum icinde olmaniz

Nişanlın böyle sevmiş beğenmiş ve daha sonra da sürekli laf edecek tipler değillerse sorun yok, bu lafı sizin duymanız biraz düşündürüyor, normalde kendi aralarında konuşurlardı konuşsalar bile kapanırdı ama laf size kadar geliyor

halanızı bilmem de benim kendi arkadaş çevremde çoğu erkek eşi çalışsın diye bu yüzden istiyor.
kısaca çalışsın dırdır etmesin kafası
yoksa zaten tek başına geçincek kadarı bol bol kazanıyorlar. hanıma parasını ne yaptığını soracak da değiller...kız arkadaşlarına herhangi bir hesap ödetmiş de değiller.

neyse konu sahibi
geldiler, istediler, nişan takıldı şimdi mi aklıllarına gelmiş çalışma durumunuz? bunu siz kimden duydunuz?

Mevzu para değil ki 100 bin de para değil ki bu devirde.
Mevzu bu bakış açınız işte çalışmak sadece para kazanmak için değildir insanın vizyonu genişler çevresi genişler

Sence asil sorun bu mu yoksa nisanlinin davranisi mi olmali? Mubarek konu acma hiziniza yetisilmiyor.

Mevzu para değil ki 100 bin de para değil ki bu devirde.
Mevzu bu bakış açınız işte çalışmak sadece para kazanmak için değildir insanın vizyonu genişler çevresi genişler
Aynen 100 bin para değil, miras da hepimize kalacak birşeyler var da şimdiden hesaplamiyoruz yani. Arabası varmış işte elle tutulur.

Ben gerçekten merak ediyorum.
Çalışma geçmişi olmayan, çalışmayan insanlar ne yapıyor?
Evlendikten sonra bir dönem çalışmama hatasına düşmüş biri olarak merak ediyorum yani bunu. O araya çocuk sıkıştırdım yine de bambaşka bir şey bahsettiğim.
Nasıl sosyalleşiyorsunuz, alışveriş vs olayı sadece para değil evde otururken giyeceklerimiz bile belli sonuçta. Ömrün en verimli en güzel seneleri gibi geliyor 20'ler 30'lar, bunu neden çöp ediyorsunuz ki?

Size ev konusunda tavsiye vermek istiyorum. Bu miras kalacak eve dokunmayın. Yani evlendikten sonra satıp üstüne para koyup daha büyük ev alalım olayına girmeyin. Erkeklerin boşanırken ne kadar çirkefleştiklerini okuyup şok üstünene şok geçiriyorum. Sizin güvenceniz olarak kalsın. Tabiki konusu geçerse nişanlınıza kalkıp da böyle söylemeyin de işte bilmem kimden hatıra, satmak istemiyorum falan deyin.

Teorik olarak haklilar ama calısan kariyer yapmıs biri evlenince aman ben biraz da koca parasi yicem biktim calısmaktan diyip evde oturabilir olmaz doye bir sey yok bir tanidigim oyle yapti mesela su an evde.Tam tersi ev kızı da calısma hayatina atılmak isteyebilir.Ailesinin bunu bu sekilde soylemesi ileride sizin her seyinize karısacaklarının sinyalini veriyor benden söylemesi

Bu söylediklerinizi çalışıp yapan kadınlarda çok zira sitede yüzlerce konu var çalıştığı halde işi gücü dedikodu olan, o alındı bu alınmadı muhabbeti yapan. Bu konuda ki ailenin derdinin bu olduğunu hiç sanmıyorum, memur öğretmen gelin isteyen tayfa bunlar. Özellikle öğretmen olsun ki yaz tatili olsun rahat rahat gelinleri onlara hizmet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…