- 5 Ekim 2020
- 14.049
- 38.030
- 548
- 36
- Konu Sahibi Mevsimmmmmmmmmmn
-
İlk kez sizin yaptığınız gibi gibi yorum gördüm
Çalışan kadını oğullarının bilgi birikimi artsın diye istemiyorlar zaten.Rahat etsin kisa surede mal sahibi olsun diye amaçları.İlk kez sizin yaptığınız gibi gibi yorum gördüm
Güçlerinizi mi birlestireceksiniz?Arabanız ve nakit paranıza kadar yazmışsınız.Eee nişanlı olduğunuza göre gelip istemediler mi sizi?Memur olmanıza gerek yok ama çalışırsanız daha iyi olur tabi.Nişanlım memur askeri personel ben ev kızıyım arabam var birde 100 bin küsur param birde bir tane ev değecek bana mirastan nişanlımın ailesi ev kızı değilde kendine kendin gibi bir memur bulsaydin demişler çalışan olsaydı demişler.. bu devirde
Teşekkür ediyorumHalbuki en başından bunu duymak istiyordunuz
Onların biseyleri yok ama evlatları memur iyide para alıyor benim herşeyin bu..ama yüzüme çarpıliyir calismadigimGüçlerinizi mi birlestireceksiniz?Arabanız ve nakit paranıza kadar yazmışsınız.Eee nişanlı olduğunuza göre gelip istemediler mi sizi?Memur olmanıza gerek yok ama çalışırsanız daha iyi olur tabi.
Severek mi evleniyorsunuz ?Onların biseyleri yok ama evlatları memur iyide para alıyor benim herşeyin bu..ama yüzüme çarpıliyir calismadigim
Belki evde oturup kafasında bütün gün senaryolar kuracak, komşu komşu altın günü gezip dedikodu yapacak, akşama kocasını hayriyeye kocası şunu almış diye darlayacak bir gelin istemiyorlardır oğullarının huzuru için. Belki mesele para değildir.Çalışan kadını oğullarının bilgi birikimi artsın diye istemiyorlar zaten.Rahat etsin kisa surede mal sahibi olsun diye amaçları.
Ev kızı diyen aileye bayan diyen gelin..Dengi dengine derken..çalışmayan bayandan çalışmayan adam mmi olacak karşımda bu mudur
Iyi de hazıra dağ dayanmaz demişler,siz de burada arabam var,nakitim var güzellemesi yapiyorsunuz.Dediğim gibi,girin bir işe çalışın,ekonomik özgürlüğünüz olsun.Onların biseyleri yok ama evlatları memur iyide para alıyor benim herşeyin bu..ama yüzüme çarpıliyir calismadigim
Çalışma hayatına girin sizde.Onların biseyleri yok ama evlatları memur iyide para alıyor benim herşeyin bu..ama yüzüme çarpıliyir calismadigim
Yok ya klasik ogluscu tayfa bu. Kız da maaş alır maaşlarınızı birleştirip Voltran oluşturursunuz derler. Aslında direkt memur mu dediler öğretmen mi onu da öğrenmek lazım. Genelde "öğretmen gelin isterler" bu zihniyeti nerede görsem tanırım. Oğlunun huzurunu düşünen aile eş seçimine saygı duyar bu konuda yorum yapmaz diye düşünüyorum.Belki evde oturup kafasında bütün gün senaryolar kuracak, komşu komşu altın günü gezip dedikodu yapacak, akşama kocasını hayriyeye kocası şunu almış diye darlayacak bir gelin istemiyorlardır oğullarının huzuru için. Belki mesele para değildir.
(Bazı ev hanımlarını tenzih ederim, sözüm meclisten dışarı)
Benim halam çalışan gelini yukarıdaki sebeplerden istiyor vallaYok ya klasik ogluscu tayfa bu. Kız da maaş alır maaşlarınızı birleştirip Voltran oluşturursunuz derler. Aslında direkt memur mu dediler öğretmen mi onu da öğrenmek lazım. Genelde "öğretmen gelin isterler" bu zihniyeti nerede görsem tanırım. Oğlunun huzurunu düşünen aile eş seçimine saygı duyar bu konuda yorum yapmaz diye düşünüyorum.
İstisna bu amaBenim halam çalışan gelini yukarıdaki sebeplerden istiyor vallaannen şunu yaptı baban bunu dedi, gittik gitmedik, çağırdı çağırmadı diye söylenecek vakti olmasın, çalışsın evine işine gücüne baksın diyor
Nasıl bıktıysa kadın
Biz çalışıyoruz, çalışırken yarım saatte bir öpüşüp koklasiyiruz, iç içe, kucak kucağayizbanada tam tersi çlaışmasam isterlerdi heralde. Çalışıp erkeklerle i. içe olmamı istemezlerdi.
Senin dediğin gibi olsa kızın malı mülkü varmış, dertleri para olsa üstüne atlamazlar mıydı?İstisna bu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?