Nişanlımın Ailesi ile Baş Edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gerçekten ne bileyim ben kimsenin yatak odasına girmeyi sevmem kayinvalidemin odasına sayılı girmisimdir ama yeni yasanmamis ev orası ve adam yatak önemli derken sırt bel ağrısından bahsediyordur biz yatak seçerken hem annem hem kayınvalidem oturdu yatağa ahahahha hic aklıma gelmedi yani .. Odamda tarti duruyor giren tartiliyor çıkıyor yani o sırada bizim yatağa bakıp ne yaptığımızı hayal etmiyorlardır

Hamile kadınlar sokağa cikmasin diye abuk subuk konuşan bı herif vardı hatırlamıyorum tam kimdi ama siyasetciydi, bu kafa o kafa çünkü, o yüzden senin benim aklıma gelmiyor

Hamile kadınlar sokağa cikmasin diye abuk subuk konuşan bı herif vardı hatırlamıyorum tam kimdi ama siyasetciydi, bu kafa o kafa çünkü, o yüzden senin benim aklıma gelmiyor
Ahahha sadece hamile kadınlar mı seks yapmış oluyor o zaman evli hiç kimse sokağa çıkmasın . Yav eski zamanda maaile yaşayan daha tuhaf bence tüm aile sırayla gusül alıyor o zaman işlerine geldiği gibi

Bana böyle şeyler cokngarip geliyor. Geçenlerde arkadaşıma bana temizliğe gelen kadın çekmecelerimi düzenliyordu çok iyiydi dedim, ben çekmecelerimi actirmam dedi. Benim Yatak odasına girilir, yatağa oturulur, çekmece açılır ben mi garibim gerçekten.

Evi elbette gezecekler bakacaklar senin anne baban bakmadı mı?

Burada üslupsuzca yatak kontrolü, gülmesi saçma sapan imalarda bulunması..

Olgun bir insan değilmiş deyip ona göre sert çizgilerim olurdu belli konularda.

Tabi bir de nişanlımın ortayı bulabilme tutumu da önemli olurdu.

Hocaya gitme mevzusuna gelince...

Biraz bilimsel destek almak da fayda var. Üniversite mezunu hoca ayağına geldi
Kız ne olur Allah aşkına her oda gibi yatak odası da oda.
Karşıdaki manyak olursa yatak odanı da karıştırır mutfağını da. Seninle ilgili bir durum değil onun utanması gerekir.

Adam patavatsız hoş olmamış gereksiz tavrı ve esprisi okey. Ama siz de biraz garipsiniz tee hocaya gidip sormalar nisanliyla birbirine soz vermeler kimse odaya girmeyecek diye. Muze yapin odayı bari. Geliştirin biraz kendinizi her şeye takılmayın. Ha çok takıyorum diyorsanız atın nişanı olsun bitsin.

Niye konuyu ve yaptığınız yorumları sildiniz. Holdingte çalışan mühendis bir kadın daha özgüvenli olmalı. Eleştiri negatif de olabilir pozitif de.

Aynısını benim kv ve annem yaptılar iki dunur zıplayıp oo çok rahatmış vs dediler yatağımiza .güldük geçtik. Kp yapsaydı o onun densizligi der gecerdim. Hayatı kendinize zorlastirmayin

hocayami sordun kusura bakma ama cok komik. Sanki adam striptiz yapmis yataginizda Ne var bunda. Ha baska seyler vardir bilemem orasini ama bunda bsy goremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…