- 21 Ağustos 2015
- 32.032
- 97.222
- 598
- 38
- Konu Sahibi moralicokbozukbirisi
-
Kpderim bizim cocugu leyleklerin getirmedigini biliyor bence djjdddkŞimdi fark ettiyseniz aynı ortama girmeyin lütfen.
Bu ne edepsizlik.
Kayinpederiniz bırakıp gitmedi mi öyle deyince?
NamahremSenin yaptığın daha namahrem ablacım adam yatakta ziplarken ne hayal ettin de utandin Allah aşkına yane değişik konular kafalar var . Odanıza kimse girmeyecek diye niye söz verdiniz girince ne oluyor?
Ya gerçekten ne bileyim ben kimsenin yatak odasına girmeyi sevmem kayinvalidemin odasına sayılı girmisimdir ama yeni yasanmamis ev orası ve adam yatak önemli derken sırt bel ağrısından bahsediyordur biz yatak seçerken hem annem hem kayınvalidem oturdu yatağa ahahahha hic aklıma gelmedi yani .. Odamda tarti duruyor giren tartiliyor çıkıyor yani o sırada bizim yatağa bakıp ne yaptığımızı hayal etmiyorlardırNamahrem
Hamile kadınlar sokağa cikmasin diye abuk subuk konuşan bı herif vardı hatırlamıyorum tam kimdi ama siyasetciydi, bu kafa o kafa çünkü, o yüzden senin benim aklıma gelmiyorYa gerçekten ne bileyim ben kimsenin yatak odasına girmeyi sevmem kayinvalidemin odasına sayılı girmisimdir ama yeni yasanmamis ev orası ve adam yatak önemli derken sırt bel ağrısından bahsediyordur biz yatak seçerken hem annem hem kayınvalidem oturdu yatağa ahahahha hic aklıma gelmedi yani .. Odamda tarti duruyor giren tartiliyor çıkıyor yani o sırada bizim yatağa bakıp ne yaptığımızı hayal etmiyorlardır
Ahahha sadece hamile kadınlar mı seks yapmış oluyor o zaman evli hiç kimse sokağa çıkmasın . Yav eski zamanda maaile yaşayan daha tuhaf bence tüm aile sırayla gusül alıyor o zamanHamile kadınlar sokağa cikmasin diye abuk subuk konuşan bı herif vardı hatırlamıyorum tam kimdi ama siyasetciydi, bu kafa o kafa çünkü, o yüzden senin benim aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?