Nişanlımın Ailesi ile Baş Edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimin ailesi de çok rahat, cinsel hayatımızla ilgili şaka bile yapıyorlar. Ben hayatımda ailemden böyle bir şey duymadım çok garip geldi başta ama şimdi onları öyle kabul ettim bazen hoşuma bile gidiyor böyle rahat olmaları, ne güzel hayatı yaşıyorlar rahat rahat… ama rahatsız olsam da beni ilgilendirir rahatsızlığım, kaç yaşında adamın karakterini değiştirecek değiliz sonuçta. Çok aşırı rahatsızsanız baba, yatağa oturma mahrem orası dersiniz. Her şeyi eşinizden beklemeyin. Bir şey yapmıyorsanız da şikayet etmeyin bence

Müstakbel kayın aileniz ve onların davranışlarına odaklanmak yerine ; tüm bu yaşananlara rağmen neden bu yolda devam ettiğinizi sormalısınız kendinize.

Ben 24 yaşında, mühendis, holdingde çalışan bir kızım. Nişanlım da mühendis, ailesinin desteği ile kendi işini kurdu. Normalde akıllı, bilinçli insanlar olmamız gerekir bu kriterlerde.

Konu girişindeki kendinizi anlatımınız dizi tadında olmuş. Holding desen var , eğitim desen o da var. Bu donanıma sahip bir kadın olarak kendinize bunu mu reva görüyorsunuz ? Bırakın tek zararınız eve aldığınız eşya olsun.

Şimdi olsa kp yatağıma oturdu diye utanmam (evliyim) ama nişanlı olsam utanırım, çünkü henüz o kadar muhabbetimiz bile yoktur.

Biz en son kpderle kizima yatak aldik,maaile esim falan.Daha fenasi kendime de yatak begendim.Bizimki kirildi cunku dedikRezil ben.Yatagi nasil kirdiniz demedi bak hic aklimiza gelmediKpdere rezil olmisum haberim yok jfjdjdjd
Şimdi fark ettiyseniz aynı ortama girmeyin lütfen.
Bu ne edepsizlik.
Kayinpederiniz bırakıp gitmedi mi öyle deyince?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…